Hydratačné sérum Meteologic

18:32

Pleťové séra používam už  roky. Mám ich rada z viacerých dôvodov. Môžu sa používať samostatne, pretože sú zväčša vysoko hydratačné. Sú omnoho ľahšie ako krémy, preto ich preferujem najmä v lete, keď je horúco a na pleti nič mastnejšie neznesiem. Veľmi rýchlo sa vsiaknu do pokožky a po pár sekundách neviem, že som niečo použila. Znásobujú účiky krémov, vďaka čomu je pleť viditeľne hydratovaná a jemná. O nočnom kréme Meteologic ste si mohli prečítať v marci ( článok TU). Spolu s ním som testovala aj sérum a skúšala som, ako vyzerá pleť po použití buď jedného alebo druhého výrobku a potom spolu. A hoci sú oba výrobky skvelé, sérum som si obľúbila o niečo viac.







O sére si môžete prečítať:

      "Podkladové sérum je kľúčom k ďalšiemu použitiu ostatných Mateologic pleťových produktov. Vysoká koncentrácia morských aktívnych zložiek stimuluje a posilňuje mechanizmus pleťových buniek a pripravuje pleť na ďalšie ošetrenie prípravkami Meteologic.

Charakteristika :
  • intenzívna hydratácia: +35% zvýšenie hydratácie počas 8hodín +18% zlepšenie hydratácie počas celých 24 hodín (% zlepšenia hydratácie vrchnej časti epidermy po jednej aplikácii)
  • jemná konzistencia
  • prírodná vôňa so sviežim morským nádychom
50ml"

Výrobky Meteologic sa vyznačujú peknými obalmi. Sú jednoduché, okulahodiace a recyklovateľné. Sklené fľaštičky sú trochu ťažšie a občas tŕpnem, že ak mi spadnú do umývadla, buď obal alebo umývadlo  to neprežijú, ale sklené obaly považujem za stále lepšiu alternatívu ako plastové. Majú praktickú pumpičku na dávkovanie a už po niekoľkých použitiach viem, koľkokrát musím stlačiť, aby som mala dostatočné množstvo krému alebo séra. Sérum má 50 ml, rovnako ako aj nočný krém. Kozistencia je riedka, sérum je tekuté, ale nie úplne. Asi ako pleťové mliečko. Veľmi príjemne vonia. Oproti krému je vôňa výraznejšia, ale mne sa veľmi páči a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa každý večer teším na jeho použitie. Veľmi mi pripomína bylinky, keď sa uprostred horúcej letnej noci zhlboka nadýchnem vzduchu nasýteného vôňou všetkých kvetov a byliniek, o ktoré sa moja mama s láskou stará a ak nekvitnú, aj im spieva. Ako som už spomenula, sérum sa môže aplikovať aj s krémom, ale aj bez neho. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanechá ju lepkavú. Na pleti neštípe, čo oceňujem najmä teraz, keď sa moja pleť zasa vrátila do puberty a strašia ma vyrážky. Sérum hydratuje a zjemňuje pleť. Je ľahké, nezaťaží ju a neupcháva póry. Dá sa dať miesto denného krému pod make up, lebo pleť po ňom neostáva mastná ani lesklá. Ak chcem znásobiť hydratačné účinky, použijem naň denný alebo nočný krém. Pri dlhodobom používaní som si všimla, že jemné linky sa takmer neobjavujú, pleť je jemná a neustále hydratovaná. 

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou
  • dobrá, nie celkom riedka  konzistencia
  • príjemná vôňa
  • možno ho použiť samostatne alebo spolu s krémom
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanechá ju lepkavú
  • nedráždi, neštípe, hydratuje a zjemňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum mám z eshopu http://www.bior.sk/, kde stojí 26,10.

Používate pleťové séra? Alebo ich považujete za zbytočné?

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Toto je druhý produkt Meteologic, ktorý mám a musím povedať, že sú naozaj vynikajúce :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe