Výdrž 16 hodín, nové farby - to je Dermacol

13:16

Myslím si, že každá z nás občas rieši problém s výdržou rúžu. Najmä na oslavách, párty alebo svadbách. Vtedy sa snažíme kúpiť si rúž, ktorý by vydržal, nerozmazával sa a nemuseli by sme ho pravidelne kontrolovať v zrkadle. Za roky som zopár rúžov, ktoré sľubovali výdrž, mala. Väčšinou nevydržali ani polovicu času, ktorý sľubovali. Už je to nejaký ten piatok, čo som vyskúšala rúž sľubujúci 16 hodín krásnej farby. Je od Dermacolu a teraz priniesol  nových 11 farbičiek, ktoré sú ako stvorené na každý deň :)


DLHOTRVAJÚCA DVOJFÁZOVÁ FARBA NA PERY A LESK 2V1


Čo je na nich výnimočné?

      Tieto rúže majú niekoľko vynikajúcich schopností, vďaka ktorým sa radia k naozaj kvalitným rúžom. V prvom rade treba vyzdvihnúť vysoko pigmentované farbičky, ktoré už v prvom ťahu perfektne zafarbia pery. Oceňujem to aj keď sa ponáhľam, aj keď sa pomaly rozhodujem, ktorá farba práve vystihuje moju náladu a osobnosť. Na jeseň sú božské tmavé farbičky, nikdy nedám dopustiť na ružovú a v posledných mesiacoch jednoducho žeriem všetko červené. Rúže obsahujú prírodné vysoko kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E.

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

 dermacol 16h lip colour

Na aké farbičky sa môžete tešiť?

Ako som spomenula, v ponuke je 11 nových farieb, ktoré potešia asi každú z nás. Poteší nádherná ružová s trblietkami aj bez nich. Pomerne odvážna fialová farba, ktorá síce nie je na každý jeden deň, ale na párty alebo večerné túlanie vôbec nie je taká zlá. Odvážna červená z vás urobí femme fatale a červená farba by nemala chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. Tmavá hnedá i nude podľa mňa zasa patria k jeseni, pretože sú proste - top! Rôzne odtiene, svetlé aj tmavé, trblietavé aj obyčajné, skrátka vyberiete si! A netreba sa báť experimentovať, pretože ako som zistila, kým neskúsim, nezistím, koľko farieb mi vlastne pristane! 

 dermacol

 dermacol 16h lip colour

 16h lip colour

Môj výber dlhotrvácneho rúžu

Dermacol nám ich poslal 11. Päť som si nechala, päť bolo v súťaži na Instagrame, jeden som poslala kamarátke, lebo mi neverila, aké božské sú :) Keď sa na ne pozriete, okamžite vidno, že sa jedná o dvojfázové rúže. Na jednej strane je farebná časť, na druhej bezfarebná. Objem je 3 ml + 4,1 ml a poľahky ho ukryjete do kozmetickej taštičky alebo menšej kabelky. Môj výber farieb je na fotke a ako môžete vidieť, odvážila som sa skúsiť fialovú, dva ružové a dva hnedé odtiene. Chcela som aj červený, ale pri upratovaní poličky som našla 5 červených rúžov, z ktorých jeden som ešte len fotila. Takže som siahla po iných farbách, ale nevylučujem, že Ježiškovi napíšem, že aj červená by ma celkom potešila :)











Použitie 16h lip colour od Dermacolu

Použitie má svoje pravidlá, ktoré je dobré dodržať, aby rúž vydržal to, čo sľubuje. Najskôr si na pery naneste farebnú časť. Odporúčam predtým použiť bezfarebnú kontúrovaciu ceruzku, aby rúž ostal tam, kde má. Počkajte zhruba jednu minútu a následne naneste priesvitnú časť rúžu. Farebná už je dostatočne suchá, aby ste ňou nezafarbili pri nanášaní tú bez farby. Keď zaschne, dočkáte sa  nádherného dlhotrvácneho líčenia, ktoré vydrží svadby, celodenné výlety, oslavy. Je pravda, že sprvu som bola skeptická, ale je to naozaj poklad.

Aké sú jeho vlastnosti?

Pravdou je, že recenziu naň nepíšem prvý raz, no vždy sa po dlhšom používaní naučím niečo nové. Niektoré veci sa ale nemenia:
  • rúž je veľmi dobre pigmentovaný, vďaka čomu je farba veľmi sýta a intenzívna, pekne vyzerá a nie je potrebné naniesť jej na pery veľa
  • dobrú konzistenciu, štetcom sa ľahko aplikuje a ide to veľmi rýchlo
  • rýchlo zaschne a nerozmazáva sa
  • vhodný na denné nosenie
  • vonia
Vydrží 16 hodín?

Myslím, že to je otázka, ktorá sa natíska každej z nás, ktorá ho chce vyskúšať a túži po rúži, ktorý by naozaj niečo vydržal. Nuž, pravdou je, že je to jediný rúž, ktorý vydrží veľmi dlhé hodiny. Viac ako 10 mám vyskúšaných na vlastnej koži. Čo je úžasné, neotláča sa na jedlo, pohár,príbor, jedlo. A ak áno, len minimálne. Vďaka tomu je celý deň na svojom mieste, nie je okolo pier, pekne vyzerá. Či by vydržal aj 16 hodín, je pre mňa stále výzvou. Možno aj áno, ale určite nie v takom peknom stave ako hneď po nalíčení. Po hodinách sa aj on začne trochu strácať, niekedy ostane len po okrajoch pier. Aj vtedy to vyzerá celkom pekne. Väčšinou, lebo sa môže stať všeličo.

Má to malý háčik

Tento rúž je skvelý, čo som už veľakrát povedala a veľakrát to ešte poviem. Nie je ale bezchybný. Ak vás trápia suchšie pery ako mňa, môže sa vám stať, že vám ich vysuší. Rúž síce sľubuje, že pery hydratuje a zvláčni, no u mňa to tak celkom nie je. A asi ani nikdy nebude. Občas mi pomôže, ak si pred tým nanesiem priesvitný balzam na pery, no nie vždy to tak je. Rozhodne ho nenanášam na pery vtedy, ak mám suchšie miesta alebo šupinky, lebo to všetko dokáže zvýrazniť. Preto použijem peeling na pery a balzam, prípadne počkám, kým sa mi podarí pery dostať do formy :) Aj jeho odlíčenie môže byť občas nadľudským výkonom, lebo drží ako kliešť. Preto treba mať doma micelárnu vodu alebo pleťové mliečko, ktoré si s ním poradí. 

Čo si o ňom myslím?

Odhliadnuc od jeho drobných nedostatkov ho považujem za malý zázrak vo svete dekoratívnej kozmetiky. Jednoducho vydrží a to sa nestáva až tak často. Momentálne mám doma niekoľko rúžov s vynikajúcou výdržou, ale toto je top. Oplatí sa mať doma aspoň jeden, ak potrebujete mať istotu, že rúž bude tam, kde má byť celé hodiny :) A nepotrebujete neustálu kontrolu, či nie je rozmazaný alebo na zuboch.

Plusy:
  • krásne farby v ponuke
  • príjemná konzistencia
  • veľmi ľahko sa nanáša
  • krásne pigmentovaný, sýta farba
  • rýchlo uschne
  • neotláča sa, nerozmazáva sa, vydrží veľmi dlhé hodiny, ak sa aj postupne stráca, pery majú stále jemnú farbu
Mínusy:
  • mne vysušuje pery
  • môže sa trochu ťažšie odličovať
Dlhotrvácny rúž kúpite v predajniach alebo na internete, jeho cena je okolo 8,79 eur. 

Máte s ním nejaké skúsenosti? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ja mám doma dva.... rozličné odtiene, napriek tomu vyzerajú na perách rovnako :( Je pravda, že sa neotláčajú a zaschnú, ale tiež mi vysušujú pery a vydržia možno tak 3 - 4 hodiny....potom už mám na perách len akoby konturku a stred je preč.... Znovu by som nekúpila....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa stretla s dievčatami, ktoré neboli spokojné :) Ale napríklad kamarátke som jeden kupovala k narodeninám a nevie si ho vynachváliť. Vydrží jej celý pracovný deň a ešte jej tá farba aj veľmi pristane. Niekomu vyhovuje viac, niekomu menej.

      Odstrániť
  2. Pre mňa sú tieto rúže výborné, naozaj vydržia dlho, dokonca aj jedenie, ked tak rúž trošku upravím. používam ho bez tej lesklej bázy, nakoľko mám rada matné rúže. Z tejto sady sa mi zapáčili asi iba 2 odtiene, ale s tými som veľmi spokojná :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré tie farby sa na seba dosť podobajú, ale myslím, že sa dosť vydarili :)

      Odstrániť
  3. Já mám tyhle držáky ráda. Vyhovují mi :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kúpila som si jeden, ale nevyhovuje mi. Ako farba a výdrž je super, ale po niekoľkých hodinách cítim akoby sa mi na tom mieste, kde sa pery spájajú vytvorili drobné hrudky a dosť to je nepríjemné. Mám radšej SuperStay Ink od Maybelline :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne jeden hrudkoval, myslím, že to bol úplne prvý. Niektoré sú lepšie, iné menej. Ale inak mi vyhovujú, mám už veľa farieb :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe