Pages

štvrtok 27. februára 2014

Čierne mydlo na čistú pleť

Minulý rok pred Vianocami mala Missha super akciu, v zľave mali balíčky kozmetiky. Najskôr som odolávala, ale potom som si pozrela, koľko ušetrím a nakoniec som nakúpila. V sete boli zlupovacia maska, čistiaca maska a mydlo. Masky som párkrát skúsila, ale ešte nie poriadne, za to z mydla mám asi  polovicu minutú. Samu ma to prekvapilo, lebo mydlá na tvár som síce používala, ale len občas, toto používam denne, niekedy aj ráno, aj večer. 

Mydielko vo fólii


K mydlu je sieťka, do ktorej si ho môžete dať

Celý set - 2 masky a mydlo stoja 30 eur

O mydle si môžete prečítať:

     "MISSHA Black Ghassoul Foam Cleansing Bar - špeciálne mydlo na aknetickú pleť


Mydlo s marockým bahnom a prírodným uhlím, účinne odstraňuje nečistoty a zvyšky make upu. Mydlo absorbuje prebytočnú mastnotu, prečisťuje upchaté póry, odstraňuje toxíny, bojuje s akné a pokožku osvieži."



Mydlo som zo setu začala používať ako prvé, pretože masky som vtedy mala nejaké otvorené a až prednedávnom sa dostali na rad :) Toto mydlo  je zvláštne. Celkovo. Balené bolo  v igelite, bez škatuľky. Pre mňa trochu neobvyklé, doteraz každé mydlo malo škatuľku. Spolu s mydlom dostanete aj sieťku. Môžete, ale nemusíte si ho do nej dať, ja som si dala a veľmi sa mi to pozdáva, lebo po každom použití si mydielko spolu so sieťkou zavesím na háčik, zaberie to menej miesta a pekne preschne. Má zvláštnu vôňu. Nemôžem povedať, že by smrdelo, len tak ťažko, zvláštne vonia. Niekedy mi to pripomenie vôňu vzduchu po búrke. Zvykla som si na ňu a vôbec mi neprekáža. Ďalšou zaujímavosťou je čierna pena, ktorá vzniká pri umývaní. Trochu ma prekvapila, ale dočítala som sa, že je to spôsobené uhlím a ílom. Používam  ho na poriadne odlíčenú pleť, začínam ním čistenie pleti. Mydlo mám v sieťke a krúživými pohybmi masírujem celú tvár (vyhnite sa očiam, tam štípe)), kým mi nevznikne bohatá pena. Nechám ju chvíľu pôsobiť (na stránke je 90 sekúnd, ale to ozaj nerátam :)) a potom penu  zmyjem vlažnou vodou (ja si aj zuby umývam v teplej vode). Výsledky ma milo prekvapili : pleť bola omnoho čistejšia, je matná, upokojuje zapálené miesta, pomáha predchádzať tvorbe nových nedokonalostí a dokonca si poradí aj s čiernymi bodkami. Nie všetkými, ale bojuje s nimi viditeľne.

Plusy:
  • k mydlu je pribalená sieťka
  • vonia zvláštne, ale nie nepríjemne
  • vytvára bohatú čiernu penu, ktorá pleť nevysušuje
  • mydlo pleť čistí, upokojuje, osviežuje, poradí si s čiernymi bodkami, odstraňuje prebytočný maz a zabraňuje vzniku ďalších nečistôt.
Mínusy:
  • treba byť len opatrným, lebo štípe v očiach - vlastná nešikovnosť :)
Mydlo kúpite na stránke http://www.missha.sk/, kde stojí 9,28 alebo sa dá kúpiť celý set, kde mydlo a dve masky stoja 30 eur.

Používate na tvár mydlá?

10 komentárov:

  1. Ach, Lucka, ja na tvoj blog už nebudem môcť chodiť... Vždy pridáš niečo, čo ma zaujme... Musím si nájsť ešte druhú prácu!!! :D
    To mydlo vyzerá super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, aj ja už mám sprísnený režim a zákaz nakupovať :) Veru, to mydlo je veľmi zaujímavá vec, dokonca ho radím k tomu najlepšiemu, čo som mala :)

      Odstrániť
  2. Chtěla bych něco takového vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow celkom ma to cierne cudo zaujalo ;-) ja pouzivam Neem prirodne mydielko a zatial som nadmieru spokojna ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to čudo, ale neuveriteľne účinné :) To mydielko by som aj ja chcela skúsiť, len musím minúť zásoby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mydlo, ktore nevysusuje plet je dnes pomaly vzacnost

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa popisu a zloženie dokonca hydratuje. Ja niekedy nepoužijem ani krém, nepotrebujem ho.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja tu vonu milujem!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)