Pages

nedeľa 1. septembra 2019

Najmilší sprchovací gél pod slnkom!

Som ten typ človeka, ktorý miluje milé detaily. Nekúpim si obyčajný zošit, ale nejaký ozdobený, ideálne mačkou alebo levanduľou. Nechcem hocijaké pero, keď môžem mať to s Mimoňom alebo jednorožecom. Nemám doma jednoduchú bielu šálku, ale takú s kvetmi, mačkami, rôzne tvarovanú a vysokú. Takto by som mohla pokračovať ešte dlho. Veľmi podobne si vyberám aj kozmetiku. Záleží mi na zložení a účinkoch, ale ak je krásne balenie, jednoducho neodolám. Veľmi podobnú skúsenosť mám s nádhernou značkou Yope, ktoré je prírodná, božsky balená a z Poľska. Už s ňou nejaké tie skúsenosti mám a môžem o nej povedať len jedno - odporúčam Vám ju  všetkými desiatimi. 

Yope Rose & Boswellia prírodný sprchový gél s vyživujúcim účinkom


Yope Rose & Boswellia

Yope

Yope Rose & Boswellia prírodný sprchový gél zloženie

Yope prírodný sprchový gél

Yope Rose & Boswellia je prírodný sprchový gél s vyživujúcim účinkom, ktorý sa nedá nezbožňovať. Na etikete je sprchujúci sa tučniačik a vždy, keď ho vidím, sa musím usmiať. Je roztomilý a vždy si poviem, že aj keď som dospelá a riešim typické dospelácke veci, musím sa z neho tešiť. A to zďaleka nie je všetko! Ak sa rozhodne kúpiť svojmu dieťaťu niečo z tejto ponuky, čaká Vás ťažký výber - mydlá na ruky, telové mlieka i krémy na ruky sú nielen oku lahodiace, ale aj neuveriteľne voňavé.

Sprchové gély sú v tmavých plastových obaloch, ktoré majú ako super bonus praktickú pumpičku na dávkovanie. Vďaka nej ide všetko rýchlejšie, lebo sa nemusím babrať s vrchnáčikom a v prípade maximálnej šikovnosti ho hľadať vo vani alebo niekde okolo nej. Tmavý obal zároveň chráni obsah pred znehodnotením a ukrýva 400 ml sprchového gélu. V ponuke je veľa vôní, ja som vsadila na ružu a kadidlovník, ale to je len začiatok. Už mám vyhliadnutý ďalší, keď tento miniem. 

Je trochu redší, ale nepovažujem to za mínus, pretože ho rýchlo napením a nebojím sa, že by sa roztiekol. Ďalším dôvodom, pre ktorý sa stal mojím miláčikom, je jeho vôňa. Sprvu som sa jej nevedela dočuchať, pretože omamná ružová aróma prevonia vzduch v kúpeľni, vodu i pokožku a tak sa na malý okamih ocitám niekde uprostred záhonu červených ruží. Kadidlo si tam ani neuvedomujem a celkový dojem je rozprávkový. Podľa rôznych recenzií som vedela, že ma čaká niečo pekne voňajúce, ale toto predčilo moje očakávania a utvrdilo ma v tom, že chcem aj ďalšie produkty. Navyše, v zložení je 93% prírodných látok, takže voľba je to rozhodne výborná.

Sprchový gél je jeden z produktov, po ktorom siahame takmer denne. Každodenná hygiena je nevyhnutnosťou v každom ročnom období, preto hľadám čo najjemnejšie produkty, ktoré sú láskavé k pokožke. Tento taký určite je. Pokožku umyje bez vysušovania a odstráni všetky nečistoty. Ostáva úplne jemná a hodvábna, ako satén. Radosť pohladkať :) Chvíľku aj vonia ako ruže, zanecháva pocit sviežosti a čistoty. Ako som spomenula, stal sa mojím zlatíčkom hneď, ako som ho zbadala. Nič mu nechýba k tomu, aby sa stal jedným z mojich najlepších produktov vôbec.


Plusy:
  • krásny obal
  • šikovná pumpička na dávkovanie
  • veľa zaujímavých vôní
  • veľké balenie - 400 ml
  • redší, dobre pení
  • 93% prírodných ingrediencií
  • výborne pokožku umýva, zbavuje ju nečistôt, nevysušuje ju, ostáva jemná, príjemná na dotyk, voňavá
  • miláčik
Mínusy:
  • nenašla som


Krásnu značku Yope nájdete za príjemné ceny v eshope Notino.



Ktorý produkt od Yope ste skúsili? Alebo ktorý by ste skúsiť chceli? :)



















4 komentáre:

  1. Jé tak ten musí být super! Vůni růží zbožňuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Značku Yope veľmi odporúčam :) Má nádherné produkty s krásnymi vôňami a úžasnými účinkami :)

      Odstrániť
  2. Chtěla bych od Yope vyzkoušet:
    tekuté mýdlo Skořice a vanilka a
    tekuté mýdlo Zelený čaj a máta peprná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tekuté mydlá sú obľúbené a ja sa tomu ani nečudujem, krásne voňajú a nevysušujú ruky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)