Vzácne oleje pre krásne vlasy

17:25

Pred pár mesiacmi hľadal Timotei testerky na ich šampón, kondicionér a sprej na vlasy so vzácnymi olejmi. Povedala som si, že pošteklím šťastenu a zapojím sa. Timotei mal vždy dobré šampóny. Keď som chodievala do školy v prírode, mamina mi kupovala práve túto značku (alebo žihľavové šampóny, ktoré som nemala rada, lebo ma veľmi štípali v očiach). Rokmi som na ňu ale zabudla, keďže dlho som používala detské šampóny (kvôli ekzému), potom to boli šampóny z lekárne a potom som sa dala do skúšania nových značiek. Veľmi som sa potešila, keď som sa ocitla medzi výhercami a tak som sa dala do používania. 






O šampóne si môžete prečítať:

   "Timotei Precious Oils šampón na vlasy 250 ml pre normálne až suché vlasy. Bez parabénov. Bez farbív. Jemne hydratuje vaše vlasy. Bohaté skrášľujúce zloženie s extraktom z organického jazmínu, vzácnym argánovým olejom a mandľovým olejom intenzívne hydratuje vaše suché vlásy a zvýrazní ich krásu. Dodá im žiarivý lesk a jemnú vôňu. Pre nemastný a hebký pocit na dotyk a každodenný lesk vašich vlasov."

Balenie celej rady mi príde nesmierne nežné. Biely obal so zlatou etiketou a bielym kvetom vo mne vyvoláva dojem úplnej nevinnosti a nehy, veľmi sa mi páči a považujem ich za viac ako vydarené. Tiež sa mi páči vrchnáčik - nič netreba šraubovať, stačí len stlačiť. Nebudem klamať - do vône som sa zbláznila pri prvom použití. Je sladká, krásne kvetinová a jemná, vytvára okolo vás voňavý obláčik a prenáša na úplne iné miesta. Aj konzistencia je veľmi vyhovujúca, lebo šampón sa nerozteká. Tu by som ale skončila s pozitívami. Po prvom použití ma čakalo viacero nepríjemných zistení. V prvom rade, mastili sa mi po ňom vlasy. A to už je čo povedať, lebo mne sa nemastia takmer vôbec. Svrbela ma po ňom pokožka, viac ako inokedy, čo som vnímala najmä pri boľavom rozškriabanom ekzéme. Vlasy sa síce chvíľu leskli a vyzerali krásne, ale potom nastúpili tie negatívne skúsenosti a bolo po dobrom pocite. Potešilo ma ale, že kondicionér a sprej dopadli v hodnotení podstatne lepšie.

Plusy:
  • veľmi pekný obal, jemný a nežný
  • šikovný vrchnáčik
  • krásna kvetinová vôňa
  • dobrá konzistencia, nerozteká sa
  • bez parabénov a farbív
Mínusy:
  • mastili sa mi po ňom vlasy
  • svrbela ma pokožka hlavy
Šampón som našla na internete od 1,30.







O kondicionéri si môžete prečítať:

   
      "Timotei Precious Oils Kondicionér pre oslnivý lesk, so vzácnymi olejmi, pre normálne a suché vlasy bez lesku 200ml. Timotei Precious Oils sú výrobky založené na čo najprírodnejších zložkách, preto Timotei zo svojej novej rady šampónov a kondicionérov úplne vylúčil akékoľvek chemické látky, ktoré by mohli vlasy poškodzovať. Kondicionér je obohatený o skrášľujúce zloženie s extraktom z organického jazmínu, vzácnym arganovým olejom a madľovým olejom, ktoré dokonale hydratujú a zvýrazňujú krásu suchých vlasov. Výsledkom je prirodzený a neodolateľný lesk. Uľahčuje rozčesávanie. Neobsahuje parabény a farbivá. Pre 100% zdravé a krásne vlasy."

Obal kondicionéru je podobný ako pri šampóne. Podobne krásny. Kým šampón má 250 ml, kondicionér má 200 ml. Možno to bude znieť zvláštne, ale kondicionér mi vonia trošku krajšie ako šampón. Tak jemnejšie, kvetinovejšie :) Ale krásne, milujem, ako dokáže prevoňať vlasy. Dlho som kondicionéry nepoužívala, vlastne, ani masky na vlasy, až posledné dva roky som ich začala kupovať, pretože som si uvedomila, že vlasy potrebujú poriadnu starostlivosť, aby sa mohli označovať ako koruna krásy. Kondicionér ich zanecháva hodvábne jemné, ľahko sa rozčesávajú, krásne sa lesknú a nie sú suché.

Plusy:
  • pekné balenie
  • krásna vôňa
  • šikovný vrchnáčik
  • bez parabénov a farbív
  • vlasy sú po jeho použití jemné, prevoňané, hydratované, krásne sa lesknú  a ľahko sa rozčesávajú
Mínusy:
  • nenašla som
Na internete stojí okolo 3 eurá.









O spreji si môžete prečítať:

   
     "Hydratované a lesklé vlasy jemné na dotyk každý deň. Užite si účinky Timotei Precious Oils so vzácnym olejom, ktorý je vhodný na všetky typy vlasov, dokonca aj na tie jemné. Nezanecháva pocit mastných a zaťažených vlasov. Ultra jemný sprej, ktorý sa okamžite absorbuje. Príjemná a jemná vôňa. Hydratuje vlasy a pomáha chrániť ich proti kučeraveniu.
Bohatá skrášľujúca zmes s organickým arganovým olejom, mandľovým olejom a výťažkami z jazmínu. Neobsahuje parabény.
Použite: Používajte denne podľa Vašej potreby. Aplikujte na suché vlasy na ich oživenie, alebo na vlhké vlasy ako ochranu pred teplom pri úprave vlasov."

Sprej je farebne odlíšený a je v oranžovom obale, ktorý tiež zdobí kvet. Má 150 ml a je asi najväčším prekvapením spomedzi všetkých troch produktov. Myslela som si, že po nanesení budú vlasy trochu mastnejšie. Naopak, tento ľahký sprej ich pekne oživil, prevoňal a hydratoval. Pár razy som ho použila, ale keďže sa nekamarátil s mojimi krvopotne natočenými kučerami, posunula som ho sestre, ktorá si ho vzala so sebou do Brna.

Plusy:

  • krásna vôňa
  • bez parabénov
  • ľahký sprej oživuje vlasy, hydratuje ich, zjemňuje ich
Mínusy:
  • vyrovnával moje kučery
Sprej som videla na internete, cena bola okolo 4,5.

Používate výrobky Timotei? 

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Sprejík vypadá moc dobře :). Mne by právě naopak nevadilo, kdyby mi sem tam nějakou to vlnku vyrovnal :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mávam natáčky alebo si robím vlnky, preto sme sa v tomto smere nekamarátili :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá dobre, ale Timotei by som si už nekúpila, pretože ma po tom Jericho Rose pre farbené vlasy začala strašne svrbieť vlasová pokožka, bol to taký spúšťač, ale nepísalo na ňom, že je bez silikónov, preto som prekvapená, že aj po tomto svrbí hlava. Mastenie vlasov som aj očakávala keďže šampón obsahuje olej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj z tohto šampónu ma svrbela hlava. Niektoré šampóny s olejmi mi vôbec nevadia, lebo mne sa vlasy nemastia skoro vôbec, ale pri tomto som to pocítila veľmi skoro, už na druhý deň.

      Odstrániť
  3. Ten sprej mam taky a zatim jsem ho pouzila jen parkrat ale oprvdu hezky vlasy ozivi :) Jinak mam taky Timotei suchy sampon a ten je taky super :) Ten sampon vypada moc hezky, no radsi ho ani zkouset nebudu protoze me se vlasy masti docela dost a furt nemuzu najit neco co by mi od toho pomohlo :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suchý šampón musím nejaký domov kúpiť, možno sa pozriem po tom od Timotei :) Ak sa ti mastia vlasy, tento určite nie je dobrý.

      Odstrániť
  4. Ja by som sa tiež potešila, keby mi vyrovnal niektorú tú kučeru...:)mám problém, že sa mi vlania nie ak akoby som chcela:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe