Peeling s himalájskou soľou

16:11

O tom, že milujem peelingy, už asi viete. Sú nezastupiteľnou súčasťou starostlivosti o telo aj o tvár. Keď som si na narodeniny robila radosť, kúpila som si v Pupe bahno proti celulitíde a telový peeling. Nebol mi neznámy, už som ich minula niekoľko a považujem ho za úplne dokonalý kúsok. V čase výpredajov som si zadovážila aj peeling s taštičkou, vedela by som si vybrať aj viac, ale peňaženka nepustí :) Peeling je dobrý nielen preto, že zbaví pokožku odumretých buniek a vyhladí ju, ale aj preto, lebo dokáže pomôcť v boji s celulitídou.









O soľnom remodelačnom peelingu si môžete prečítať:
     "SOĽNÝ REMODELUJÚCI PEELING
Ružová Himalájska Soľ
Univerzálna skrášľovací kúra
• Krásne vyhladená pokožka, ako hodváb
• Telo ako vymodelované
• Okamžitý blahodarný pocit, AKO VO WELLNESU s prídavkom AKTÍVNEHO KYSLÍKU A HNEDEJ RIASY
Pomocou k tomu určenej špachtle dobre zmiešajte obsiahnuté Prírodné Soli s olejovou zložkou.
Namasírujte vlhkú pokožku tela a venujte zvýšenú pozornosť drsným partiám. Dobre opláchnite pod sprchou veľkým množstvom vody, alebo sa ponorte do teplej vody, zvýšite tak blahodarne účinky.
Pri použití na suchej pokožke sa exfoliačný účinok zvýši.
Odporúčame používať dvakrát týždne."



Prvý raz som si tento peeling kúpila pred niekoľkými rokmi, krátko po tom, ako u nás otvorili Pupu. Odporučila mi ho kamarátka, ktorá z neho bola celkom na mäkko. Bol v balení okolo 700 gramov, fakt veľký, ale za príjemnú cenu a verila som, že mi dlho vydrží. Zamilovala som sa doň na prvé použitie a vydržalo mi to do dnes. Časom skúsim aj ďalšie peelingy, ktoré vyzerajú rovnako dobre. Úžasný je ich obal. Pevný, plastový a nie veľký, ideálny na odkladanie rôznych drobností ( ja som si z neho urobila stojan na pilníky a drobnosti na nechty). Je k nemu aj praktická špachtľa, ktorou ho premiešate (skladá sa z oleja a soli, treba ich zmiešať) a tiež ju môžete použiť aj na nanesenie peelingu na pokožku. Vonia neskutočne krásne. Je to energizujúca, príjemná vôňa, ktorá prevonia celú kúpeľňu, vzduch, vodu, pokožku, všetko. Teším sa na to, ako si večer ľahnem do vane a poteší ma tá vôňa, ktorá opojí všetky zmysly. Soľný peeling môže štípať na poškodenej, slnkom spálenej alebo od hmyzu poštípanej pokožke, preto ho vtedy treba používať len opatrne. Krúživými pohybmi ho rozotriete po pokožke, necháte pôsobiť a potom zmyjete. Vďaka olejovej časti je pokožka vynikajúco hydratovaná. Soľ obrusuje pokožku a zbavuje ju odumretých buniek. Pomáha ju spevniť a podieľa sa na redukcii prejavov celulitídy. Pokožka ostáva jemná, krajšia a po aplikácii krému sa na ňu neviem vynadívať. Palec hore, je to jeden z najobľúbenejších peelingov, aké som mala a aj mám :)
Plusy:
  • vynikajúci obal
  • v balení aj špachtlička
  • nádherne vonia
  • soľný peeling s olejom
  • hydratuje, vyhladzuje, zjemňuje a spevňuje pokožku
Mínusy:
  • môže štípať na rankách
Peeling kúpite v predajni za 11,90, všetky informácie nájdete na stránke Pupa Milano.

Skúsili ste soľný peeling od Pupa Milano? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Myslím, že tento istý mám doma, len som sa k nemu ešte nedostala, ale teším sa na neho. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fiha, fakt zaujímavý peeling, páči sa mi tá špachtla na nanášanie. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe