Tak bio ružovo

13:25

Je pravda, že vyberať si dekoratívnu kozmetiku v eshope je dosť náročné, lebo niektoré odtiene sú iné na fotke a iné v skutočnosti. Make up vyberám intuitívne, väčšinou sa trafím, aby som ho v aspoň jednom ročnom období mohla používať. Naposledy som ale šliapla vedľa. Nie veľmi, lebo farba, ktorá mi prišla, je nádherná. Ale uznajte, keď chcete hnedý, zemitý odtieň a miesto neho vezmete ružovú, to trochu rozdiel je :) Napriek chybe ale môžem povedať, že som si vybrala dobre, lebo už mesiac chodím s ružovými okuliarmi  tieňmi a zapáčilo sa mi to.








O očných tieňoch Frais Monde Bio Compact Eye Shadow si môžete prečítať:

       "BIO oční stíny Frais Monde Bio Compact Eye Shadow jsou vytvořeny na bázi sirné termální vody a přírodní soli.  Neobsahují parabeny, chemické konzervanty ani barviva. Nádherné barvy dodají očím intenzivní barvu.  BIO kukuřičný škrob chrání a zklidňuje jemnou pokožku."


Závan biokozmetiky sa snažím preniesť aj do mojej dekoratívky. Zrazu objavujem celkom nový svet a začínam sa v ňom cítiť ako doma. Vždy som si trochu naivne myslela, že prírodná dekoratívka je slabšia ako drogériová (že menej vydrží), ale tento svoj omyl som si už uvedomila! Moje bio dekoratívne kráľovstvo sa pomaly rozrastá a po doterajších skúsenostiach môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že nielenže sa ten drogériovej bio dekoratívka vyrovná, ale aj ju predčí, pretože nielenže sa vyhýbam chémii, ale vidím aj zdravšiu pleť alebo menej červené oči. Tiež ma učí nakupovať menej, lebo kratšie vydrží a treba ju minúť skôr. Frais Monde ma zlákala už dávnejšie a veľmi rada objavujem tajomstvá tejto značky. Kompaktný očný tieň som  chcela hnedý. Lebo hnedú milujem, používam ju najviac a ak si kúpim nejakú paletku, tak preto, lebo sú v nej hnedé farby. O to väčší šok to bol, keď mi došla žiarivá ružová. Rýchlo som sa ale do nej zbláznila. Po toľkých tmavých farbách to bola príjemná zmena. Obal je úžasný. Je taký kartónový, otvára sa ťahom a aj keď sa bojím, či dlhšie vydrží (či sa ten kartón nezohne alebo tak nejako nepokazí), je úžasný. Celkom jednoduchý, a pritom tak pútavý. Vybrať si možno z ôsmych pekných farbičiek. Zaujali ma tri, ktoré by som si na sebe vedela predstaviť ( tie dve sú stále vo wishliste). Ružová je krásna. Trblietavá, žiarivá, nádherne rozjasní líčenie. Bola som veľmi zvedavá, aký to bude tieň. V prvom rade ma nadchlo, že sa nepráši a takmer vôbec neopadáva zo štetca (neznášam mať trblietky po celej tvári). Má úžasnú štruktúru, takže aj na viečko sa nanáša dobre bez toho, aby opadol. Je veľmi dobre pigmentovaný, na to, že sa jedná o pomerne svetlú farbu, je naozaj sýta. Neotláča sa a nerozmazáva sa. Výdrž je tiež dobrá, cez deň sa nezlieva a väčšinou bez problémov vydrží môj 14 a viac hodinový deň. Keďže  sa jedná o svetlú farbu, rada si ju došmrncnem aj linkou. Dobre na tieni drží a celkovo to vyzerá pekne. Jemne a pekne. Tieň pekne rozjasní celé líčenie a na rozdiel od mojich tmavých farieb uberie aj pár rokov. S tieňom som spokojná, napriek tomu, že som si vybrala iný odtieň :) Aspoň som ale zistila, že mi svedčia aj iné, jemné farby, po ktorých som nebola zvyknutá siahať.

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • v ponuke 8 farbičiek
  • tieň sa nepráši a neopadáva ani zo štetca
  • vynikajúco sa nanáša, nepadá z viečka
  • neotláča sa
  • dobre pigmentovaný
  • môj pracovný deň vydrží bez problémov, nezlieva sa, nebledne, dobre na ňom drží aj linka
Mínusy:
  • nenašla som
Tieň stojí 13,28 eur, váži 3 g a kúpite ho v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.

Ktorá farba je vám v líčení blízka? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe