Taká kozmetická bomba

16:31

Je niekoľko značiek, ktoré mám vo svojom wishliste a keď našetrím nejakú korunu, niečo z kozmetických snov si splním. Tak to bolo aj s balzamom na pery od Bomb Cosmetics, ktorý mi padol do oka už dávnejšie. Ako aj celá značka, ktorá má nádherné obaly, skvelé produkty (teda, myslím si že sú skvelé, lebo tak vyzerajú) a niekoľko produktov sa chystám tento rok kúpiť. Je pravda, že tento balzam sa radí k tým vydarenejším, ale má aj svoju chybičku krásy.






O balzame si môžete prečítať:

     "Jedinečný koktejl uzamkne vlhkost vačich rtů a ty budou dokonale hladké."

Na tejto značke ma veľmi upútali prekrásne šumivé guličky do kúpeľa, ktoré sú už na prvý pohľad umeleckým dielom. I keď som váhala, či si ich vziať niekoľko naraz, skončila som len pri balzame. Nabudúce si kúpim nielen šumivku, ale aj ich pleťovú kozmetiku, lebo vyzerá božsky. Láka ma pleťová emulzia Vintage Roseship a tiež čistiaca pleťová maska. Keď mi ubudne z mojich zásob, ktoré som si narobila, rada siahnem po týchto fešákoch.  Balzam na pery som si po dlhej úvahe vzala Strawberry Daiquiri, hoci som nemala šajnu, ako bude chutiť (iste, tušila som, že najmä jahodovo). V milom plastovom obale je biely balzam na pery, ktorý po otvorení voňal naozaj ako jahodová sladkosť. Časom sa ale vôňa zmenila a hoci je tam ešte jahodový závan, už to nie je to, čo bývalo.  Žiaľ, s chuťou je to už horšie a to je aj to hore spomenuté mínus. Balzam nielenže trochu nepríjemne chutí, ale zanecháva tú divnú chuť aj v ústach, preto sa po nanesení vyhýbam tomu, aby som ho ochutnávala. Inak je ale dobrý a nemám mu čo vyčítať. Je hustý, dobre sa rozotiera. Pery hydratuje dobre. Pomáha ich hojiť a tiež chrániť v studenom počasím pred vetrom a mrazom. Zabraňuje ich vysušovaniu a praskaniu, pričom ostávajú hladké a pekné. Balzam mi síce nechutí, ale mám ho rada, lebo dobre hydratuje a to je ozaj prvoradé. V ponuke sú zaujímavé príchute ako citrónová zmrzlina, Bubblegum, Kokosový bozk, brusnica s korením, čítaj mi z pier či mango chilli. Je si z čoho vyberať :)
Plusy:
  • pekný obal
  • sprvu voňal pekne
  • hutný a hustý, ale dobre sa rozotiera
  • dobre hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje pery, chráni ich, pomáha hojiť
Mínusy:
  • nechutí
Balzam som kúpila za nejakých 75 Kč na stránke www.dekorativka.cz.
Poradili by ste mi, čo z tejto značky sa ozaj oplatí skúsiť? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe