Vanilkový Carmex

14:57

Zima nám konečne dala zbohom. Konečne vidno slnko, jeho lúče nás láskajú po tvári a z duší sa pomaly vytrácajú chmáry. Nenávidím zimu a jej počasie. Chlad, vietor, mráz. No fuj. Preto sa pravidelne zásobím balzamami na pery. Potrebujem ich naozaj dosť. Dnes vám predstavím lahôdku, ktorú nosím v mojom jarnom kabáte a celkom sme sa skamarátili. 





O Carmex vanilkovom balzame si môžete prečítať:

     "Jeden z nejoblíbenějších balzámů na rty. Díky svému složení efektivně bojuje s rozpraskanými rty a zanechává je příjemně vláčné a jemné. Obsahuje řadu účinných složek, díky jejichž účinkům se stal jedničkou na trhu - mentol, lanolin, kakaové máslo, vitamin E, aloe a petrolatum, díky kterému je hydratace rtů udržována bez ohledu na vnější podmínky.
Balení: tyčinka
Druh: VANILLA- VANILKA
Velikost : 4,25g"



Myslím si, že asi nič nenakupujem tak rada ako pleťové masky a balzamy na pery. To sú u mňa najobľúbenejšie nákupy. Carmex milujem, pre mňa je to legendárny balzam, ktorý boduje vo všetkých smeroch. Po čerešňovom v tégliku a ďalšom v tube som sa rozhodla aj pre vysúvací balzam, tento raz vanilkový. Je maličký a v kabáte vo vrecku ani neviem, že ho mám. Do žlta ladený obal s vanilkou vám presne napovie, o akú príchuť sa jedná. Vysúva sa ľahko a veľmi sa mi páči, že pri vysúvaní tak lupká, čiže posun hore nie je len vidieť, ale aj počuť. Balzam má jemnú žltú farbu,ale perám farebný nádych nedodáva. Vonia mentolovo vanilkovo. Alebo vanilkovo mentolovo. Sviežo, sladko a príjemne. Mentolovo aj chutí. Na perách zanecháva príjemnú chladivú stopu, ktorá ale netrvá dlho a ani mi z nej neostáva chladno :) Čo sa príchute týka, chutí skôr mentolvo a vanilkovo, dosť ostro a výrazne, až tak, že zanecháva v ústach nepríjemnú chuť. Dá sa ňu zvyknúť, ale pokiaľ to je možné, ochutnávaniu sa vyhýbam. O pery sa stará znamenite. Ak sú popraskané a boľavé, pomáha im zregenerovať sa a zahojiť sa. Sprvu to síce môže  zaštípať (mentol), ale to rýchlo prejde. Pomáha chrániť pery pred vetrom a chladom, dôkladne ich hydratuje a zjemňuje. Ostávajú krásne, bez suchých šupiniek, sú zdravé a je radosť používať rúže či lesky.

Plusy:
  • pekný obal
  • dobre sa vysúva, je k tomu aj zvukový efekt :)
  • pekná vanilkovo mentolová vôňa
  • chladí
  • chráni, hydratuje a zjemňuje pery
Mínusy:
  • nechutí
  • zloženie
Balzam som kúpila na stránke www.dekorativka.cz, kde stojí 79 Kč, teda asi 3 eurá a kúsok.
Patríte k fanúšikom Carmexu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Carmex miluju, je to topka!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Carmex si plánuji v nejbližší době pořídit.. Nyní používám Blistex, který je za mě také skvělý :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe