Grapefruitové osvieženie alebo hruškové fantázie?

13:46

Už sú to roky, kedy som si kúpila svoj prvý výrobok od Dermacolu. A už viac ako desaťročie, ako som dostala svoj prvý make up od tejto značky. Za tie dlhé roky sa značka stala populárnou a obľúbenou, pravidelne prináša novinky a snaží sa zaujať všetky vekové kategórie. Niektoré jej produkty som si zamilovala, iné sa stali sklamaním. Vždy som ale veľmi zvedavá, čo prinesie. Dnes sa článok bude niesť v ovocnom duchu :)

















O grapefruitivom sprchovom géle si môžete prečítať:
      "Sprchovací gél s grepovým olejom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, dodáva jej sviežosť a energiu na celý deň. Energizujúca vôňa ružového grepu uvoľňuje nahromadený stres po celom dni a zmierňuje depresiu. Je blahodarný nielen pre telo, ale aj myseľ."


Ovocné sprchové gély sa u mňa delia na dva druhy - alebo je skvelý a naozaj pripomína ovocie, ktoré pripomínať má, alebo sa k nemu ani zdiaľky nepribližuje a stáva sa viac menej nechceným. Keď raz viete, ako to ovocie vonia, čakáte podobný závan aj v sprche. Aroma Ritual sprchové gély sú rozmanité a mali by ulahodiť každej z nás, ponúkajú sladké i svieže vône. Grapefruitový je v peknej ružovej tube s červeným grapefruitom. Je to pomerne výrazná ružová farba a zapáčila sa mi okamžite. Je ako všetky ostatné gély, priesvitný a dobre pení. Vonia naozaj krásne. Grapefruitová vôňa je celkom uveriteľná a vôbec nie je umelá. Napriek tomu, že preferujem skôr sladké alebo kvetinové  vône, sa tento gél doma minul veľmi rýchlo. Dokonca rýchlejšie ako jeho hrozovo limetková verzia. Obľúbila som si ho viac ako citrón alebo mandarinkový sorbet, z tých citrusových je asi najkrajší. Stojí 2,29 eur.

O hruškovom sprchovom géle si môžete prečítať:

       "Sprchovací gél s hruškovým extraktom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, navracia jej sviežosť a energiu. Delikátna vôňa zrelej hrušky Williams navodzuje pocit harmónie a radosti. Unisex parfumácia – vhodné aj ako pánska telová kozmetika."

Tento sprchový gél pre mňa nie je novinkou. Už ste si o ňom mohli prečítať a doma máme tretie baleie. Keďže je jeseň a čas hrušiek, nie je na škodu si ho pripomenúť :) Krásny obal s hruškou vám hneď napovie, akú vôňu máte čakať. Sladkú, ako prezretá hruška, úplne láka na zahryznutie. Je to jedna z najkrajších vôní od Dermacolu a myslím si, že poteší každého milovníka ovocných vôní. Vraj je vhodná aj pre pánov, ale úprimne? Neviem si predstaviť, že by mi Richard voňal ako hruška :) Stojí 2,29 eur.

O hruškovom telovom mlieku si môžete prečítať:

      "Telové mlieko s hruškovým extraktom dokonale vyživuje a zjemňuje pokožku tela a navracia jej sviežosť a energiu. Delikátna vôňa zrelej hrušky Williams navodzuje pocit harmónie a radosti. Unisex parfumácia - vhodné aj ako pánska telová kozmetika."


Páči sa mi, že k sprchovému gélu je aj telové mliečko. pretože sa zintenzívni vôňa. Obaly sú si veľmi podobné, akurát mlieka majú o 50 ml menej - majú 200 ml. Vôňa hruškového mliečka je tiež pekná, len jemnejšia ako pri sprchovom géle. Stále platí, že pre muža sa mi veľmi nehodí a stále si myslím, že je skôr nežná ženská. Je redšie, ale nie príliš a nemastné. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanechá mastný ani lepkavý pocit. Pokožka ostáva jemná a dostatočne hydratovaná, tiež je chránená pred vysušovaním. Je prevoňaná a občas vonia aj pyžamo. Na mliekach sa mi nepáči ich zloženie, pretože všetky tie parabény tam byť nemusia. Aj v sprchových géloch sa mihne zložka, ktorá by nemusela byť, ale gély mám o niečo radšej. Cena telového mlieka je 3,79 eur.

Obe vône sú krásne a príjemné, nie sú umelé, vtieravé ani príliš výrazné. Keby som si mala ale vybrať, vyhrala by u mňa hruška s jej nežnejšou sladšou vôňou.


Ste fanúšikmi grapefruitového alebo hruškového poblúznenia? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. značku dermacol mám veľmi rada, najradšej mám krémy na ruky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na nich sa mi nepáči zloženie, ale voňajú krásne :)

      Odstrániť
  2. Neměla jsem ani grep a ani hrušku, ale věřím tomu, že by se mi více líbil grep :)

    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ich vona moze byt zaujimava hlavne grep.milujem grep. Len skoda ze tolko parabenov obsahuje... uz ten dermacol by mohol byt na lepsiej urovni 😞😞

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe