Vanilkový kokosový olej

17:45

Kokosový olej je prírodným pokladom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Už som ho vyskúšala nielen v kuchyni, ale aj v kúpeľni, kde dokáže pomôcť vyriešiť mnohé problémy. Čistý olej vonia po kokose, sladko a prírodne, na zjedenie :) Okrem neho môžete kúpiť aj ochutené kokosové oleje, ktoré sú zasa aj malou aromaterapiou. Keďže som sa rozhodla domov kúpiť aj ten ochutený, prešla som si ich ponuku a voľba bola jasná - vanilka ♥







O vanilkovom kokosovom oleji si môžete prečítať:

       "Intenzívne regeneruje všetky typy pokožky!
Hýčkajte sa s vôňou zmyselnej vanilky Bourbon, ktorej výťažky prevoňajú spolu s bio kokosovým olejom Saloos celý Váš organizmus. Intenzívne regeneruje všetky typy pokožky, vrátane tej najcitlivejšej. dodáva jej pevnosť, pružnosť a svieži vzhľad.Kombinácia vanilky a kokosového oleja odbúrava únavu, stres, zlú náladu. Utišuje myseľ, ukľudňuje emócie a povzbudí Vaše sebavedomie. Luxusná vanilková masáž zjemní pokožku a posilňujúci olejový zábal jej dodá výživu a lesk.
Pri teplote cca 25 °C je produkt tekutý. Pre zachovanie tuhej konzistencie skladujte do 20-22 °C.
Krajina pôvodu: Česká republika"
Na tento olej som sa nesmierne tešila. Nielen preto, že je kokosový, ale aj preto, lebo je od Saloosu. Už dávnejšie som si nič tejto značky nekúpila, hoci na oleje a hydrofilné oleje nedám dopustiť. Táto česká certifikovaná kozmetika ponúka niekoľko vynikajúcich produktov a doposiaľ som sa nestretla s takým, ktorý by nebol dobrý. Kokosový olej má 100 ml a môžete si vybrať Tropic,Caffe latte, čokoládu, pomaranč, vanilku a čistý. Okrem menšieho balenia si môžete kúpiť aj väčšie, 250 ml balenie. Plastový obal s kovovým vrchnáčikom  a farebnou etiketou je pekný a menší, nezaberá veľa miesta. Kúpila som si ho najmä preto, lebo som sa nesmierne tešila na vanilkovú vôňu. Mám ju veľmi rada a spája sa m nielen s Vianocami, ale aj s chvíľami pokoja a oddychu. Pri tomto oleji musím skonštatovať, že vanilkovú vôňu takmer necítim a takmer výlučne cítim len jemný kokosový závan. Nie že by mi to prekážalo, iba nevonia tak, ako som si predstavovala. Pri kokosovom oleji si treba dať pozor na to, že pri vyššej teplote sa stáva tekutým.  Moja mamina si to v septembri počas vlny horúčav neuvedomila a pri otváraní z neho vyliala. Keď sa ochladí, opäť ostáva tuhým a našťastie, nedochádza k jeho znehodnoteniu. Možno sa javí, že je tuhý, ale pri kontakte s pokožkou sa topí a mení sa na olej, ktorý sa ľahko rozotiera po pokožke. Kokosový olej má obrovské množstvo využití. Obrovským plusom je jeho výnimočná hydratačná schopnosť. Pokožku hĺbkovo hydratuje, zabraňuje vysušovaniu, zjemňuje ju a prinavracia jej pružnosť. Upokojuje ju, keď je podráždená a vhodný je pre všetky typy pokožky. Aj keď nevonia ako by sa mi páčilo, som spokojná, že je doma ďalší kokosový olej :)
Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • pekné balenie
  • v ponuke viacero vôní
  • pri teplote okolo 25 stupňov je tekutý
  • pri kontakte s pokožkou sa topí
  • hydratuje pokožku, zabraňuje vysušovnaniu, prinavracia jej pevnosť a pružnosť
Mínusy:
  • vanilku takmer necítim
Olej stojí 5,39 eur a kúpila som ho v eshope www.naureus.sk.
Ste fanúšikmi kokosového oleja? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Myslim ze ani nie. Skor by som si kupila cisty kokosovy olej a sama priadala esencialne oleje pripadne ho zmiesala s bambuckym maslom. Pre toho, kto nema cas a chut hrat sa s vlastnou kozmetikou to je vsak urcite fajn.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, ak človek nemá veľa času, radšej si kúpi už voňavý. Každopádne je ale kokosový olej skvelý.

      Odstrániť
  2. to je zvlastne, ze nevoni po vanilke. ja som mala caffe latte a pomaranc a obidva vonali fakt verne. na zimu si nejaku dalsiu variantu zase kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno sú to výraznejšie vône, chcem skúsiť ďalšie :)

      Odstrániť
  3. Vanilka a kokos je momentálně moje nejoblíbenější kombinace! Je ale škoda, že tam není moc cítit.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to super kombinácia a aj keď nevonia, mám ho moc rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe