Neuveriteľná sviežosť a energia

15:32

Ono je to tak. Človek je silná bytosť. Často zápasí s problémami a osobnými tragédiami, ktorého ho formujú a menia. Niekedy je jeho duša roztrhaná na franforce. Cíti každú jednu zmenu, ktorá sa mu vrýva hlboko do vnútra. Občas nevidí slnečné lúče, lebo všade sú mraky. Tmavé a ťažké. Vždy som bola rojko. Túžila som po láske, po najlepšej priateľke, ktorá by bola mojou spriaznenou dušou. O obyčajnom pokoji, ktorý naplní všedné dni neobyčajnou krásou. Dnes viem, že nič z toho nemám. Možno je to prekliatie, možno realita. Kto vie? V takýchto chvíľach si uvedomujem, aké dôležité je pre mňa písanie. Keď dám von všetko, na čo myslím, čo cítim. Občas mám vo veciach jasnejšie. A potom sa vrhnem na knihy. Lebo písaná múdrosť nikdy nevyjde z módy. Telefóny áno, topánky áno, džínsy áno... ale knihy nikdy. 
Slová sú silná zbraň. 
Nedajú sa totiž vrátiť späť. 
Tak ako tie okamihy, ktoré nám ublížili. 
Niekedy viac, niekedy menej. 
Teraz mám na srdci veľkú ťažobu. 
A bôľ. 
Nepoľavuje. 
Ale to sa stáva. 
Preto píšem. 
Musím, aby sa z toho smútku ukrojilo. Verte či nie, ale táto recenzia je naozaj liečivá. Lebo jej vôňa ma unáša kamsi ďaleko, niekam, kde smútok nemá miesto.






O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Vhodná predovšetkým pre mastnú a zmiešanú pleť. Okrem toho, že upokojuje akné, pomáha hojiť zápaly. Pleť rozjasňuje a obmedzuje tvorbu mazu. Stimuluje prekrvenie a sťahuje póry. Pomáha rozčesávať vlasy po umytí.
Vhodná na:

  • všetky typy pleti, najmä pre mastnú
  • čistí, tonizuje a posilňuje pleť
  • osvieženie na cestách, na obklady alebo na potieranie pokožky
  • uľahčuje rozčesávanie vlasov, regeneruje vlasovú pokožku
  • upokojuje pokožku po holení a depilácii
  • rozradostňuje srdce, podporuje dobrú náladu"
Balenie je krásne. Na to som si pri Soaphorii zvykla. Pomaly, ale isto ašpiruje na najlepšiu značku tohto roku. Minimálne u nás doma. Zatiaľ som si ju objednávala dva razy. Po skúsenostiach s ňou sa to do konca roka ešte zvýši. Rozmarínová pleťová voda je najmladším prírastkom v soaphoristickej rodinke vôd. Predtým som mala pomarančovú a bola dobrá. V porovnaní s rozmarínovou slabšia, ale dobrá. Pretože táto... táto je dokonalá. Má 50 ml a je v rozkošnej sklenej fľaštičke s červenou šnúrkou. Asi aby som ju neuriekla, keď sa na ňu chodím do kúpeľne pozerať a keď sa nikto nepozerá, tak aj ovoniavať. Lebo je úžasná. Krásna vôňa rozmarínu mi veľmi pripomína Vianoce. Často si neuvedomujeme, že vône sú spúšťačom spomienok a emócií. Niečo nám pripomínajú, niečo v nás oživujú. Mne sa Vianoce spájajú predovšetkým s pokojom, kedy sme všetci spolu, nikto sa nikam neponáhľa, nikto na nikoho nekričí a pozeráme spolu rozprávky, ktoré sme videli vari tisíckrát. A predsa si opäť sadneme k televízoru, aby sme si ich pozreli zasa. Vtedy ma zaplaví  obyčajné šťastie. Vôňa tejto pleťovej vody je veľmi intenzívna, prirodzená a svieža, dobíja energiu a pomáha myseľ zbavovať sa ťaživých myšlienok. Nie je rušivá a občas mám pocit, že by som chcela aj osviežovač vzduchu, ktorý tak bude voňať. Používala som ju ráno aj večer. Pleť pekne dočistí a veľmi príjemne osvieži, pomáha ju hydratovať a zmatniť na dlhé hodiny. Je vynikajúca aj do prachových masiek (skúsila som ju so zeleným a bielym ílom), dodá im krásnu vôňu, zintenzívni ich účinky a dodá pleti energiu. Odporúča sa používať aj na vlasy - stačí si len trošku votrieť do vlasov a rozčesať. Pri pohybe budete cítiť, ako vlasy krásne voňajú a dodá vám to pocit príjemnej sviežosti.

Plusy:

  • krásny obal
  • veľmi príjemná, svieža a intenzívna rozmarínová vôňa
  • neštípe na pokožke
  • možno ju používať na pleť i vlasy
  • pleť čistí, hydratuje, upokojuje, možno ju použiť na miešanie masiek i na osvieženie
Mínusy:
  • žiadne
Pleťovú vodu kúpite na stránke http://www.soaphoria.sk/, kde 50 ml stojí  4,90, alebo v partnerských eshopoch.

Ktorú vôňu máte najradšej,lebo vám pripomína krásne spomienky?


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Cítim z článku smútok :/ hlavu hore a myslieť pozitívne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dnes je veľmi citeľný. Intenzívny. Ale po búrke vyjde slnko. Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. ja milujem vônu kokosu, pretože mi pripomína dovolenky pri mori, plaž a zapady a vychody slnka:)...a ešte levanduľová pretože ma upokojuje a zlepší náladu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Levanduľová je asi moja najmilšia :) A kokos mi pripomína cesty do školy, lebo v autobuse bola vanilková vôňa.

      Odstrániť
    2. že cesty do školy,no,mne našťastie nie :O :D

      Odstrániť
    3. Zle som sa vyjadrila, nielen vanilka, ale aj kokos voňali v autobuse :) Milovala som nielen cestovanie,ale aj moju školu :) Stretla som tam veľa výnimočných pedagógov, skvelých ľudí... krásne časy.

      Odstrániť
  3. Zatím jsem o ní vždy četla jenom samou chválu, tak jí musím vyzkoušet. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe