Úžasná mrkvová pena. Pozor, nejesť!

17:54

Mrkvová pena je lahôdka, ktorú si doma pripravíte ľahko a rýchlo. Potrebujete 2,5 dl šľahačkovej smotany, 50 g práškového cukru,  250 g strúhanej mrkvy a podľa chuti citrónovú šťavu. Smotanu ušľaháme, primiešame cukor, na jemno strúhanú mrkvu a citrónovú šťavu. Pripravenú penu upravíme do taniera. A mňamka je na svete :) Ja vám dnes ale ukážem celkom inú mrkvovú penu. Úplne božskú. Božsky voňavú. 





O pene si môžete prečítať:

     "Mrkvová pena na telo je zamatovo jemná na dotyk s rýchlym vstrebávaním. Jej podmanivá vôňa je ideálna pre náročnú a suchú pokožku. Obsahuje vitamíny A a E, minerálne látky a mastné kyseliny, ktoré prenikajú do hĺbky pokožky a regenerujú ju.
Hlavné zložky:
Bambucké maslo - hydratuje a vyživuje pokožku a napomáha jej hydratácii
Kokosový olej - chráni pokožku pred nadmerným vysušovaním, hydratuje a vyživuje ju
Mrkvový olej - regeneruje pokožku, betakarotén ju rozžiaruje a dodáva jej jemne opálený nádych"

Táto pena je jedno prekvapenie za druhým! V prvom rade musím veľmi pochváliť obal. Je kovový, s jednoduchou etiketou na vrchu, vyzerá elegantne a neviem prečo, ale pripomína mi trochu prerastený obal balzamu na pery (trochu dosť,no). To najšokujúcejšo šokujúce ale príde na rad, keď otvoríte balenie. Ovanie vás dokonalá vôňa! Ja ju neviem ani popísať, je výrazná, ale nie rušivá, sladká, ale aj svieža, ovocná, ale akoby som tam cítila aj niečo kvetinové, je ľahká ako jarná hmla a zanechá v človeku opojný pocit horúcej letnej noci. Harmónia všetkých týchto častí vytvára neopísateľný zmyslový zážitok, na ktorý sa večer čo večer teším. Vonia mi tak už aj pyžamo a v noci, keď sa pohnem, sa okolo mňa vytvorí voňavý obláčik a prinúti ma usmiať sa. Lebo takto vonia dobrá nálada. Druhým, rovnako šokujúco šokujúcim faktom, je farba. Ono je to oranžové. A nie je jemne oranžové, ale fakt oranžové. Zhrozene som premýšľala nad tým, či ráno nebudem vyzerať ako mrkva. Ale nevyzerala som. Pokožke to síce dodalo jemnú farbu, ale len nepatrne a po pár hodinách po nej nebolo ani stopy. Konzistencia je super. Je to veľmi hustý a hutný krém, ktorý sa pri dotyku s pokožkou topí a pripomína olej. Ľahko sa rozotiera a pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ostávala mastná alebo lepkavá. Pokožku prevonia na dlhý čas a ako som spomenula, prevonia aj oblečenie, ktoré potom pôsobí ako aromaterapia :) Musím povedať, že s hydratačnými účinkami som spokojná. V zime mám často vysušenú pokožku a ak ju poriadne nenatriem, nevyzerá pekne. Pena hydratuje, vyživuje a chráni pred chladom. Je hodvábne jemná a má krásnu, zdravú farbu. Klobúk dolu!

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • takto nejako vonia dokonalá vôňa!
  • dobrá konzistencia, hustá, ale po dotyku s pokožkou sa topí
  • netreba jej použiť veľa
  • pokožku hydratuje, vyživuje, chráni a dodáva jej zdravú farbu
Mínusy:
  • nenašla som
Túto penu nájdete v eshope http://ewymed.sk/, kde stojí 14,90.

Poznáte túto značku? Čo poviete na nejedlú mrkvovú penu? :)

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. ešte som nič také nevidela, tiež by som mala asi obavy, aby som do rána nezmenila farbu:), no vyzerá fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslela som si, že sa zobudím ako mrkva, ale nestalo sa tak :)

      Odstrániť
  2. Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vau tak toto vypadá naozaj super :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe