Askam maska na problematickú pleť

13:33

Soaphoria mi veľmi prirástla  srdcu. Jej výrobky sú znamenité a ešte som nemala jeden, s ktorým by som nebola spokojná. Dokonca by som pokojne mohla povedať, že niektoré produkty, ktoré som už mala, by som si mohla kupovať zas a zas. Aktuálne sa k nim radí levanduľový balzam na pery. Bola to láska na prvé ovoňanie! Teda, použitie. Vo veľmi podobnom duchu sa nesie aj moja skúsenosť s maskou Askam na problematickú pleť. Prvé použitie bol úplný trapas a chvíľu som sa na seba nemohla pozrieť v zrkadle. Potom sa to ale zmenilo a používala som ju pravidelne. 








O maske si môžete prečítať:

     "100% prírodná pleťová maska v prášku na zmiešanú, problematickú, aknóznu pleť. Obsahuje min, 65% bylín. Nastavte rovnováhu, regenerujte, nechajte vstrebávať liečivé látky! Zelený íl najvyššej kvality z Francúzska je výborný antioxidant, hlboko čistí, regeneruje bunky, je vhodný na aknózne, problemové časti. Stabilizuje tvorbu mastných kyselín. Rozmarín tonizuje, medovka necháva pleť čerstvú a v rovnováhe. Je výborná bylinka na aknóznu, problematickú pleť. Tento zelený div obsahuje spirulinu, ktorá je najúčinnejší B-komplex a čistý zdroj proteínov. Zelený čaj je výborný antioxidant, ktorý sa využíva aj proti starnutiu. Použitie: Čajovú lyžičku zmesi nasypte do malej misky. Pridajte vodu alebo mlieko alebo jogurt a rozmiešajte na pastu. Naneste na tvár, nos, čelo, vynechajte partie okolo očí. Nechajte pôsobiť cca. 15-20 minút a potom opláchnite. Odporúčame používať 3x do týždňa. Balenie vystačí min. na 12 aplikácií."

Prachových masiek som si za posledné mesiace kúpila niekoľko. Dlho vydržia, nemenia vôňu ani konzistenciu, možno si vybrať, či ju chcem hustejšiu alebo redšiu a rada experimentujem, keď ich miešam s kvetinovými pleťovými vodami, mliekom či jogurtom. Askam maska má 20 gramov a podľa popisu vydrží minimálne na 12 použití. Na papierovom obale nájdete všetky potrebné informácie - aktívne látky, zloženie a spôsob použitia. To sa mi veľmi páči, je to zreteľné, viditeľné a všetko, čo potrebujem, hneď vidím. Samotná maska je plastovom uzatvárateľnom vrecku, takže ak sa dobre uzavrie, nič sa z nej nevysype. Má zaujímavú, bylinkovú vôňu, ktorá po zmiešaní s vodou zosilnie, ale po nanesení ju nie je veľmi cítiť. Každopádne nie je rušivá a nijak neprekáža. Príprava je veľmi ľahká, malú čajovú lyžičku (nemusí byť ani kopcom, stačí taká zarovnaná) zalievam trochou vody alebo kvetinovej pleťovej vody. Môžete skúsiť aj mliečko alebo biely jogurt, ale ja s nimi masky nemiešavam. Vznikne vám pasta s viditeľnými zelenými kúskami, ktoré ale nijako neprekážajú v ľahkom nanášaní masky. Môže sa stať, že keď sa budete smiať so suchou maskou na tvári (prípadne vás zrovna vtedy pochytí chuť na čokoládu a začnete žuť, najlepšie v nedeľu večer), môžu opadávať :) Odporúča sa mať ju na tvári 15-20 minút. Moje prvé použitie bolo hrozné. Maska ma na tvári veľmi štípala, ale chcela som vydržať, tak som si ju tam nechala celých 20 minút. Po umytí ma čakal šok - tvár som mala úplne červenú, citlivú na akýkoľvek dotyk a neschladila ju ani studená voda. S malou dušičkou som odišla z kúpeľne dúfajúc, že ak to nezmizne, aspoň make up to zamaskuje. Našťastie, po asi hodine, keď som nabrala odvahu pozrieť sa na seba v zrkadle, nebolo po červenej pleti ani stopy. Naopak, vyzerala veľmi sviežo a zdravo. Bola čistá, čierne bodky z čela a brady zmizli celkom, aj nos vyzeral lepšie, bola hodvábne jemná a matná. Ďalšie použitia už boli lepšie a štípanie a červenanie celkom ustúpili. Masku som už celú minula a naozaj vydržala na minimálne 12 aplikácií, takže som veľmi spokojná.

Plusy:
  • na obale nájdete všetky potrebné informácie
  • na jedno použitie stačí zarovnaná čajová lyžička
  • miešať sa môže vodou, kvetovou pleťovou vodou, mliekom či bielym jogurtom
  • zaujímavá bylinková vôňa
  • pleť čistí, zjemňuje, zmatňuje
Mínusy:
  • môže vyvolať štípanie a začervenanie 
Masku kúpite na stránke http://www.soaphoria.sk/ alebo v partnerských eshopoch, stojí 4 eurá. 

Používate prachové masky? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Takovou masku jsem nikdy nezkoušela ale musím říct, že vypadá moc dobře a hodila by se na mojí pleť :) A taky se mi líbí, že je více možností, s čím ji zamíchat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soaphoria pomaly rozširuje ponuku a jej masky sú super :)

      Odstrániť
  2. Tento typ masky som ešte neskúšala, ale pokiaľ si naozaj poradí s čiernymi bodkami, tak potom je pre mňa veľkým lákadlom :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čelo a bradu mám po každom použití krásne :) Nos je horší, ale tam som už asi rezignovala.

      Odstrániť
  3. Soaphoria ma veľmi láka, zatiaľ som vyskúšala len mydielko a to je fantastické. Masku v prášku som zatiaľ ešte neskúšala, ale práve tento týždeň dorazila objednávka s Tarikou. Tak som zvedavá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj dnes som mala Tariku :) Tej som minula už dve a pol veľkého balenia. A súhlasím, mydlá má úžasné :)

      Odstrániť
  4. Osobně mám zkušenosti pouze z tekutými maskami, takže tohle by byla určitě super změna. Díky za tip! (:

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zbožňujem tvoje recenzie :) stále sa tu dozviem o nových produktoch, ktoré viem, že musím mať ! Túto masku tiež určite vyskúšam, teraz síce používam od avonu ale nejak nevidím zmenu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi teší! :) Aj ja nachádzam stále nové a nové veci, len potom mám prievan v peňaženke :) Avon má celkom fajn masky, nejaké doma mám, ale s prachovými sa nedajú porovnať.

      Odstrániť
  6. Ja som si objednala od Soaphorie bentonitovu masku :) ešte som neskúšala ale už teraz vidim že musím mať aj tu Askam :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bentonítový íl mám aj ja a podľa mňa je výborný :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe