Banánová mňamka na vlasy

17:13

Banány patria k najobľúbenejšiemu ovociu u nás doma. Je nielen veľmi chutné, ale aj veľmi zdravé. Nedávno som čítala zaujímavý článok o tom, čo všetko dokáže toto ovocie a bola som milo prekvapená - je to dokonca aj prírodné antidepresívum! Dnes som si aj v práci jeden dala. Aby to tam bolo veselšie :) Banánová maska na vlasy od Kallosu ma najskôr zaujala obalom. Keď som si prezerala stránku, udrela mi do očí výraznou žltou farbou. Masky od Kallosu sa u nás míňajú na litre, tak som sa rozhodla skúsiť aj túto.








O maske si môžete prečítať:

     "Maska vďaka aktívnym zložkám a vitamínom A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, olivovému oleju a výťažkom z banánu okamžite hydratuje a vitalizuje vlasy. 
Banánová maska na vlasy po použití vytvára ochranný štít proti nepriaznivým vonkajším vplyvom. Vlasy budú jemné a navráti sa im prirodzený lesk.
Použitie: masku naneste na šampónom umyté a uterákom presušené vlasy, nechajte pôsobiť 5 minút a potom opláchnite."

Ako som už napísala, ako prvé ma zaujal výrazný obal. Žiarivá žltá farba sa na stránke nedala prehliadnuť a prinútila ma pozrieť sa na produkt trochu lepšie. Popis znel výborne, keďže moje vlasy sú suché a zničené (natáčky a fénovanie urobia svoje), preto som sa rozhodla práve pre ňu. Má liter, je veľká a treba si dať pozor, aby sa neskotúľala do vane, lebo vtedy urobí riadny hrmot :) Na obale nájdete zloženie, ktoré sa mi podarilo odfotiť až na dve fotky, lebo bolo dlhé. Keď som si ju vybrala, bola som zvedavá na to, ako bude voňať. Či bude voňať ako banán alebo ako niečo umelé a divné. Viete ako vonia? Ako sladučký banán v čokoláde! Pri prvom ovoňaní som neverila, že to môže tak božsky voňať. Úplne to ťahalo ochutnať, či to ozaj nie je práve moja obľúbená pochúťka v čokoláde :) Už len vôňa zaručila, že na každé jedno použitie sa budem tešiť. Konzistencia je veľmi podobná ako pri keratínovej maske alebo maske na farbené vlasy, ktoré sa u nás dosť používajú - je redšia, ale nerozteká sa a dobre sa nanáša na vlasy. Použitie je jednoduché, vlasy stačí umyť šampónom a potom naniesť masku. Pôsobiť má asi 5 minút, ale ja to nikdy nesledujem, po chvíli ju umyjem. Pri nanášaní okolo vás krásne vonia, ale po umytí ju nie je cítiť ani vo vlasoch, čo je škoda, lebo potom by som si ich asi stále ovoniavala. Môžem ju pokojne nanášať aj od korienkov po končeky, vlasy sa mi po nej nemastia. Po jej použití sú úplne jemné a krásne sa ligocú, ľahko sa rozčesávajú a dajú sa dobre upraviť. Sú vyživené, nie sú suché (rozumej, nevyzerajú ako slama) a menej sa lámu. Celkový dojem z masky je vynikajúce, veľmi som si ju obľúbila a mám ju radšej ako keratínovú.

Plusy:
  • žiarivý, pútavý obal
  • veľké balenie pomerne dlho vydrží
  • krásna, sladká banánová vôňa
  • dobrá konzistencia, maska sa nerozteká a ľahko sa vtiera do vlasov
  • vlasy sú jemné a lesklé, dobre sa rozčesávajú, sú hydratované a vyzerajú zdravo
Mínusy:
  • vzniká voňavá závislosť
Masku mám zo stránky http://www.kalloscosmetics.cz/, kde litrová maska stojí 2 eurá.

Tiež máte radi banány? Skúsili by ste banánovú kozmetiku? :)

You Might Also Like

22 Vaše komentáre

  1. také ji mám, nádherně voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta vypada opravdu bozsky a za super cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tuto musim vyskusat :-)a aj tu na farbene vlasy,co si o nej minule pisala Lucka :-)ja mam doma vanilkovu a ta je tiez super :-)myslim ze Kallos sa vyrovna aj drahsim vyrobkom a je to veeela muziky za malo penazi ;-) farbu na vlasy si od nich neskusala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som zasa určite brala vanilkovú :) Ja si ešte vlasy nefarbím, ale mamina nad ňou dosť uvažuje, že by ju vyskúšala

      Odstrániť
  4. A este...ja banany milujem a ozaj su dobre na nervy :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá musí nádherne voniať ♥ s Kallosom mám len samé dobré skúsenosti :)

    Pozývam ťa na Giveaway ktorá prebieha na mojom blogu :)
    http://beingasanmonica.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, s Kallosom som ešte nemala zlé skúsenosti :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Kallos má ozaj super ceny :) A na tejto stránke sa mi páči, že predávajú aj dekoratívnu a telovú kozmetiku.

      Odstrániť
  7. O této značce neslyším úplně poprvé. už dřív jsem na ni slyšela chválu. Ale zatím jsem se po ní tolik nepídila, což je velká škoda. Nikdy by mě nenapadlo, že bych v jejich nabídce našla i banánovou masku na vlasy :D
    Zní a vypadá šíleně lákavě, takže si budu muset tuto značku pořádně proklepnout cože to vůbec všehchno nabízejí. Moc díky za tip :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s Kallosom začala minulý rok, keď som si kúpila jeden šampón a jednu masku :) Masky dnes kupujem po litroch a šampónov som mala niekoľko :) Vrelo ju odporúčam, je cenovo dostupná a kvalitná :)

      Odstrániť
  8. Díky za objevení nové značky! Jak banánová, tak i čokoládová série mě doslova ohromily a jsou na mém wish listu! Ještě jednou díky a budu se těšit na další recenze!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mam sampon z tejto rady. Kupila som si ho prave pre jeho uzasnu vonu bohuzial ak ho pouzivam dlhsiu dobu (uz po 3-4 umytiach) tak sa mi velmi rychlo mastia vlasy, dokonca sa mi vytvorili lupiny :(. Bohuzial som sa zatial neodvazila kupit si dalsi produkt tejto znacky :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie každý produkt sadne. Napríklad mamina miluje šampón na objem a zo šampónu na lesk vlasov sa jej tiež mastia. Treba len skúšať, čo sadne :)

      Odstrániť
  10. Pre mňa je to tiež mňamka :) A vôbec sa z toho nemíňa. Venovala som jej prvý post na blogu :)

    https://beautytipsbydomci.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe