Keď nie je po ruke voda a mydlo

15:53

Čistota je pol života. Rodičia nám to vtĺkajú do hláv od malinkého malička, keď sa nás snažili naučiť, aby sme si k stolu nesadali so špinavými rukami. Umývať si ich máme tak často, ako sa len dá, aby sme sa vyhli zbytočným problémom v podobe rôznych infekčných ochorení. Ale čo ak sa ocitneme v situácii, kedy sa tie ruky umyť nedajú? Keď široko ďaleko nie je miesto, kde by tiekla voda? Nie je to také nezvyčajné, preto mám v kabelke vždy vlhčené antibakteriálne obrúsky alebo gély, ktoré zabijú baktérie bez vody aj mydla. Najskôr som im neverila, teraz sa bez nich z domu nepohnem. 






O kvetinovom čistiacom gély si môžete prečítať:

      "Kvetinkové čistiace gély čistia jemne Vaše ruky bez použitia vody. Ružový a Levanduľový gél sa na rukách rýchlo vstrebávajú, osviežujú a zmäkčujú pokožku. Zároveň zanechávajú Vaše ruky čisté, svieže a voňavé."

Tento gél sa ocitol v mojej zbierke niekedy minulý rok. V ponuke je levanduľový a ružový. Jasné, že som chcela levanduľový, ale keďže bol vypredaný, rozhodla som sa kúpiť si ten druhý. Čo už, povedala som si, nebudem robiť ďalšiu objednávku len preto, aby som si kúpila levanduľový antibakteriálny gél, že hej. Nakoniec si ale môžem povedať len jedno - ako dobre, že som ho kúpila! Má 85 ml a je v priesvitnom obale s ružou, je to veľmi milé a  dobre to vyzerá.Veľmi pekne vonia, sprvu tak alkoholovo (čo moc fajn nie je), ale potom sa vôňa zmení na nádhernú vôňu ruží, úplne prirodzenú a kvetinovú a dokonale prevonia ruky. Nezanecháva ich lepkavé, neštípe na pokožke a zanecháva svieži pocit čerstvo umytých rúk.
Kúpila som ho na stránke http://www.rosedream.sk/ za 2,99.







Tento gél som si kupovala najmä preto, lebo sa mi zdalo veľmi praktické, aký je veľký a štíhly, takže sa bude dobre nosiť v kabelke. Vtedy sa mi zdala super aj lákavá cena - za 100 ml som zaplatila 1,50. Čo sa vône týka, nenadchla ma, cítiť len alkohol, tak ostro a nie najpríjemnejšie, ale po chvíli vyprchá a nie je cítiť vôbec nič, čo sa mi celkom páči. Akoby som si naozaj ruky umyla vodou a nie nejakým malým pomocníkom z kabelky. Vsiakne rýchlo, nezanecháva lepkavý pocit a ani neviete, že ste ho použili.
Kúpila som ho na http://www.wowslovakia.sk/, momentálne stojí 2 eurá.





O gély si môžete prečítať:

     "Tento gél umyje ruky bez vody a mydla.  Naneste malé množstvo gélu a starostlivo rozotrite. Nepoužívajte na tvár a podráždenú pokožku.
Zložky rastlinného pôvodu: bio arnika"

Tento gél je spomedzi všetkých mojich pomocníkov najmenší, má 30 ml a vmestí sa mi do každej, aj malej kabelky, takže ho mám stále so sebou. Z platovej tuby ľahko vyteká a dá sa von dostať všetok, keď sa tuba dobre stlačí. Prekrásne vonia, je to zaujímavá, bylinková vôňa, ktorá pekne prevonia ruky a je ju cítiť aj chvíľu po použití. Je hustejší ako predchádzajúce gély, ale nijakú podstatnú úlohu to nezohráva. Podobne ako ostatné, aj on sa rýchlo vsiakne, občas môže zaštípať na menšej ranke, pokožku nezanecháva lepkavú, len pekne prevoňanú.
Cena za 30 ml je 2,9.





O gély si môžete prečítať:

      "Antibakteriálny gél na ruky,s čajovníkovým olejom a mandarínkou, na redukovanie baktérií bez vody. S glycerínom na zjemnenie a osvieženie rúk bez lepkavého pocitu po nanesení. 50 ml"


Oriflame je značka, ktorá ma priviedla k  týmto gélom. Môj prvý antibakteriálny gél sme si objednali práve z tohto katalógu a mali sme ich niekoľko. Vždy je jeden v aute, jeden mám v kabelke a občas presviedčam maminu, aby ho nosila so sebou aj ona. Tento krásne vonia, tak jemne, ovocne a tak vonia aj pokožka. Neštípe, nelepí a celkom pekne vyzerá.
Bez akcie stojí 3,50.




Tento gél som kúpila vo výpredaji Essence už dávnejšie a veľmi som si ho šetrila, lebo krásne voňal- tak exoticky, ovocne. Presne tak isto potom voňala pokožka a je som si nie raz ovoniavala ruky :) Niečo podobné by mohla mať Essence v ponuke stále, je to naozaj šikovný pomocník, ktorý sa nestratí v žiadnej kabelke.

Používate antibakteriálne gély? Máte svoj obľúbený? 

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. ja stále používam antibakteriálne gély, nosím ich všade so sebou :) najradšej mám ovocné od Body Shopu alebo klasický Dettol

    inak pozývam ťa na moju giveaway, budem rada ak sa zapojíš :)
    http://sophisticateddiary.blogspot.sk/2015/01/january-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som v poslednom case spokojna s antibakterialnym gelom od Cien. Z recenzie ma zaujal gel od Yves Rocher.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Žádný takový gel nepoužívám,ale všechny zmiňované gely vypadají dobře :) Super je,že po nich nejsou ruce olepené jako po vlhčených ubrouscích :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, niektoré obrúsky nechávajú ulepený pocit :)

      Odstrániť
  4. Nejsem si ted uplne jista, ale myslim, ze muj prvni gel, ktery me k tomu celemu jako tebe privedl byl taky jeden od Oriflame :) Jinak kupuji spise ty obycejne z DM nebo Rossmannu a jsou to vazne super pomocnici, kteri nesmi v kabelce chybet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nosím so sebou dettol alebo balea antibakteriálny gél :) už sa bez nich ani neviem pohnút :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe