Toto už nikdy viac! Part 8

18:03

Zľavové poukážky do DM drogérie bývajú neraz viac ako lákavé. Zľava 50% dokáže narušiť moje plány nič nekupovať a začať konečne šetriť. Nie je nič nezvyčajné, že vďaka nim si kúpim výrobok, ktorý by som si za iných okolností určite nekúpila. K nim patrí aj gélový dezodorant antiperspirant s aloe, ktorý som si už veľmi dávno kúpila. Predtým som mala tuhý dezodorant a ten sa mi celkom pozdával. Rozhodla som sa pre zmenu a gélový sa mi v tej chvíli zdal ako rozumná voľba. Povedala som si, že ušetrím a skúsim niečo nové. Radšej som si mala povedať len to prvé - že ušetrím. Lebo skúsiť som skúsila, ale ostala som sklamaná.





O dezodorante si môžete prečítať:

     "Doprajte si 100% ochranu proti poteniu a unikátnu starostlivosť o Vašu citlivú pokožku. Gélový deodorant je obohatený o výťažky z aloe vera, ktoré majú upokojujúce účinky a poskytujú pokožke komfort. Je účinný proti poteniu a poskytuje ochranu po celý deň. S príjemnou vôňou, nezanecháva biele stopy na oblečení. Deodorant je určený pre aktívne ženy, ktoré obľubujú šport."

Keďže obal je fialový, skamarátili sme sa ihneď. Tomu nemôžem vyčítať nič, lebo sa nesie v mojej obľúbenej farbe :) Má 65 gramov, keď sa tak na to pozerám (žiaľ), vydržal mi ozaj dosť dlho. Na spodnej časti je koliesko na otáčanie, ktoré sa mi ani raz nezaseklo ( pri tuhom dezodorante sa mi párkrát stalo, že som točila, točila a dezodorant sa ani nepohol). Jeho vôňa sa mi veľmi páčila a dosť mi vyhovovala. Bola totiž veľmi jemná a príjemná, takže sa nebila so žiadnym parfumom, nebola výrazná ani rušivá a páčilo sa mi, že bola taká svieža a ľahká. Žiaľ, tu sa končí to, čo som na ňom mala rada a to ostatné už veľká sláva nebola. V prvom rade musím povedať, že gélová konzistencia sa mi sprvu celkom páčila. Čím dlhšie som ho ale používala, tým viac mi liezla na nervy. Ten vlhký pocit v podpazuší nepoľavoval ani chvíľu po nanesení a akoby sa mi vpíjal do oblečenia, pričom na niektorých kúskoch zanechával fľaky. Povedzme, že s tým by som sa ešte dokázala vyrovnať, ale keď to v lete aj lepilo, mala som toho dosť. Všetko by som mu bola odpustila, keby mal dobrú výdrž a chránil ma pred neželaným zápachom. Cítiť sama seba, to nie je veľká výhra. Od dezodorantu (antiperspirantu) očakávam, že ak sa aj spotím (čo je koniec koncov zdravé), nebudem sa cítiť. Tento ma pred tým veľmi neochránil. Ani keď som sa nikam veľmi neponáhľala a nebola som nikde, kde by bolo veľké teplo, už po pár hodinách som cítila nielen nepríjemný spotený pocit, ale aj pot. Prechody z vykúrenej miestnosti do zimy a naopak nezvládal, rovnaké problémy mal v lete a keď som sa niekam ponáhľala, mohla som si byť istá tým, že po príchode na miesto budem potrebovať dezodorant. To mi na ňom prekážalo najviac. Napriek tomuto sklamaniu nezanevriem na značku, lebo som od nej mala dva produkty, jeden fajn a tento nie až tak fajn. 

Plusy:
  • pekný obal
  • veľmi príjemná vôňa
Mínusy:
  • stále som mala taký mokrý a ulepený pocit
  • občas mi vsiakol do oblečenia
  • slabá výdrž
  • zloženie
Kupovala som ho dávnejšie, cenu si už nepamätám, ale dá sa zohnať za necelé 3 eurá.

Skúšali ste gélový dezodorant?

You Might Also Like

18 Vaše komentáre

  1. Ja som s touto značkou spokojná, avšak používam tuhý variant antiperspirantu. Gélové som neskúšala a ani ma nelákajú práve kvôli vlhkému pocitu v podpazuší, ktorý ma ako prvý napadne vždy keď ich vidím. Z rovnakého dôvodu mám aj obavy z tých "nových" deodorantov od Garnieru, čo ešte donedávna boli hádam na každom blogu. Neviem, nejako mi proste vyhovuje tuhý antiperspirant. Posledný rok používam výhradne Lady Speed Stick, no vône striedam. Aktuálne mám doma nejaký s orchideou či s čím a na internáte mám pH active, ktorý sa mi tiež dobre osvedčil. Avšak súhlasím, že niekedy zanechávajú aj tie tuhé biele stopy na oblečení. V tomto smere by sa mohli zlepšiť. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi, presne si to vystihla :) Aj s tým Garnierom, tiež ma neláka. Najlepšie sú ozaj tie tuhé antiperspiranty alebo spreje, i keď občas zafarbia oblečenie, ale vydržia.

      Odstrániť
  2. Ja gelovy deodorant nikdy nemela a ani me moc nelaka. Taky mam radeji tuhe, aktualne pouzivam od Nivei a jsem spokojena, akorat jsem ho brala ve spechu a nesedi mi uplne vune, ale aspon ze dela co ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa občas stane aj mne, že si kúpim vôňu a potom nechápem, ako som si ju mohla vziať :) Alebo i v obchode strašne vonia a doma mi ide na nervy

      Odstrániť
  3. Tak ja som chcela vyskúšať tieto gélové. Tak Ježiško priniesol zrovna dva . Práve lady speed gélové. Som sními maximálne spokojná . Síce mokrý pocit po nanesení cítim ale krásne sa vsiakne neotlaca sa na oblečenie. Vôňa vyhovuje A chráni má veľmi dlho
    Každému vyhovuje niečo iné. Ja napríklad nemám rada tube. I keď tuhé od lady speed sa dajú. Ešte potestujem A uvidím či dospejem K rovnakému názoru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, toto je o tom, čo komu vyhovuje :) Pokiaľ splní všetko, čo má, prežijem akúkoľvek konzistenciu.

      Odstrániť
  4. Tiež mám najradšej tuhý a v súčasnosti mám Fa... Skúšala som aj gelovy no pokiaľ si pamätám mala som ten ulepeny pocit a viackrát som si ho už nekúpila...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa už gélovému asi tiež vyhnem. Radšej sprej alebo tuhý, ale hlavne nech funguje.

      Odstrániť
  5. Na mňa to pôsobí strašne zastaralo a lacno tento produkt plus si spomínam, že robí hrozné fľaky na oblečení.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz má aj nový obal, ale už by som si ho nekúpila, radšej tuhú verziu.

      Odstrániť
  6. Presne s tymto vyrobkom momentalne bojujem aj ja. Je hrozny, presne ako pises. Niekedy rozmyslam, ci mi to vobec stoji za to a ci som ho uz nemala davno vyhodit.
    kaviareň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som ho chcela vyhodiť. Asi sto razy. Bolo mi to ľúto, preto som ho dopoužívala, ale rozumnejšie by som bola urobila, keby ho vyhodím do koša a už ho nemám na očiach.

      Odstrániť
  7. Ja všeobecne túto značku nemusím a skôr preferujem sprejové deodoranty :) väčšinou Rexonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spreje mám veľmi rada :) Občas mám pocit, že radšej ako tuhé dezodoranty. Značky rada striedam, ale Rexona má krásne vône :)

      Odstrániť
  8. Taky jsem ho používala a taky mi moc nevyhovoval. Buď používám tuhý nebo roll-on deodorant. :) Když přijde na sprej, tak mám hrozně ráda Rexonu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Roll on som dlho nemala rada, ale naposledy som mala jeden dobrý a vtedy som si ho obľúbila :) Ale celkovo buď sprej, alebo tuhý dezodorant

      Odstrániť
  9. od isteho casu uz pouzivam jedine tuhe... vacsina je fajn, mala som Fa, Adidas ale vyherca je u mna Garnier ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe