Lenivá som bola, dobrý krém som mala

17:50

V poslednej dobe som hroznááá! Nielenže sa mi takmer vôbec nechce cvičiť a cviky, ktoré bežne vykonávam s ľahkosťou a radosťou, mi teraz trvajú večnosť. Šikovný pomocník Cellublue stojí na poličke a pomaly čaká na to, kedy ho začnem opäť poriadne používať. Nebudem klamať, nechce sa mi! Mala by som sa hanbiť, blíži sa jar, konečne vytiahnem sukne a šaty a miesto toho, aby som sa o seba starala, si radšej večer ľahnem ku knihe alebo k blogu. A tak, chtiac nechtiac, pomaly zasa začínam denne používať výrobky sľubujúce krajšie telo. Dnes to bude o výrobku proti celulitíde.








O intenzívnej kúre si môžete prečítať:

     "Emulzná ľahko vstrebateľná krémová textúra s optimálnym obsahom účinných látok s klinicky preukázaným účinkom! Tieto selegované látky z morských rias boli vyvinuté a patentované vo francúzských biotechnologických laboratóriach a sú hodnotené ako jedny z najúčinnejších na svete!

- zvyšujú lipolýzu (uvolňovanie tukov) až sedemkrát viac než adrenalín
- obmedzujú lipogenézu - ukladanie rezervných tukov
- zabraňujú nadmernému hromadeniu vody v bunkách
- podporujú mikrocirkuláciu a majú protiedémový účinok"

Nenapíšem nič nové, keď poviem, že výrobky proti celulitíde samy o sebe nemajú až taký veľký účinok. Iste, hoci teraz takmer necvičím (viem, že málo času je najväčšia výhovorka, ale je to, žiaľ, tak, naozaj by som potrebovala podstatne dlhší deň), zdravo jem, nevysmážam, zbytočne nesolím, pijem veľa a snažím sa hýbať aspoň v práci, keď chodím všade po schodoch. Kúra, pracovne pomenovaná krém, je v bielej tube, na ktorej nájdete dobre čitateľné zloženie. Má  200 ml, je malá a ľahko uskladniteľná. Možno ju kúpiť aj vo väčšom, pol litrovom balení, ktoré sa z finančného hľadiska oplatí viac. Vlastnosti krému sú veľmi dobré. Vonia citrusovo, veľmi príjemne  a sladko. Pri používaní vonia okolo ako citrusový obláčik a pekne prevonia pokožku. Nie je veľmi riedky, nerozteká sa. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Používam ho pravidelne už niekoľko týždňov, na jedno použitie stačí málo krému, takže dlho vydrží. Ako som už spomenula, rýchlo sa vsiakne, takže už krátko po použití sa môžem obliecť do pyžama bez strachu, že by som ho zašpinila. Alebo sa naň prilepila :) Výsledky sú viditeľné pri pravidelnom používaní už asi po týždni. Samozrejme, všetko závisí od stavu celulitídy, ktorá je je rozdelená do štyroch stupňov.
Test je veľmi jednoduchý. Prstami stlačíme pokožku na stehne, ak sa ukáže obraz podobný povrchu kôry pomaranča, ide o prvý stupeň celulitídy. Do druhého stupňa patria drobné nerovnosti, ktoré sa zväčša objavia najprv na vnútornej strane stehien. Viditeľné sú pri napnutí svalu, sedení na tvrdej podložke alebo ostrom bočnom svetle. Pri treťom stupni je celulitída viditeľná vždy bez ohľadu na osvetlenie, státie, sedenie alebo ležanie. Posledný stupeň  sa prejavuje hrubými nerovnosťami a hlavne nezvratnosťou poškodenia pokožky najčastejšie po 40. roku života. Mňa trápi prvý stupeň, mojím cieľom je udržiavať pokožku pevnú, pružnú. Hľadám výrobky, ktoré mi pomôžu zabrániť zhoršeniu prejavov celulitídy a moja pokožka bude krásna a jemná. A tento krém je výborný. Už po pár dňoch je pokožka jemnučká na dotyk, je pevná a vyzerá lepšie. Nijaké zhoršenie, naopak, podstatne krajšia pokožka. Navyše, stále sa neviem zbaviť pocitu, že moje nohy začínajú byť viditeľne štíhlejšie i napriek tomu, že teraz cvičím menej. Jedinou výčitkou by mohli byť niektoré látky v zložení.

Plusy:

  • pekná vôňa
  • dobrá konzistencia - nerozteká sa
  • na jedno použitie stačí málo krému
  • do pokožky vsiakne rýchlo bez mastného a lepkavého pocitu
  • pri pravidelnom použití je pokožka jemnejšia, pevnejšia a krajšia
Mínusy:
  • zloženie
Intenzívnu kúru kúpite na stránke http://www.forlifemadaga.com/sk, kde stojí 22,20.

Dávate si predsavzatia? Darí sa vám dodržiavať ich? :) 


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Krém na celulitidu jsem nikdy nezkoušela, ale tenhle vypadá dobře :-) Já poslední dobou taky raději zalehnu ke knížce nebo počítači, než abych něco dělala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odkedy som v novej práci, potrebovala by som, aby mal deň viac hodín, aby som si aj oddýchla, aj stihla všetko, čo treba :)

      Odstrániť
  2. Já mám doma krém proti celulitidě od Baley, ale také mám problém se donutit k tomu se s ním mazat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bože, musím zistiť či mám celulitídu alebo nie.. :D ale tento krém by som aj vyskúšala ..super článok, vďaka za tip :) .. ja mám predsavzatie akože cvičiť a zdravo jesť.. s tým jedením to ešte ide, ale cvičenie je popri škole nie veľmi dosiahnuteľný cieľ :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe