Za málo peňazí veľa muziky. Ale tento raz ozaj!

14:48

Lakov na vlasy miniem dosť. Snažím sa zafixovať neposednú ofinu a kučery, ktoré sa síce občas vyrovnajú, ale aspoň vlasom dodáva objem. Zvykla som si ho kupovať v drogérii. Bežne som dávala okolo 4 eur za 250 ml lak. Ale čo ak som  našla dokonalý lak, ktorý má 750 ml a nestojí ani tie 4 eurá? Kallos Hair Spray Extra Strong Hold With Keratin 750ml toto všetko spĺňa.






O laku na vlasy si môžete prečítať:

      "Kallos Hair Spray Extra Strong Hold With Keratín Extra silný lak na vlasy s keratínom. Poskytuje pružné a pevné spevnenie. Vďaka výnimočnému zloženiu s obsahom keratínu dodáva vlasom silu a vyživuje ich štruktúru. Obsahuje UV filter"

O výrobkoch od Kallosu ste si na mojom blogu mohli prečítať už viac razy. Veľmi fandím tejto značke a myslím si, že každá z nás si v nej nájde to svoje :) S maminou sa chystáme na ďalšiu objednávku a som si istá, že okrem obľúbených stálic (objemový šampón, maska na farbené na vlasy a už aj tento lak) sa v košíku ocitnú aj novinky. Aby som si mohla rozšíriť obzory. Dokonca uvažujem aj nad dekoratívnou kozmetikou. Lak má 750 ml a je ozaj dlhýýý. Sprvu sa mi zdala manipulácia s ním úplne nemotorná a nie raz som ho aj zhodila, ale teraz, keď už je takmer prázdny a ľahučký, sa drží dobre. Plastový vrchnáčik bol ale dosť labilný a keď mi praskol, hodila som ho do koša. Keďže lak nikam necestoval, bolo jedno, či ho má alebo nie. Na obale nájdete dobre čitateľné, ale zle odfotiteľné zloženie. Narozdiel od iných lakov, tento nielenže pomerne pekne vonia, ale taktiež nespôsobuje také to hnusné dusivé nutkanie otvoriť po použití okno skôr, ako sa zadusím. Je to sladká vôňa, ktorú mi nijako neprekáža. Druhá vec, ktorú som si na ňom obľúbila hneď je, že nelepí vlasy. Možno ste si to všimli, že niektoré laky vlasy zafixujú, ale zároveň zlepia spolu a rozčesať ich je potom dosť veľký problém. Pri tomto som taký problém nemala. Nečesali sa síce najľahšie, ale neboli polepené. A tiež neboli zaťažené. Účes, v mojom prípade kučery, držali pekne skoro celý deň, vlasy po jeho použití nevyzerali nepoddajne ako metla a pekne sa leskli. Najradšej ho používam na ofinu, lebo spolu s lakom ju pekne vytvarujem do požadovaného tvaru a celý deň vyzerá dobre. Nemám potrebu ju stále kontrolovať v zrkadle a prehrabávať sa v nej prstami v strachu, že sa pohne a zasa budem na hlave hniezdo. S lakom som nadmieru spokojná a zadovážim si ho  opäť.

Plusy:
  • veľké balenie za super peniaz dlho vydrží
  • príjemne vonia
  • nelepil vlasy
  • vlasom dodal objem, zafixoval účes, vlasy nevyzerali vysušene 
Mínusy:
  • za malé mínus považujem ten plastový zle držiaci vrchnáčik
Lak kúpite na stránke http://www.kalloscosmetics.cz/ za 3,76.

Aká je vaša obľúbená značka laku na vlasy? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ten vypada vazne dobre, sice mi lak vydrzi celkem dlouho, jelikoz ho nepouzivam kazdy den, ale vetsinou kazdy budto smrdi nebo aspon hrozne slepuje vlasy. Ja si ted celkem oblibila lak Cien z Lidlu, nesmrdi a kdyz to s nim neprezenu nebo nestrikam moc blizko (coz delam casto :-D) tak ani neslepuje vlasy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím si konečne niečo od Cien kúpiť a vyskúšať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe