Ako som spoznala Tarani

16:24

Pred Vianocami sme sa s kolegynkami dohodli, že si v kancelárii vymeníme darčeky a keď sa bude dať, pôjdeme si niekam posedieť. Ako kozmetickú maniačku ma, samozrejme, neuveriteľne potešila nová pleťová maska. Spoznala som kozmetiku Tarani, o ktorej som doposiaľ ani len netušila. Tarani je česká značka a jej produkty sú vyrábané na princípe ajurvédskej medicíny. Sú čisto prírodné, vyrábané manufaktúrnou výrobou a s láskou. Zameriavajú sa na bežné problémy, ktoré nás trápia - akné, vrásky, ekzémy alebo hyperpigmentácia. Doma som si o nej nadšene prečítala viac a rozširuje sa zoznam toho, čo nutne potrebujem :)


Tarani santalová stimulačná maska zloženie

santalová stimulačná maska

Tarani santalová stimulačná maska 

Nuž, vždy sa rada pozriem na zúbok kozmetike, ktorú ešte nepoznám. Kolegyňa mi o nej dosť rozprávala, bola som spokojná najmä s pleťovými maskami a peelingami a aj preto si ich zvolila ako darčeky. Tarani santalová stimulačná maska (podobne ako tie ostatné, ktoré tiež vyzerajú dobre) sa dá kúpiť buď v 50 ml alebo v 200 ml balení. Musím povedať, že to veľké balenie má isté čaro a hlavne musí vydržať celé mesiace. To by sa mi vedelo páčiť.

Plastový obal je jednoduchý, pekný a keď miniem zbytky masky, odložím si ho. Keď budem doma robiť kozmetiku, hodí sa mi :) Maska má takú bledohnedú farbu (mne pripomína kávu s mliekom) a vonia, olalalá! Je to výrazná vôňa santalu, silná, ale pekná, nevtieravá. O santalovej vôni sa hovorí, že pôsobí ako afrodiziakum, upokojuje, uvoľňuje a zlepšuje náladu. Užívam si chvíle s ňou, vtedy si čítam alebo pustím hudbu, lebo naozaj relaxujem.

Masku ľahko nanesiete aj v tenkej vrstve a pôsobiť by mala tak 15 - 20 minút. Pri prvých použitiach som cítila mierne pálenie, brnenie a štípanie, ale po pár použitiach tieto prejavy zmizli. Sprvu ma to trochu vyľakalo, pleť bola začervenaná a citlivá na dotyk, ale keď to zmizlo, masku som si začala naplno vychutnávať.

Tarani santalová stimulačná maska pleť viditeľne osviežuje a rozžiaruje. Nielenže je omnoho čistejšia, ale aj omladená. Vypína ju, spevňuje, vyhladzuje vrásky a jemné linky. Ostáva jasná a veľmi príjemná na dotyk. Používam ju raz - dva razy týždenne (striedam ju s inými maskami podľa potreby) a prospieva jej to. Povedala by som, že je to čistiaca a omladzujúca maska v jednom, ktorá pleť navyše zbaví únavy a škodlivých látok. Zapáčila sa mi a časom sa chcem lepšie pozrieť aj na ďalšie masky a peelingy :)

Plusy:
  • dve rôzne veľké balenia
  • pekne vyzerá
  • dobre vonia
  • dobrá konzistencia
  • pleť čistí, omladzuje, osviežuje, vyhladzuje linky a vrásky, ostáva hydratovaná a jemná
Mínusy:
  • na začiatku na pleti štípala 
Nájdete ju v eshope Tarani, kde stojí 15,80 eur.

Poznáte značku Tarani? Čo by ste mi od nej odporučili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe