Hydratačný balzam na pery od Fushi

13:43

Bez kvalitného balzamu na pery si svoju existenciu neviem predstaviť. Mám veľmi suché pery, ľahko sa mi na nich vytvoria šupinky a popraskajú. Nie je to pekné, je to bolestivé a nemôžem tak nosiť svoje obľúbené matné rúže. Pred pár rokmi som objavila čaro prírodných balzamov a odvtedy mi doma nesmú chýbať. Mám pár stálic, ale pravidelne si kupujem novinky a ktovie, možno sa z nich vykľuje nejaká stálica. Ak nájdem úplne neznámu značku, na nákup obyčajne nemusím čakať dlho. Lebo neviem odolať :) A tak som spoznala Fushi. 


Fushi vyživujúci balzam na pery zloženie

Fushi vyživujúci balzam na pery

Fushi balzam na pery

Fushi vyživujúci balzam na pery

Fushi využíva silu olejov lisovaných za studena a tak sa nám do rúk dostanú produkty s vysokým obsahom cenných látok.  Ponuka produktov tejto značky je veľmi pestrá a do oka mi padli aj výživové doplnky, na ktoré sa nabudúce pozriem trochu lepšie. Na skúšku som si kúpila Fushi vyživujúci balzam na pery, ktorý mi padol do oka aj svojím vzhľadom. 

Vyživujúci balzam na pery je v rozkošnej krabičke a rovnako rozkošnom sklenom obale s čiernym plastovým vrchnáčikom. Vyzerá fakt pekne a jeho výhodou je aj to, že je taký drobný. Poľahky ho strčíte do vrecka alebo do malej kozmetickej taštičky a môžete ho tak nosiť kamkoľvek idete (a ja už verím, že tento rok aj ja niekam pôjdem na dovolenku). Má 10 ml, čo je taký štandard pri kelímkových balzamoch a tiež platí, že sa míňa pomaly. 

Zapáčila sa mi jeho vôňa. Je svieža mentolová a niečím mi pripomína leto. Leto, slnko, more, vánok, pláž a dobrý drink. Nič viac, nič menej. Rovnaká je aj chuť - lahodná, mentolová, nespôsobuje v ústach nepríjemnú pachuť. Richard mi síce frfle, že chutí tak eko bio raw (lebo on najčastejšie používa vajíčko od Oriflame a to príliš prírodné nie je), ale ja som spokojná. Jeho konzistencia je tiež dobrá, nie je príliš hustý a dobre sa rozotiera. Potešilo ma, že na perách zanecháva príjemný chladivý účinok, ktorý oceňujem najmä vtedy, ak sú boľavé a veľmi suché.

Obsahuje kvalitné maslá a oleje, takže dokáže do hĺbky hydratovať pery a ochrániť ich pred vysušovaním. Po použití balzamu sú jemné a vláčne a neprekvapí ich ani chlad či vietor. Pomôže aj na pokožku okolo úst, ak je začervenaná (napríklad zo silného vetra, niekedy aj od slnka) a pokojne ho môžete skúsiť aj na vysušené kolená alebo lakte. Celkovo hodnotím tento balzam ako vydarený a pokojne by som skúsila aj ďalšie balzamy od Fushi.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemná svieža vôňa
  • lahodná mentolová chuť
  • zanecháva chladivý pocit na perách
  • hydratuje pery, ochraňuje ich pred vysušovaním, vetrom a chladom, ostávajú jemné, vláčne a zdravé
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Liviny, kde stojí 10,63 eur. 


Poznáte túto zaujímavú značku? :)


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe