Pekný objem, krásny tvar

20:45

Vlasy sú korunou krásy. Kedysi som veľmi túžila po tom, aby boli dlhé a kučeravé. Také, ako by mala víla v rozprávke. Žiaľ, sen o dlhších vlasoch sa pomerne skoro rozplynul, lebo dokázali rásť len po lopatky a tam skončili. Začali sa lámať, štiepiť a padať. Kozmetika nepomohla, len kratší strih. Tak som prešla na plán B a začala som sa venovať kučerám a objemu. Lebo keď mi vlasy spľasnú, mám pocit, že vyzerám ako vajce. Je niekoľko možností, ako si k účesu snov pomôcť. Objednala som si kulmu a aj keď neviem, či ju budem vedieť použiť, už sa jej nemôžem dočkať :) Okrem nej sú mi nápomocné natáčky a spony, ku ktorým perfektne pasuje kozmetika. Spreje, peny, laky, tužidlá, púdre. Ponuka je veľmi pestrá a vyberie si naozaj každá z nás. Za roky skúšania, porovnávania a experimentovania som našla skutočné poklady i prepadáky. Dnes si niečo povieme o značke Revlon, ktorá je známa aj svojou dekoratívnou kozmetikou. 

Revlon kozmetika na vlasy


REVLON PROFESSIONAL STYLE MASTERS VOLUME ELEVATOR SPRAY

 STYLE MASTERS VOLUME ELEVATOR SPRAY

REVLON PROFESSIONAL STYLE MASTERS VOLUME ELEVATOR SPRAY zloženie

Lak na vlasy so silnou fixáciou

Veľký šikovný pomocník

Začala by som sprejom na vlasy pre objem Style Masters. Základ toho celého začína hneď po umývaní vlasov. Vtedy používam spreje alebo tužidlá a následne pokračujem konečnou úpravou. V sivo zelenom (asi) obale je 300 ml spreju. Vďaka tomu vydrží celé týždne. Má výborný úzky aplikátor, ktorý  zaisťuje rovnomernú aplikáciu od korienkov. Je to perfektné, rýchle a zamilovala som si to. 

Voňavý sprej

Veľkým plusom je sladká vôňa, v ktorej niet ani stopy po alkohole. Som na ňu zvyknutá a práve preto to bolo milé prekvapenie. Prevonia aj vlasy a ak si nedám parfum, voňajú sladko a príjemne. Je to klasický sprej, bez farby. Vôbec nelepí ako vlasy, tak ani ruky. Má preto výhodu oproti iným jemu podobným produktom a stavia ho to do pozície lídra. Navyše sa veľmi dobre drží v ruke, takže používanie zvládnem ľavou zadnou kedykoľvek.

Postupujem nasledovne:
  • vlasy si umyjem jemným šampónom, pokračujem kondicionérom alebo maskou
  • osuším ich veľmi jemne, uterákom nešúcham silno
  • približne zo vzdialenosti 15 cm nastriekam sprej od korienkov po končeky
  • nechám ho trochu uschnúť
  • upravím vlasy podľa nálady

Splní, čo sľúbi

Sprej je šikovným pomocníkom, ktorý sa postará o pekný účas. Vlasom dodáva objem, ktorý vydrží zhruba dva dni. Na druhý deň je menej výrazný, ale stále viditeľný a som spokojná. Čo sa týka fixácie kučier, tak v prvý  deň sú úžasné. Pekné, pružné, úplne ľahké a bohaté. Na druhý deň ostávajú skôr jemné vlnky, ktoré sa mi páčia stále. Ak by som to mala zhrnúť, objem vydrží výborne a kučery o niečo kratšie. Vlasy sa pekne lesknú a vôbec nie sú zaťažené. Nezanecháva na nich žiadne stopy, nelepí ich a stále sa dajú dobre česať. Nemastia sa a nevšimla som si, že by boli vysušené. Bežne stojí okolo 7,50 eur, čo nie je vôbec veľa. Pomer cena a kvalita je vynikajúci. Spreje mi vyhovujú o niečo viac ako tužidlá, pretože sa ľahšie používajú a o niečo lepšie držia. Na druhej strane, ak by som našla dokonalé tužidlo, neváhala by som naň napísať oslavnú recenziu :)


Lak na vlasy so silnou fixáciou Style Masters (Photo Finisher Hair spray)

Revlon Lak na vlasy so silnou fixáciou Style Masters (Photo Finisher Hair spray)

Lak na vlasy so silnou fixáciou Style Masters (Photo Finisher Hair spray)  zloženie

Lak na vlasy

Kvalitný lak na vlasy

Lak na vlasy so silnou fixáciou Style Masters Photo Finisher Hair spray 3. Je balený v tmavšom obale a má až 500 ml. Je väčší, ale dobre sa s ním manipuluje. Má trochu zvláštny aplikátor, ktorý mi prišiel domov nalomený. Neprekážalo mi, použitie to neovplyvnilo vôbec. Bola to len maličká kozmetická nedokonalosť. Od kvalitného laku na vlasy očakávam viacero vecí a tento ich splnil takmer všetky:
  • má veľmi zvláštnu vôňu. Najprv je to čistý alkohol, ktorý vyprchá a pripomína mi potom niečo ako mokrú zem. Toto sa mi na ňom veľmi nepáči, ale dobrou správou je, že lak potom nie je cítiť. Na vlasoch nezanechá vôňu, vyprchá. Vtedy frknem do vlasov trochu parfému a je po probléme
  • lak naozaj silno fixuje. Ofina, kučery, rovné vlasy - postará sa o dokonalý vzhľad počas celého dňa. Nelepí ich a dajú sa aj celkom dobre česať. 
  • treba ho nanášať v primeranom množstve a z dostatočnej vzdialenosti, pretože inak po ňom ostane vo vlasoch biela stopa. 
  • Napriek tomu, že patrí k silno fixačným lakom, nezaťažuje vlasy. Pôsobia prirodzene, pekne sa lesknú a nie sú vysušené
O mraziacom efekte

Výrobca uvádza, že má mraziaci efekt pre dlhodobú trvanlivosť. S týmto spojením som sa stretla prvý raz a vôbec ho neviem posúdiť. Každopádne ale musím vyzdvihnúť silnú fixáciu a odolnosť laku voči vetru i niekoľkým kvapkám dažďa. Spolu so sprejom na objem je to vydarená dvojica, ktorá sa postará o  pekné kučery. Jeho bežná cena je okolo 8,50 eur a oba kúsky kúpite na Elnino.

Kupujete si Revlon a jeho hairstylingové prípravky? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe