Ako som sa skamarátila s Urtekram

19:14

Poznáte značku Urtekram?  Keď sa objavila v mojom obľúbenom obchodíku, hneď som si vybrala. Táto značka vznikla v  roku 1972 v Dánsku a dnes ju nájdete v meste Mariager. Každý jeden kúsok je vyrobený bez syntetických tenzidov, parabénov, syntetických konzervačných látok a parfémov. Kozmetika má certifikát ECOCERT, takže máte istotu, že si kupujete skutočne prírodnú a skutočne zdravú kozmetiku. Vedela som, že chcem skúsiť šampón a kondicionér. Kondicionér v spreji som mala vybraný hneď, ale pri výbere šampónu som si dala načas. Nakoniec moja voľba padla na šampón sľubujúci objem.

Urtekram

ako som spoznala urtekram



rasul šampón


Šampón Rasul na objem vlasov od Urtekram je ponuke buď štvrťlitrový, alebo pollitrový šampón. Aj keď obyčajne si beriem najprv menšie balenie a ak sa mi osvedčí, investujem aj do väčšieho, tentoraz som siahla po veľkom hneď. Jednak preto, lebo už doma dochádzali zásoby a jednak preto, lebo som skrátka ten šampón chcela :) Urtekram má jednoduché, pekné obaly, jednotlivé línie sa od seba odlišujú farbami.

Šampón s objemom 500 ml je dosť veľký, ale stále sa mi zdá celkom praktický a nie ťažký. Cestovať by sa mi  ním asi nechcelo, ale doma na vani nezavadzia. Dokonca sa aj vynikajúco otvára, pretože nič netreba šraubovať, len sa stlačí a otvorí sa. Tento patent som si veľmi obľúbila na vysokej, lebo večer som bývala tak unavená, že som večne hľadala vrchnáky po zemi v kúpeľni.

Je tmavej, hnedej farby a trošku mi pripomenul kakaový puding. Čo sa vône týka, tam som presne nevedela, čo by som mala čakať. Iste, marocký íl sám o sebe neprekypuje žiadnymi voňavými tónmi, ale aj tak som verila, že nejaký voňavý závan bude. Aj bol. Príjemne mentolový. Vďaka nemu môžu šampón používať aj páni. Pení výborne a pri použití mám pocit, akoby jemne chladil pokožku hlavy. Na jedno použitie stačí štandardné množstvo šampónu, netreba ho dávať zbytočne veľa. Stačí mi použiť ho raz, potom použijem masku alebo kondicionér.

Po umytí vlasy voňajú a celkom dobre sa češú. Bez kondicionéra sa jemne chlpia, ale stále to ide rozčesať obstojne. Keď pomaly schnú, pekne vidno, že nabrali objem a sú ľahké a nadýchané. Šampón im dodá lesk a pevnosť. Na môj ekzém má tiež priaznivý vplyv. Pokožka menej svrbí a aj keď sa ekzém nezmenšuje, podstatné je, že sa nerozširuje. Toto bola jedna z najlepších kúp tohto roka. 

Plusy:
  • v ponuke menšie i väčšie balenie
  •  dobrý uzáver, nič sa nešraubuje
  • pekný, jednoduchý dizajn
  • príjemná mätová vôňa, vhodný aj pre pánov
  • dobre pení
  • nie je riedky
  • netreba ho použiť veľa na jedno použitie
  • krásne čistí vlasy aj pokožku, nedráždi ju a je menej suchá, vlasy sú jemné, pevné, lesknú sa a majú prirodzený objem
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Krásná každý den za 11,40 eur.

Skúsili ste šampóny tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe