Absolútne nádherná a ružová

18:07

V dnešnej recenzii vám ukážem paletku očných tieňov, ktorá je skvostná. A to som si ju v eshope takmer nevšimla! Ono, dostala som sa k nej ako slepé kura k zrnu. Hľadala som totiž jednu paletku inej značky, ktorú mám vo wishliste už celé mesiace a povedala som si, že je na čase svoj malý sen konečne zrealizovať. Mrzelo ma, že som ju nenašla. Tak som si začala pozerať iné veci, ktoré som potrebovala a dostala som sa aj k takým, ktoré som nutne nepotrebovala. Konkrétne k novinkám Gabriely Salvete. Už som si povyberala možné aj nemožné kúsky a zrazu som zbadala sivú paletku očných tieňov. Veľmi ma nezaujala, tak som sa jej viac nechcela venovať. Že na čo. Už som ju išla preskočiť, keď som zbadala, že sú v ponuke iné farby. Vtedy to prišlo. Láska na prvý pohľad. Do paletky Rose.







Gabriella Salvete Palette 10 Shades je paletka očných tieňov, ktorá obsahuje jemné ružové a bledé odtiene, no rovnako aj tmavé zemité. Sú nielen trblietavé, ale aj matné. Toto sú fakty, odteraz už prídu samé superlatívy. Mám doma viaceré paletky (aj zvučnejšie meno) od Sleek, Mua, Makeup Revolution, Catrice a ďalšie, no už veľmi dlho som nebola s niečím tak spokojná ako teraz. Paletka vôbec nie je veľká. Je užšia a dlhšia, taká milo malá a malo milá. Má zrkadielko, ktoré môže zachrániť situáciu a šikovný obojstranný penový aplikátor, ktorý použijem vtedy, keď zabudnem doma štetec. Vďaka veľkosti sa s ňou dobre cestuje a pevný obal chráni tiene. Neotvoria sa, drží dobre. Tiene sú matné i trblietavé, ale oba druhy sú výborne pigmentované. Tie trblietavé o kúsok viac, ale tie farby sú podstatne sýtejšie aj intenzívnejšie, preto mám asi taký pocit. Dobre sa nanášajú štetcom, neprášia sa a neopadávajú z neho. Skvele priľnú viečku. Nanášam ich len na podkladovú bázu, ktorá ešte podtrhne tie krásne farby. Zamilovala som si tie ružové, ktoré sú úžasné. Nekričia, ale zvýraznia pohľad a spolu s linkou vytvoria krásne líčenie. Rovnako úžasné sú aj tie zemité farby. Toto je jedna z prvých paliet, kde používam všetky farby a striedam ich  s radosťou, nie preto, že ich musím minúť. Výdrž je skvelá. Ako ich ráno nanesiem, tak ich večer odmaľujem. Takmer sa nezlievajú, otláčajú sa iba tie tmavšie farby, ale nie príliš, dá sa ti ľahko utrieť. Dajú sa aplikovať na sucho, ale aj na mokro, kedy dosiahnete intenzívnejšie a výraznejšie farby, ktoré sú vhodné na večerné líčenie. V ponuke je 5 paletiek, poteší vás violet, nude, aqua a grey. Moja rose je skrátka čarovná a ja som šťastná prešťastná, že som sa k nej preklikala. Chýbalo málo, aby  som si ju nevšimla a to by bolo ozaj škoda.

Plusy:
  • Krásny obal
  • Má zrkadielko aj aplikátor
  • Matné aj trblietavé tiene
  • Skvelo pigmentované
  • Neopadávajú, neprášia sa
  • Ľahko sa nanášajú, pekne vyzerajú, nezlievajú sa, jemne sa môžu otlačiť, ale vydržia celý deň

Mínusy:
  • Nenašla som

Za cca 8 eur ju kúpite v eshope Elnino.


Ktorá farba paletky vás najviac zaujala? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Jedna z nejlepsich.. Mam to stesti a vlastnim ji..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. táto paletka vyzerá fakt super, tie odtiene sú krásne a dalo by sa s nimi určite skvele vyhrať. veľké plus je, že vo vnútri sa nachádza aj zrkadielko a aplikátor. Určite sa po nej v DM-ke pozriem ;)

    Prajem krásny štart do nového roku 2018 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj ja Ti prajem úžasný rok 2018 :)
      Gabriellu Salvete som veľmi v drogériách nevidela, ale na internete ju nájdeš určite :)Je to úžasná paletka.

      Odstrániť
  3. Také miluji tyto odstíny, určitě by mi také vyhovovala :) je fakt krásná ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je ♥ kedysi som ružovú neznášala a teraz sa jej neviem nabažiť :)

      Odstrániť
  4. Vypadá velice fajn, ale na mě by byla moc do růžova.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si sprvu aj ja myslela, ale tej ružovej nie je zasa až tak moc :) Ale sú aj iné odtiene, možno by si si vybrala :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe