Pripravená na kamery

19:45

Značka W7 prináša dekoratívnu kozmetiku za rozumné ceny. Kedysi som mala nejaké jej produkty, ktoré ma až tak nenadchli, preto som sa jej chvíľu vyhýbala. Keď mi ale došla podkladová báza od Gabrielly Salvete, musela som si rýchlo zaobstarať náhradu. Pri výbere sa nepozerám len na cenu a na značku, ale aj na iné hodnotenia ne/spokojných zákazníkov. Nemusí to byť  ani recenzia na blogu, občas sa v tom dvojriadkovom hodnotení nájde všetko, čo potrebujem. Tak to bolo aj s touto bázou. Prehovorili ma kladné recenzie. 






W7 Cosmetics Prime Magic Camera Ready  vyzerá celkom nenápadne, ale pokojne porazí aj drahšie bázy zvučnejších mien. Viem to, lebo to už trochu viem posúdiť. Je síce pravdou, že v obchode by som sa za ňou asi neotočila, ale zasa nemôžem povedať, že by nebola pekná. Jednoduchá tuba s objemom 30 ml je plastová, čierno priesvitná, preto hneď vidno, aká báza je vo vnútri. Na tube je zloženie, ktoré je také, aké je, ale pri podobnom produkte som na taký obsah zvyknutá. Mojej pleti zatiaľ neškodí, a tak som sa nad ním nepozastavovala.  Báza je priesvitná, gélová a taká typická pre podkladovú bázu. Nevonia, ale ani nesmrdí. Nie je ju cítiť, čo mi ráno, keď sa v polokomatickom stave líčim, nijako nevadí. Bola som trochu  prekvapená tým, ako ťažko sa nanáša. Teda, ťažko. Ona má dobrú konzistenciu - hustá, gélová, ale so štetcom alebo hubkou to ide normálne ťažšie. Akoby bola hutnejšia a nekĺzala po pleti tak ľahko. Ale! To, čo ide sprvu ťažko, prináša super výsledky. V prvom rade pleť úžasne zjemní a vyplní. Nevyniknú póry ani vrásky. Na takto jemnú pleť sa dobre nanáša make up, ktorý priľne   k pleti bez fľakov a šmúh. Dobre sa rozotrie a pekne drží. Báza pleť zmatní a aj vďaka tomu sa T zóna neleskne dlhšiu dobu. Celé doobedie nemusím kontrolovať mastný nos bez ohľadu na to, či použijem púder alebo fixačný sprej. Báza je fakt super a aj preto som jej odpustila, že sa ťažšie nanáša na pleť. Zatiaľ sa kamaráti s každým mojim make upom - krémovým, penovým i takým tým tekutým, ktorý sa aplikuje kvapátkom. Je jednoducho skvelá a rozhodne sa pozriem aj po ďalších kúskoch tejto značky.

Plusy:
  • šikovná tuba, ľahká, pružný plast
  • nevonia
  • hustá konzistencia, ťažšie sa aplikuje, ale výsledok je vidno
  • vypĺňa vrásky aj póry
  • pokožka je jemná a vyhladená, make up na ňu priľne bez fľakov, vydrží celé hodiny, pleť je matná
  • nezhoršuje stav pleti

Mínusy:
  • okrem zloženia nič
Nájdete v eshope Notino.


Máte skúsenosti s touto značkou? :)





You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe