Sladká a nežná, sladký a chutný... a jeden, ktorého som nepochopila

16:22

V dnešnej recenzii si povieme o troch produktoch od Trend I tup, ktoré nám Dm-ka zaslala na vyskúšanie. Ako milovník dekoratívnej kozmetiky (povedzme si to úprimne, akejkoľvek kozmetiky) som sa na ne vrhla s elánom a chuťou tvoriť. Pre mňa sú malými Vianocami dni, kedy si v pokoji môžem sadnúť k počítaču a len tak písať. Bez stresu, náhlenia, zhonu. Občas mám pocit, že buď som šialená ja alebo ľudia okolo mňa. Zatiaľ neviem, v ktorej časti vety je viac pravdy a hoci ten zhon a naháňanie sa za vlastným prospechom a matériou ma unavuje, snažím sa nájsť svoje pokojné miesto na blogu. Tak som si ho hľadala aj dnes. Táto recenzia mi dala trochu zabrať, lebo jeden z produktov používam minimálne a jeden som doteraz celkom nepochopila.

 






Začnem lícenkou. Ona je tým produktom, ktorý veľmi nepoužívam. Napriek tomu ale vždy nejakú doma mám, lebo niekedy si ju sviatočné líčenie vyžaduje. Bežne ju nenosím, ale keď je nejaká milá slávnosť, rada sa pekne nalíčim. Powder Blush od Trend It Up je pekná ružová kráska v malom a šikovnom balení. Je pevné, skladné a nehrozí, že by sa v kozmetickej taštičke otvorila. Lícenka má pekne tvarovaný povrch, vďaka čomu pôsobí zaujímavo. Farba sa mi na prvý pohľad zdala veľmi výrazná. Tento dojem zmizol po prvom použití, lebo na pokožke ostal len svieži ružový nádych. Iste, v prípade potreby by sa dala vrstviť, ale ja to nepotrebujem. Aj tak sa občas bojím toho, že keď ju použijem pripomínam skôr klauna. Je to o sile zvyku, keďže ju väčšinu roka nepoužívam, cítim sa taká – výrazná :) Pigmentovaná je pomerne dobre, nie je to úplne najviac, ani úplne najmenej, nepráši sa a pekne priľne na pleť. Výdrž má celodennú, neotiera sa (mám zvyk opierať si hlavu o ruky aj keď čítam maily) a mizne len pomaly a málo. Je nielen pekná, ale aj sa dobre  uprace a oživí líčenie, preto som ju nechala v kúpeľni na očiach. Že by som ju mohla skúsiť aj častejšie :) Je to síce taká studenšia ružová, ale pôsobí na mňa hypnotizujúco.





Druhým kúskom je High Shine lesk na pery. Ach, vďaka nemu som si zaspomínala na sladké časy na strednej. Vtedy som podobné lesky kupovala pravidelne a musela som ich mať v niekoľkých odtieňoch, ktoré  som striedala podľa nálady. Tieto lesky ma sprevádzali roky a v lete boli vítanými spoločníkmi na prechádzky po meste alebo promenáde :) Tento kúsok je v jemnom hnedom odtieni. Je väčší a má tenší štetec na aplikovanie. Vonia sladko a rovnako tak aj chutí. Perám dodá pekný lesk, ale výraznejšie zafarbenie nečakajte. Je to skôr lesk ako farba. Keď som opálená, podobné kúsky hľadám, v zime siahnem po niečo farebnejšom a sýtejšom. Keď sa opaľujem, bledne farba, po akej siahnem. Keď blednem, tmavne farba :) Priama úmera. Jeho jedinou drobnou chybičkou krásy je, že lepí. Výdrž je taká klasická, okolo hodinky, občas menej (málokedy viac), pričom sa otláča o pohár či jedlo a vždy sa naň nalepia vlasy.




Posledným kúskom dnešnej recenzie je Color stop fluid... ktorému celkom nerozumiem. Teda, asi som pochopila, ako by sa mal používať. Úlohou produktu je zabrániť nalakovaniu nechtovej kožičky pri lakovaní nechtov. Prejdete si týmto čudom okolo nechtov, necháte to uschnúť a lakujete. No a keď to uschne, zlúpnete to. Akože, moje prvé použitie bola tragikomédia. Ešteže som to prezieravo skúsila len na troch prstoch. Naniesla som fluid tenkých štetcom, s ktorým sa celkom dobre pracuje. Počkala som, nalakovala som nechty, jasné, že som aj trochu vybehla, tak som sa tešila, že keď lak uschne, elegantne to zlúpnem a budem mať dokonalú manikúru. No... najprv som nevedela nájsť, kde ten fluid je a tak som škriabala kade tade, aby sa ukázal. Hneď potom som zistila, že mi nejde chytiť ani zlúpnuť. Tak som ho namočila pod vodu,vydrhla kefkou, ale ono to stále vyzeralo ako suchá koža. Večer po sprchovaní som to tam ešte videla, ale už neriešila. Na druhý deň som sa kúpala, napustila si vaňu, ľahla si a oddychovala. Po pol hodine sa fluid odlepil! To bolo prekvapenie, keď to šlo konečne dolu :) Vôbec neviem, či som to použila alebo chcela odstrániť správne, ale nevadí. Pohľadám ešte nejaký návod a ak nenájdem, podarujem ho kamarátke, či nebude mať pevnejšie nervy :)

Kúsky nájdete vo vašej DM-ke.

Skúšate produkty od Trend It Up? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. ten fluid treba dať dole ešte keď je necht čerstvo nalakovaný a predtým naniesť aspoň 2 vrstvy toho, ja to mám doma a je to fajn, a ešte je dobré použiť pinzetu na zlúpnutie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lesk je super, mám ho taky. Hrozně příjemný na rtech :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taká spomienka na lesky, aké sa kedysi predávali všade :) A krásne vonia :)

      Odstrániť
  3. Od této značky jsem ještě žádný produkt nezkoušela, ale láká mě nějaký krásný odstín laku na nehty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám doma tri laky, viac menej som spokojná :) Bude recenzia :)

      Odstrániť
  4. Já tuto značku nesnáším :(

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe