Také malé fľaštičky

18:50

Vždy som si v obchodíkoch aj eshopoch zvykla zvedavo obzerať ampulky, ktoré obsahovali všakovaké pleťové séra alebo olejčeky. Ako dcéra zdravotníčky som si hneď predstavila ordináciu, pacienta a lieky :) Až doteraz som žiadne podobné nemala. Ak som si sérum kúpila, tak bolo v klasickom obale s pumpičkou alebo kvapkátkom. Cosmetici Magistrali je značka talianskej kozmetiky, ktorá ponúka produkty slúžiace na zachovanie mladistvého vzhľadu pleti. Elixíry krásy Pure Perfection obsahujú vysoké koncentrácie účinných látok.







O Pure perfection hydratačnom liftingu si môžete prečítať:

      "Kyselina hyalurónová vďaka svojej mimoriadnej schopnosti absorbovať a zadržiavať veľké množstvo vody, prispieva k rovnováhe hydratácii pleti. Kolagén regeneruje a obnovuje pružnosť a pevnosť štruktúry pleti.
Výsledky: Pleť je obnovená, rozjasnená, revitalizovaná a pevná.
Indikácia: Suchá, dehydratovaná pleť so stratou tónu.
Použitie: Aplikovať ľahkou masážou na vyčistenú a suchú pleť tváre, krku a dekoltu. Obsah fľaštičky postačí na minimálne 2 aplikácie. Ak je to potrebné, uzavrite fľaštičku s priloženým vrchnákom. Po otvorení skladujte v chladničke." 

Intenzívna kúra obsahuje sedem malých  sklenených ampuliek, každá z nich má 2 ml. V ponuke sú 4 rôzne druhy kúry, ktorú môžete použiť jednotlivo alebo v kombinácii či už s inými ampulkami, alebo pleťovými krémami alebo olejmi. V peknej krabičke nájdete okrem ampuliek aj  plastový akoby vrchnáčik, ktorý nasadíte na otvorenú ampulku a vďaka nemu si môžete nakvapkať toľko pleťového séra, koľko potrebujete. Alebo chcete. Je to dobre vymyslené, lebo sa vyhnete sklu a aplikácia je tak celkom jednoduchá. Pri otváraní treba byť veľmi opatrný. Odlamuje sa vrchná časť ampulky, ktorá sa mi ale prvý raz rozdrobila na malé kúsky. Keďže maminu som podobné veci videla robiť miliónkrát, vedela som, že najistejšie je držať ju v utierke alebo uteráku, aby nedošlo k prípadnému porezaniu. Malé črepinky som vysypala do koša a nikomu sa nič nestalo. Pri ostatných otváraniach som bola už poučená a nič podobné sa nestalo. Po odlomení nastoknem na ampulku plastový vrchnáčik a môžem používať sérum. Je to priesvitná tekutina, ktorá nevonia a konzistencia je podobná vode. Aplikuje sa na čistú pleť, buď ráno alebo večer (alebo aj aj). Rýchlo sa vsiakne, nezanecháva lepkavý pocit a pokojne naň môžete naniesť či už pleťový krém alebo make up, neovplyvní sa tým jeho výdrž. Jedna ampulka môže vydržať dve – 3 použitia, podľa toho, koľko séra sa aplikuje na pleť. Ak sa používa dva dni po sebe, malo by ostať v chladničke, ale ja ho nechám na tmavšom mieste a na druhý deň miniem. Doposiaľ sa im nič nestalo, nezmenili sa ani vlastnosti. Pokožka dostáva poriadnu dávku hydratácie, je jemná, vypnutá, linky vyhladené, vrásky sa vyrovnávajú a zjemňujú. Je svieža, pevná a zdravo vyzerajúca. Ampulky sú zaujímavou skúsenosťou, ktorá núti k akejsi pravidelnosti. Keď ju tam vidím, myslím na to, že ešte ju musím večer použiť a nemala by som na ňu zabudnúť. Rozhodne by som časom skúsila aj iné ampulky, pretože používanie ma bavilo. A bolo vidno výsledky.

Plusy:
  • Zaujímavé balenie
  • Šikovný plastový vrchnáčik
  • Bez vône
  • Dobrá konzistencia
  • Hydratuje, vypína, spevňuje pleť, je svieža a oddýchnutá
Mínusy:
  • treba byť opatrným pri otváraní 

Nájdete ich za 19 eur v eshope Elixíry krásy.

Skúsili ste už podobný produkt? :)



You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. Ono by sa to malo otvarat tym gumenym aplikatorom :) Tiez som si najskor ufikla polku palca :D
    Ale s ucinkami suhlasim, boli dobre :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě tato otevírání vždy děsila :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe