Intenzívne farebné pery

12:40

Niekedy sa stretávam s názorom, že ženy preháňajú líčenie, keď idú napríklad na rande. A je jedno, či prvé, piate, dvadsiate. Aj Richard mi občas vyčíta, na čo si toľko lakujem nechty, maľujem sa, kupujem novú kozmetiku. Ruku na srdce, na čo by som mala 7 odtieňov červenej farby laku na nechty, keď on v nich žiaden rozdiel nevidí? :) Po rokoch, čo sme spolu, stále pozná len základnú škálu farieb a pri koralovej, bordovej, tyrkysovej len mávne rukou. Pravdou je, že líčenie ma baví a maľujem sa kvôli sebe. Kvôli svojmu pocitu, sebavedomiu, radosti. Striedam farby podľa nálady, podľa udalosti, oblečenia. Výrazné pery som prestala preferovať, ale občas neodolám. Trend It Up má rúž s intenzívnou farbou, ktorý má svoje plusy aj mínusy. 

Trend It Up rúž s intenzívnou farbou

Trend It Up rúž s intenzívnou farbou 40

 rúž s intenzívnou farbou

Trend It Up

Trend It Up rúž

 rúž


Trend It Up rúž s intenzívnou farbou

Táto intenzívna farba je veľmi svojským kúskom, ktorý by som možno v inej farbe hodnotila inak. V tejto ho považujem za menej vydarený, ale pozrime sa naň trochu lepšie, aby ste pochopili, prečo som to napísala. Tento rúž je užší a dlhší, celkovo menší. Šikovný ako do kabelky, tak aj do maličkej kozmetickej taštičky. Vyzerá nenápadne, ale pekne, jednoducho, presne tak, ako sa mi páči. Vrchnáčik je tmavší, podobnej farby, ako rúž sám. Keď som sa naň pozrela prvý raz, povedala som si, že je síce veľmi tmavý, ale naozaj krásny.

Jemný sladký závan len umocnil príjemný dojem. Farba je veľmi dobre pigmentovaná a výrazná, ale... teraz príde to, čo ma až tak nenadchlo. Rúž sa mi zdá veľmi tvrdý. Akoby po perách vôbec nekĺzal a musela som doslova tlačiť, aby sa farba dostala na pery. Keď ju rozotieram, vôbec nemám pocit, že je rozotretá rovnomerne, akoby boli na perách bledšie i tmavšie miesta. Čistá tragédia je to vtedy, ak máte popraskané pery, opar alebo suchšie miesta. Vtedy ho nesmiem  používať, lebo je to smiešne a zvýrazní všetky tie boľavé časti. Navyše sa mi viac razy stalo, že nech som sa snažila akokoľvek opatrne ho nanášať, vždy som trochu vybehla a musela som ho opraviť trochou micelárnej vody a vatovej tyčinky. 

Odličuje sa ťažšie, bez micelárky alebo mliečka to ide len veľmi ťažko. Navyše zachádza aj do jemných liniek na perách a odtiaľ ide zmyť ešte ťažšie. Vydrží celkom dosť, aj keď sa otláča, mizne pomaly. Treba ho potom opraviť, ale je to akoby sa vcucol do pier. Ako som napísala, možno v nejakej svetlejšej farbe by som mu toľko vecí nevytkla, lebo by som sa cez ne ľahšie preniesla. Možno viac vyhovuje milovníčkam tmavých farieb :)

Plusy:
  • pekný obal
  • sýta, dobre pigmentovaná farba
  • jemne vonia, príjemne chutí
  • celkom dosť vydrží
Mínusy:
  • tvrdý, ťažko sa mi s ním maľovalo
  • nerovnomerne sa nanáša
  • zachádza do liniek
Tento kúsok nájdete v každej DM-ke :)

Aká je vaša skúsenosť s touto značkou? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Bohužiaľ, ani mňa veľmi nenadchol. A taká pekná farba to je :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je veľmi svojský. Najprv som si myslela, že sa ním neviem namaľovať :) Ale potom, keď to nešlo ani druhý, tretí, ďalší raz, som si povedala, že celkovo to nie je pre mňa. Chystám sa budúci týždeň do DM-ky, pozriem nejaký iný odtieň :)

      Odstrániť
  2. Trend it up má fajn produkty. Já jsem nyní dodělala zrovna lesk na rty :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe