Až dokonale jazmínový

17:05

Jazmín je pre mňa čarovnou rastlinou. Je biely, mimoriadne voňavý a aromatický a spája sa s orientálnymi parfumami. Kedysi, a nebolo to až tak dávno, som sa ho nevedela nabažiť. Ovoniavala som ho v akejsi záhrade a tešila som sa, keď som si kúpila nejakú kozmetiku alebo voňavku s jeho obsahom. Faktom je, že on tak vonia, že niekedy až smrdí :) Moje okolie je rozdelené len na dve skupiny – tú, ktorá ho miluje a tú, ktorá ho nemusí cítiť. Nič medzi nimi nie je. Česká značka prírodnej kozmetiky Topvet má vo svojej bohatej ponuke aj telové peelingy, ktoré na fotke vyzerali fakt super. Každý jeden obal bol tak pútavý, že som si nevedela vybrať. Do užšieho výberu sa dostali levanduľový a jazmínový. Šokujúco vyhral jazmín. 
Topvet cukrový peeling s jazmínom


Topvet cukrový peeling s jazmínom zloženie

 peeling s jazmínom

Topvet cukrový peeling s jazmínom

Topvet cukrový peeling s jazmínom200 gramov a je v pekne tvarovanom plastovom obale so zaujímavým vrchnáčikom. Etiketa upúta na prvý pohľad, pretože veľké biele jazmínové kvety sú neprehliadnuteľné. Tak, ako na fialovom levanduľovom svietila levanduľa, tak na tomto žltom svieti jazmín. Etiketa ma prilákala skôr ako som vedela, o akú vôňu sa jedná. Plastový obal je veľmi šikovný, dajú sa naň ukladať veci a nie je veľký, preto mi na vani nezaberá veľa miesta. Ako som spomenula, je žltý, ale to som si všimla až nakoniec :) lebo som sa  nevedela odtrhnúť od tých krásnych kvetov, na ktoré som sa dívala.

Ako prvé ma zaujímala vôňa. Musím povedať, že krásna. Nie je prisilná, preto naplno vynikne jej jedinečnosť a nepôsobí rušivo ani pre tých, ktorí ju až tak neobľubujú. Vonia krásou ďalekých krajín a úplne omamuje. Cukrový peeling je jedným z mojich najobľúbenejších, pretože je citeľný, ale stále dostatočne jemný. Stačí nanášať malú trochu krúživými pohybmi. Trochu pení, ale  keďže som sa s niečím podobným už stretla, nebola som až taká prekvapená. Používanie je veľmi príjemné, pretože pokožku masíruje. Okrem iného. Odstraňuje odumreté bunky, čistí ju, vyhladzuje a prekrvuje. 

Cukrové peelingy sú dobré aj v boji s celulitídou a pokožku vyhladzuje, aby bola jemnejšia, pružnejšia a krajšia na pohľad. Neštípe ani na menších rankách a zanecháva po sebe len hodvábnu kožu, ktorá je tiež celkom dobre hydratovaná. Keď som večer lenivá a nič sa mi už nechce, ani ju nenatriem, lebo sa nemusím báť, že by bola na druhý deň suchá. Používam ho tak 2 – 3 razy týždenne a pri pravidelnom používaní možno docieliť zdravo vyzerajúcu hodvábnu pokožku. Po použití je aj pekne prevoňaná a hoci vôňa postupne vyprchá, zlepší náladu. A prenesie ma na okamih niekam veľmi ďaleko. Tento peeling je skvelý. Časom skúsim aj ten levanduľový. A páči sa mi aj ten s citrónovou trávou.

Plusy:
  • Pekné plastové balenie s pútavou etiketou
  • Zaujímavé vône v ponuke
  • Jazmínový vonia veľmi pekne
  • Cukrový, dobrá konzistencia
  • Nedráždi pokožku
  • Čistí, vyhladzuje, zjemňuje, prevonia
Mínusy:
  • Nenašla som
Nájdete v eshope Notino.

Používate jazmínovú kozmetiku? :)


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. ja mám jazmínovú vôňu rada, a ten peeling vyzerá vážne super <3 milujem peelingy je to pre mňa úplny relax

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto vôňa je krásna :) A úplne súhlasím, človek si ten kúpeľ vychutná a zrelaxuje telo i myseľ.

      Odstrániť
  2. Peelingy používám hlavně v létě, vůni si pečlivě vybírám a vždy u mě vítězí nějaká slaďoučká :) Jasmínovou vůni popravdě moc nemusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to zvláštna vôňa, buď si človeka získa alebo mu prekáža :)

      Odstrániť
  3. Jasmínovou vůni mám v kosmetice moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasmín miluji! A tento peelig se mi velmi zamlouvá!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Topvet má niekoľko peelingov v ponuke a všetky vyzerajú krásne, aj levanduľový by som chcela :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe