Moja prvá Makeup Revolution paletka

18:20

Dlho predlho som sa paletkám očných tieňov vyhýbala. Mala som radšej mono tiene, lebo z paletiek by som mnohé tiene nevyužila. Časom som ale neodolala a podľahla som ich čaru. Hoci stále preferujem hnedé tiene, čoraz viac siaham aj po iných farbičkách. Milujem výrazné líčenie očí, ale nemôžem si ho vykúzliť často, lebo môj drahý z neho nadšený nie je :) Kým on dáva prednosť prirodzenosti, ja sa rada hrám s farbami. Tak hľadáme kompromis. S mojou úplne prvou paletkou Makeup Revolution London vykúzlim jemné, nežné i výrazné večerné líčenie.

















O palete očných tieňov Iconic Pro 1 si môžete prečítať:

     "Makeup Revolution Salvation paleta očných tieňov - Iconic Pro 1

Nová paletka, nové farby, nový štetec! Ak chcete nájsť super paletku očných tieňov, ktorej cieľom je ľahko dosiahnuť intenzívny make-up, tak je to práve táto. Tiene sú mäkké ako maslo a ľahko rozmazatelné. Prvé paletka v ktorej obdržíte Pro 1989 dvojitý štetec! Na jednej strane je plochý a druhá strana je zakrivená. Je zo syntetických štetín. Iconic Pro paleta obsahuje 16 super pigmentovaných matných a trblietavých odtieňov a dvojitý Pro 1989 štetec.
Množstvo:16 g
Zloženie:Talc, Mica, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben"

Domov mi prišla krásna krabička, kde bol matný čierny obal. Je elegantný a pekný, jedinou jeho nevýhodou je len to,že na ňom vidno otlačky a vlastne každý fliačik. Nevadí! Obal si leštím, aby stále vyzeral rovnako pekne :) Po otvorení ma čakalo len jedno nepríjemné prekvapenie - jeden z tieňov bol rozbitý. Predpokladám, že sa tak stalo pri preprave, ale keď som ho viac zatlačila, trochu sa spojil a odvtedy drží. Snažím sa s paletkou veľmi nehýbať a hlavne, opatrne ju odkladám, aby sa tieň viac nepohol. Nájdete tam 16 tieňov, matných i trblietavých tieňov. Sú to odtiene, ktoré používam všetky - možno o nej povedať, že úplne sadla môjmu vkusu a akoby bola šitá práve pre mňa. V balení je zrkadielko a štetec. Ten mi veľmi nesedí,nelíčim sa s ním veľmi rada, radšej siaham po mojich štetcoch, ktoré mám doma už roky. Tiene majú dobrú konzistenciu a neprášia sa. Nanášajú sa ľahko, zo štetca takmer neopadávajú a rýchlo sa s nimi líči. Musím ich však používať s podkladovou bázou. Bez bázy sa rýchlejšie zlievajú a pomaly miznú, kým s bázou vydržia na viečku takmer celý deň bez výraznejšej zmeny. Trošku sa otláčajú, ale to je len zanedbateľný detail. Pigmentované sú veľmi dobre, najmä tmavé odtiene sú krásne a výrazné. Trblietavé tiene majú lepšiu výdrž ako matné, menej sa zlievajú a z viečka sa nevytratia (večer síce vidno tieň, ale podstatne jemnejší). Zloženie... je také, aké je. Nie dobré, preto ich striedam s inými tieňmi. Celkovo ich ale hodnotím pozitívne, lebo pekný obal ukrýva praktickú paletku so zrkadielkom a štetcom, tiene sú krásne a hlavne - využívam každý jeden. 

Plusy:
  • pekný obal so zrkadielkom a štetcom
  • 16 krásnych matných a trblietavých tieňov
  • neprášia sa, ľahko a rýchlo sa nanášajú
  • dobrá pigmentácia, najmä tmavé tiene sú výborne pigmentované 
  • s podkladovou bázou vydržia na očiach bez zlievania takmer celý deň. Bez bázy vydržia pár hodín
Mínusy:
  • zloženie
Paletku kúpite na stránke https://www.pinkpanda.sk, kde stojí 13,17.

Preferujete palety alebo mono očné tiene? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Paletky od Makeup Revolution mám docela ráda :-) koupila jsem si už druhou. Tahle vypadá také báječně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si jednu vyhliadla, trošku iné farby, som zvedavá :)

      Odstrániť
  2. Paletka vyzerá super :) Škoda toho rozbitého tieňa :/ mne sa tak rozbije každý púder :D

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten tieň sa dá v pohode opraviť :) Zamrzelo to, ale zvládla som to :)

      Odstrániť
  3. Krásna paletka a tiene od Makeup revolution sú naozaj dobre :) Ak by si si chcela opraviť tiene, tak tu som robila návod asi pred rokom http://lavanduladiary.blogspot.sk/2014/08/opravenie-pudra.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá paletka od Revolutionu je naozaj krásna :)
    http://fashion-inspiration-love.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná paletka! Škoda toho rozbitého stínu, to by mě naštvalo :( Barvičky jsou ale krásné, taky myslím, že by mi sedly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá sa to opraviť, takže to nebol problém :) Ale sú naozaj krásne.

      Odstrániť
  6. Nějakou paletku od MR si chci pořídit :)

    Life By Peggie

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe