Nevädzová pleťová voda

17:26

Na Slovensku je veľa krásnych kvetov, ktoré si veľmi nevšímame. Tíško si rastú na poliach, lúkach či v záhradkách starých mám. Vnímame ich, vieme, že sú tam, ale neuvedomujeme si, akú liečivú silu môžu mať.  Ich pozitívny vplyv na zdravie a krásu nemusíme poznať, ale nie je na škodu vedieť, čo okolo nás je. Napríklad nevädza poľná.  Nevädza poľná rastie predovšetkým na okrajoch  obilných polí a  na suchých, kamenistých miestach. Poznáte ju. Je milá, malá a modrá. Dokáže tiež liečiť a nájdete ju aj v kozmetike.







O pleťovej vode Nevädza si môžete prečítať:

     "Upokojuje unavené, podráždené oči, zmierňuje opuchy pod očami, osviežuje kožné tkanivá, zmierňuje podráždenie pokožky. Jemne sťahuje rozšírené póry a má protizápalové účinky. Je ideálna na ošetrenie unavených, opuchnutých, podráždených očí. Po ťažkom dní strávenom pred počítačom upokojuje unavené oči. Obnovuje poškodenia pokožky."

Tropické noci sa podpísali  pod to, že moja pleť nie je taká oddýchnutá, občas sa objavia kruhy pod očami a vidno, že noci sú občas bezsenné. Dočítala som sa, že nevädzová voda je veľmi dobrá na unavené oči a pomôže aj so sťahovaním pórov. Tak som sa na používanie tešila. Kvetová pleťová voda Nevädza je v krásnej sklenej fľaštičke s objemom 50 ml. Opäť má ten úžasný vrchnáčik, ktorý poriadne chráni obal a nemusím sa báť, že sa otvorí alebo rozleje, keď ju so sebou nosím na moje víkendové výlety. Elegantný obal je potešením pre oko a samozrejme, nechýba charakteristická červená šnúrka. Konečne som sa naučila zavrieť ju na prvú šupu a už nematurujem nad tým, ako ju mám zavrieť. Neobsahuje alkohol, preto je vhodná aj na citlivú pleť. Aj na suchú, pretože nevysušuje. Veľmi ma prekvapila vôňa. Pre mňa je trošku zemitá, nevýrazná a neruší. Nemôžem povedať, že by mi voňala, ale na druhej strane, neprekáža mi. Na leto je ideálna, lebo jej vôňa nie je rušivá. Možno ju použiť na krk a pleť - na čistenie a hydratovanie. Keď si ju kvapnete do vlasov, prevonia ich. Rovnako ju možno naliať do rozprašovača a cez deň si ňou osviežiť pleť. Je veľmi dobrá na upokojenie pokožky, pekne ju čistí a sťahuje póry. Zanecháva ju jemnú a hydratovanú, sviežu a vyzerá oddýchnutejšie. Možno ju použiť na prevoňanie vlasov a na denné osvieženie. Do vlasov ju nedávam, keďže ešte stále som jej neprišla na vôňu, ale na osvieženie počas dňa ju mám rada.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Nevšedná vôňa - nie je úplne úžasná, ale nevadí mi
  • Neobsahuje alkohol
  • Vhodná na pleť i na vlasy a celé telo
  • Osviežuje, hydratuje, čistí, sťahuje póry a upokojuje pokožku
  • Vhodná na osvieženie počas dňa

Mínusy:
  • Nenašla som
Kvetovú vodu nevädza kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských eshopoch a stojí 5 eur.

Ktorú kvetovú vodu od Soaphorie ste už skúsili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe