Farebná dokonalosť

12:15

Laky na nechty sú už neoddeliteľnou súčasťou môjho kozmetického sveta :) Rada by som povedala, že mi stačí základná škála farieb, ale už som priveľký maniak na to, aby mi stačili. Za asi 5 rokov pravidelného lakovania som spoznala neskutočne veľké množstvo farieb, značiek, druhov i veľkostí. V DM-ke nájdete ich značku Trend It Up, ktorá má tiež veľmi pestrú ponuku a pri mojich potulkách ju nikdy neobídem. Dnes vám ukážem tri laky. Každý je iný a každý má svoje plusy aj mínusy. 

Trend It Up 

Trend It Up lak na nechty

Trend It Up lak na nechty šedý

 lak na nechty šedý


Sivý lak Trend It up má dodať nechtom krásny lesk. Má 11 ml a je v peknom sklenom hranatom obale. Sivá farba patrí k mojim obľúbeným a v skrini mám asi pätoro šiat v odtieňoch sivej. Veľa ľudí ma presviedča, že je fádna, ale ja ju považujem za krásnu. A občas dokonale odráža moju náladu. Lebo nič nie je iba biele alebo len čierne. Širší štetec uľahčuje lakovanie a pracuje sa mi s ním vynikajúco. Prekvapilo ma, ako výborne kryje už v prvej vrstve a že keby sa veľmi ponáhľam, nepotrebujem ani druhú vrstvu. Rýchlo schne a neostávajú v ňom bublinky. Lak sa prekrásne leskne a nechty vyzerajú ako gélové. Trošku by som mu vytkla len výdrž, lebo mi vydržal len dva dni. Aj keď som ho potom opravila, na ďalší deň bol zasa olúpaný. Inak som s ním spokojná, farba si ma získala okamžite.

Trend It Up lak na nechty červený

 lak na nechty červený

Tento červený krásavec je pre mňa doteraz malou záhadou. Rovnaký sklený hranatý obal obsahuje 6 ml laku. Nádherného, sýto červeného, priam až hypnotizujúceho. Nevedela som sa dočkať okamihu, kedy ho prvý raz použijem. Milujem červené laky na nechty a toto je presne tá farba, ktorú by som pokojne mohla nosiť do nemoty a stále by som sa jej nepresýtila. Tragédia pre mňa nastala, keď som ho konečne išla vyskúšať. Menší štetec nie je nijak zlý. Ale lak má takú inú konzistenciu, nevedela som ho dobre rozotrieť, akoby sa mi zhlukoval na nechtoch. Potrebujem minimálne dve - tri vrstvy, aby som dosiahla taký efekt, aký môžete vidieť na fotkách. Po tomto boji ale nastáva spokojnosť. Rýchlo uchne a krásne vyzerá. Vydrží mi okolo štyroch, piatich dní a ak sa olúpe, stačí ho len opraviť. Ľahko sa odlakuje a po použití podkladového laku ani nefarbí necht. Už som viac ako polovicu minula, ale stále sa mi zdá lakovanie s ním ťažšie.

Trend It Up lak na nechty s trblietkami

lak na nechty s trblietkami

Trend It Up lak na nechty s trblietkami


Tento lak je jedným z mojich  favoritov. Sú v ňom čierne a strieborné trblietky, ktoré môžete naniesť na farebný lak (ja ich nanášam na čierny, ako môžete vidieť na fotkách) alebo priamo na necht. To sa mi ale nepáči a pôsobí to na mňa rušivo. Vynikne aj na bielom podklade, ale na čierny je úplne perfektný. So širokým štetcom sa nanáša úplne ľahko, rýchlo uschne a jeho výdrž sa odvíja od podkladového laku. Môžem povedať, že výdrž toho podkladového o niečo predĺži. Dokáže nechty oživiť a ak ma omrzia farebné, nechám si takéto trblietky a pekné nechty vydržia o niečo dlhšie. Jediným mínusom je odlakovanie: to je skutočný boj a treba sa obrniť trpezlivosťou. Ide to pomaly. Treba šetrný lak, aby zbytočne netrpeli nechty.






Všetky tri laky sú farebne krásne. Červený by som označila za dokonalý. Tá farba je úžasná. Aj keď má každý svoje mínus (výdrž, ťažšia aplikácia, zlé odlakovanie), mám ich rada a pozriem sa aj na iné farbičky. Nájdete ich v DM drogérii.

Skúsili ste tieto laky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Máš krásně dlouhé nehty a super tvar! :) Laky od této značky jsem ještě nezkoušela, i když dlouho si říkám, že nějaký zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, teraz sa mi dosť lámali, ale konečne to vyzerá tak, že sa spamätali. Ja som tie laky dlho obchádzala a pritom sú tak super :)

      Odstrániť
  2. Závidím ti dlouhé nehty :D já mám umělé, protože ty moje jsou hrozně krátké, lámou se a koušu si je :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno im len chýba nejaký vitamín :) Mávam ich oveľa dlhšie, len teraz v zime sa mi lámali :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe