Ako levanduľový jogurt

15:13

Spomínam si na časy, keď som si myslela, že kondicionér je zbytočný. Keď mi mamina hovorila, aby som ho nezabudla použiť, len som krútila hlavou :) Že na čo. Potom mi trochu narástli vlasy a začal sa boj, lebo sa nedali rozčesať. Až vtedy som pochopila, že kondicionér je na nezaplatenie. Mať 5 hlasov na hlave a aj tie pochlpiť nebola sranda. Najmä ak som vždy nejaký vytrhla. Časom sa ku kondicinérom pridali aj masky na vlasy a našla som úžasných pomocníkov, lebo vlasy sa dobre česali, pekne voňali a krásne sa leskli. V drogérii je ponuka bežne dostupných kondicionérov veľmi veľká, ale hľadala som niečo prírodné. Aby som skúsila upokojiť svoju ekzémom ničenú pokožku. Od 2sis som si brala levanduľový šampón a keď som videla, že taký istý je aj kondicionér, neodolala som.



Levanduľový kondicionér 2 Sis

Povedala som to už niekoľkokrát a asi to ešte niekoľkokrát poviem – 2sis majú úžasné obaly. Či už rozkošné papierové krabičky alebo tie famózne plastové obaly, ktoré sú ako stvorené na ďalšie použitie. Plastové kelímky pripomínajú kávový pohárik a sú z veľmi pevného plastu. Neskutočne sa z neho teším aj preto, lebo sa naň bude dať kresliť a budem si preto musieť kúpiť ďalšie :) 

Kondicionér kúpite s objemom 200 ml a hoci som sa bála, že ho miniem rýchlo, míňa sa mi pomalšie, ako som čakala. Mám síce dosť dlhé vlasy, ale postačuje trocha, ktorú nanesiem od korienkov po končeky. Prvý raz som ho dala zbytočne veľa, potom som sa naučila ubrať a použiť ho podstatne menej  s rovnakým účinkom. Keď som ho otvorila, v prvom momente som si myslela, že sa pozerám na nejaký čučoriedkový jogurt. Až som mala chuť ochutnať! Ibaže nevoňal ako čučoriedka, ale ako levanduľový záhon. Silno, intenzívne, omamujúco. Tú vôňu zbožňujem.

Konzistenciu má jogurtovú, redšiu, ale zasa nie príliš. Povedala by som, že je úplne ideálna. Vlasy si najprv umyjem tuhým levanduľovým  šampónom (o ňom si povieme nabudúce). Je k nim jemný a aj po jeho použití sa dobre češú. Nie sú príliš pochlpené a ak sa ponáhľam, tak kondicionér ani nepoužijem. Je to však gurmánsky zážitok, preto ho nerada vynechávam. Pri umývaní sa celou kúpeľnou šíri neuveriteľne jemná levanduľová vôňa, ktorá sa zachytí na vlasoch a drží. 

Ak nepoužijem tužidlo alebo iný prípravok na vlasy, levanduľu cítim aj na druhý deň ráno, keď sa češem. Vďaka kondicionéru sa vlasy okamžite dajú rozčesať, nevytrhávam si ich a vôbec nie sú zamotané. Pekne voňajú a lesknú sa. Nezaťažuje ich, ľahko sa upravujú a držia tvar. Pokožku nezaťaží a ak sa nanesie aj na korienky, nemastia sa. Spolu s tuhým šampónom levanduľa sú zohratým duom a nedám na nich dopustiť. Je to moja nová kozmetická láska.

Plusy:
  • Úžasný obal
  • Krásne vonia
  • Pekne vyzerá, ako jogurt
  • Dobrá konzistencia
  • Stačí ho použiť menej
  • Vlasy sa ľahko češú, sú jemné, ľahké, lesklé, pokožka nepodráždená, pekná a zdravšia
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ho za 12,50 eur na internete.                                                                                                                                                                                                     Používate kondicionéry? Alebo máte radšej masky?    :)                                                                                                                                                                                          


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Super název článku, hodně mě na recenzi nalákal :-D se značkou 2SIS mám velmi malé zkušenosti, ale za to skvělé! Láká mě kondicionér vyzkoušet. Jinak k tvé otázce :) ano, kondicionér používám, pokud nepoužiji balzám nebo masku. Protože jsem zastáncem toho, že je velmi důležité kondicionér používat! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale úplne to vystihol! :) Naozaj mi to po otvorení pripomenulo jogurt. Je vynikajúci, už si brúsim zuby na ďalší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe