Krajší ako EOS

18:48

Eos je balzam, ktorý je medzi nielen blogerkami chronicky známy. Aj ja som jeho čaru na chvíľku prepadla a keď som naň narazila v akcii, kúpila som si ho. Bola som ako hviezdy, aj tie si ho kupovali :) Pravdou ale je, že je to skôr imidžový kúsok, pretože hydratácia je podpriemerná a pomerne rýchlo sa zmenili vlastnosti. Prestal voňať aj chutiť. Myšlienka pekného vajíčka je ale viac ako skvelá, a preto sa ani nečudujem, že rôzne iné značky ponúkajú svoje podobné balzamy. Narazil som na jeden taký. Už ostávalo zistiť iba to, či lepší alebo horší ako Eos. 

Hydratačný balzam na pery pre ženy Xpel


Hydratačný balzam na pery pre ženy Xpel zloženie

Hydratačný balzam na pery

 balzam na pery


Hydratačný balzam na pery pre ženy Xpel

Hydratačný balzam na pery pre ženy Xpel je v ponuke v nasledujúcich príchutiach: jahoda, malina a čučoriedka.Váhala som medzi jahodou a čučoriedkou, ale keďže Ježiško mi priniesol jahodový jelení loj, rozhodla som sa pre čučoriedku. Obaly sú jednoduché a roztomilé. Modrá čučoriedka, červená jahoda, ružová malina. 

Vajíčko je špicaté a lesklé, celkovo som z neho mala veľmi dobrý prvý dojem. I keď som z obalu nadšená, drobná výčitka by tu bola. Dosť zle sa zatvára. Takmer vždy ide nejako krivo a akoby vrchnáčik úplne nedoliehal. Najprv som si myslela, že som len nemotorná a prejde to,  ale ani po mnohých dňoch používania som nenašla ten správny ťah na to, aby som ho dobre zavrela. Nie je to veľký problém, lebo vajíčko sa neotvorí ani v kabelke. 

Vonia čučoriedkovo a vôňa mi pripomína pelendrek. Chuť je už menej čučoriedková, ale celkom chutná a nezanecháva nepríjemný pocit v ústach. Našťastie nie je taká, aby som ju mala neustále pocit ochutnávať ho. Balzam je veľmi tuhý a tvrdý. Napriek tomu ale pekne dĺže po perách a dá sa na ne dobre naniesť. Za necelé dve eurá ma veľmi milo prekvapilo aj zloženie, ktoré je prírodné a už to ho dáva na piedestál vysoko prevysoko.

Hydratácia sa s Eosom nedá ani porovnať. Tento balzam hydratuje naozaj dobre. Pery hojí, zjemňuje a chráni aj v chladnom alebo veternom počasí. Aj keď je tvrdší a po perách ním treba prejsť viac razy,stojí to za to. Rozhodne by sa oplatilo skúsiť aj ten jahodový, či je naozaj jahodový, ale to príde nabudúce. Palec hore, je to jeden z prvých tohtoročných favoritov na najzaujímavejšiu kozmetiku roku 2018.

Plusy:
  • pútavý obal
  • dobré príchute
  • pekne vonia
  • chuť je celkom dobrá, nevzniká nepríjemná pachuť
  • hydratuje, zjemňuje, chráni pery
  • zloženie a cena
Mínusy:
  • obal sa trochu horšie zatvára
Za necelé dve eurá ho kúpite v eshope Elnino.

Ktorú príchuť tohto balzamu by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Eos je prostě eos, přišel na trh s takovým hezkým tvarem a ten u mě zůstane :) nevím, cokoliv jiného, tak se mi už tolik nelíbí. Ale věřím, že kvalita může být fajn a plnit svojí práci může taky.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím ti, ak sa ti Eos páči, iný ho nepredbehne :) Ja nie som až taká fanynka toho balzamu, preto som sa na iné tešila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe