Najkrajšie, aké som kedy mala

18:57

Mám rada kozmetiku, ktorá je niečím iná. Niečím, čím vytŕča z davu. Poteší ma, ak sa v nej snúbi krása, vôňa a ešte aj výnimočné účinky. Na Slovensku máme niekoľko značiek prírodnej kozmetiky, ktorá ponúka rôzne skvosty. Nakupujem ich s radosťou a teším sa, ako budú niekoľko mesiacov ozdobou poličky v kúpeľni. Jedným z posledných umeleckých diel, ktoré sa mi dostali do rúk, bolo nechtíkové mydlo od Savon. Je to asi najkrajšie mydlo, aké sme doma mali a to sme ich teda mali že veľa :) A mnohé z nich boli levanduľové, moje najmilšie.

Nechtíkové mydlo s kozím mliekom Savon



Nechtíkové mydlo s kozím mliekom Savon zloženie

Nechtíkové mydlo s kozím mliekom

Nechtíkové mydlo

mydlo Savon

Nechtíkové mydlo s kozím mliekom Savon

Úžasný dojem som mala v okamihu, ako som sa prvý raz pozrela na krabičku (to som ešte nevedela, čo za poklad ukrýva) a láskyplne som pre nej prešla prstami. Vyzerala ako maľovaná. Akoby sa s ňou pohral maliar. Bola krásna, ale keď som zbadala mydlo, zmohla som sa len na strohé „Jééé“. Vykuklo na mňa dvojfarebné mydielko, na ktorom bolo logo Savonu, veľký strom. Košatý, majestátny, hrdo sa týčiaci nad naším Slovenskom. Tak jednoduché a pritom tak nádherné.

Na vrchnej časti mydielka sú sušené kvety nechtíka, ktoré vyzerajú ako ryšavé vlasy. Hneď som si spomenula na Annu zo Zeleného domu :) Vyzerá jednoducho božsky a naozaj neviem, či som mala krajšie mydlo ako je toto. Klasická kocka sa dobre drží v ruke a pri umývaní sa kvety nechtíka   držia, obyčajne odpadne len kde tu lupienok. Vonia tak citrusovo bylinkovo. Alebo bylinkovo citrusovo. Je to osviežujúca a energizujúca vôňa, vhodná pre dámy aj pánov. Mydlo obsahuje lahôdky ako kozie mliečko, medovku, nechtík, mandľový i konopný olej, preto je vhodné aj pre pokožku trpiacu rôznymi problémami.

Môžete ním umývať pokožku celého tela. Jemne pení a vytvára bohatú krémovú penu, ktorá pokožku obalí voňavým závojom. Nielen umýva. Ale aj upokojuje od svrbenia a hydratuje ju. Prináša úľavu od ekzému, akné a pomáha regenerovať pokožku pri drobných poraneniach. Vhodne zvolené bylinky sú vhodné pre všetky typy pleti, aj pre tú citlivú so sklonom k začervenaniu. Môžete ním umývať aj svoje ratolesti. Pokožka nie je vysušená, je jemná a príjemná na dotyk. Je nielen krásne, ale aj úžasné.

Plusy:
  • Pekné balenie
  • Krásne vyzerajúce mydlo
  • Svieža citrusová vôňa
  • Bohatá krémová pena
  • Vhodné aj na citlivú pokožku
  • Umýva, regeneruje, vyživuje, zjemňuje pokožku, uľavuje pri svrbiacom ekzéme

Mínusy:
  • Nenašla som

Za 4,80 eur nájdete mydlo v eshope Savon.


Aké mydlo vás očarilo? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe