Odličovanie so Ziajou

19:37

Stalo sa vám niekedy, že ste šli spať neodlíčené? Mne nie, lebo aj keď idem spať veľmi neskoro, odlíčiť sa musím. Nedávno ma pobavila jedna kamarátka, keď mi rozprávala, prečo sa začala vždy odličovať. Bola niekde na lyžovačke s kamarátmi, ale bolo zlé počasie a tak sa vybrali sadnúť si niekam na večeru. Pekne sa nalíčila, nachystala. A na chatu sa vrátili okolo tretej ráno. Odlíčiť sa jej nechcelo, bola unavená a tak šla spať. Horšie to už bolo ráno, kedy sa sa zobudila a oči sa jej tak nejako polepili a nevládala ich otvoriť. Odvtedy sa odličuje pravidelne a ani nepomyslí na to, že by tak neurobila. Nuž darmo, to, že je to nevyhnutné, neopakujem len pre zábavu :)

Ziaja odličovač - pred potrepaním


A po potrepaní

Zloženie


O odličovači si môžete prečítať:

      "Dvojfázový odličovač očí. Je vhodný na odlíčenie vodeodolného mejkapu. Môže sa používať aj pri nosení kontaktných šošoviek. Neparfumovaný. Oftalmologicky testovaný.

Návod na použitie: Pred použitím dôkladne pretrepať. Na odlíčenie použite vatový tampón. Vyvarujte sa vniknutiu odličovača do očí."

Ziaja mi poslala na testovanie tento odličovač a ja som sa hneď dala do toho, nakoľko som bola zvedavá, ako to funguje :) Raz som mala dvojfázový odličovač inej značky, ale sestra si ho vzala a ja som ho viac nevidela :) (mimochodom, to je príčina, prečo si niektoré veci schovávam).  A tento si budem brániť vlastným telom. Odličovač má 120 ml. Je dvojfázový, na prvej fotke môžete vidieť priesvitnú a modrú zložku, ktoré sa po pretrepaní spoja a vznikne bledomodrá zmes, ktorá na modro zafarbí aj vatový tampón. Strašne mi to pripomenula Šmolkov. A šmolkovú zmrzlinu. Vôňu nemá. Je neparfumovaný a toto je jeden z mála výrobkov, kde mi vôbec nevadí, že nevonia :) Trošku som sa bála prvého použitia, lebo mňa pri odličovaní štípu oči ešte asi aj z vody, ale teraz som ostala v pozitívnom šoku - nič ma neštípalo. Odličovač veľmi jemne odličuje, nedráždi ani oči, ani jemnú pokožku okolo očí. Poradí si aj s vodeodolnými líčidlami, maskaru takú nepoužívam, ale vodeodolné ceruzky mám v obľube. Oči odlíči rýchlo, ľahko, bezbolestne a ani nepotrebujem veľa odličovacích tampónov, každému oku stačí jeden.

Plusy:
  • menšie balenie je praktické aj do cestovnej tašky
  • nedráždi oči ani jemnú kožu okolo očí
  • neštípe v očiach
  • poradí si aj s vodeodolnými líčidlami, pekne odlíči aj pleť, ktoré neostáva lepkavá
  • cena
Mínusy:
  • žiadne, som veľmi spokojná
Odličovač kúpite v drogérii alebo na internete, cena sa pohybuje okolo 3,5. 

Používate odličovače "pretrep ma", teda tieto dvojfázové? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe