Doliva a ja :)

12:24

V poslednej dobe som si zvykla viac používať denné krémy. Predtým ma to nejako nebralo, lebo som sa denne líčila a nechcela som veľmi používať pod make up krém. Teraz mám trošku voľnejší rozvrh, letný semester nemám, len píšem diplomovku a pomaly sa chystám zháňať si materiály na štátnice. Nemusím sa denne líčiť a doma nechávam pleť dýchať. Po rannom vyčistení pleti si nanesiem len denný krém. Teraz som si obľúbila hydratačné fluidum na mastnú pleť od Dolivy. V spoločnosti Medipharma cosmetics používajú olivový olej s označením „extra vergine“ vyrobený v malebnom mestečku Buti, ktoré leží v srdci Toskánska, priamo v horách blízko Pisy. Už v stredoveku bola „Strada del olio“, tzv. Olivová cesta v Pisánskej vrchovine, známa produkciou prírodného olivového oleja. Zelené zlato z Buti je olivový olej najvyššej kvality. Je vyrobený zo zmesi zrelých čiernych a polozrelých zelených olív, samozrejme pochádzajúcich z kontrolovaného zberu. Jedine tento vysokokvalitný olej je vhodnou zložkou pre inovatívny kozmetický rad prípravkov stredomorskej starostlivosti od Medipharma cosmetics. (Viac sa dočítate TU).


SKIN IN BALANCE MINERAL HYDRATAČNÉ FLUIDUM







O kréme si môžete prečítať:

     "Hydratačné fluidum intenzívne hydratuje problematickú pokožku, redukuje jej začervenanie a zanecháva ju matnú. Neobsahuje olej a zabraňuje opakovanému hromadeniu nečistôt na pokožke. Kombináciou účinných látok so zinkom, extraktom z olivových listov a ďalších hodnotných zložiek zjemní a vyhladí textúru pokožky.

Dermatologická starostlivosť o problematický a zmiešaný typ pleti 
S mikrostriebrom 
Hydratačná starostlivosť o pokožku počas dňa
Bez pridaných farbív, parafínových a silikónových olejov
Nekomedogénny
Dermatologicky testované"

Mastná a zmiešaná pleť tiež potrebujú hydratatáciu. Ak je mastná, neznamená to, že je hydratovaná. Ja to na pleti vidím pravidelne, nos sa mi leskne, ale pleť je smädná, čo sa prejavuje hlbšími linkami na pleti. Toto fluidum (ja mu nepoviem inak ako krém), je hotový poklad. Má 50 ml a j v tube s praktickou pumpičkou. Už som si zvykla, že jedným stlačením dostanem von dosť krému na celú tvár i krk. Pumpička je super, nezasekáva sa, ani neškrípe, preto mi nelezie na nervy :) Raz som mala taký gél, tiež s pumpičkou a ten vŕzgal ako staré dvere v amerických hororoch. S týmto podobné horory nehrozia. Štíhle balenie sa mi výborne vojde do poličky, kde nezaberá veľa miesta. Konzistencia je redšia, krémová, veľmi ľahká. Vôňa je zvláštna. Sprvu sa mi zdala strašne umelá, ale potom som si na ňu zvykla a teraz ju považujem za príjemnú, nevtieravú a po nanesení ju nie je cítiť. Krém sa vďaka ľahkej konzistencii rýchlo vpije do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Naopak, na dlhé hodiny ju zmatní a viditeľne ju hydratuje. Ja hodnotím hydratáciu podľa mojej vrásky na vysokom čele - ak mizne, je jemnejšia a čelo mám konečne hladké, výrobok je dobrý :) Tomuto sa ju podarilo zjemniť a po nanesení make upu zmizla celkom, takže s hydratáciou som spokojná. Aj pod make up sa osvedčil, nemala som s krémom najmenší problém. K večeru je pleť stále hydratovaná, ale už sa leskne, ale celkovo krém zanechá matnú pleť pomerne dlho, tých 8 hodín som si všimla určite.

Plusy:
  • balenie s pumpičkou
  • jemná vôňa
  • ľahká, krémová konzistencia
  • fluidum sa rýchlo vpije do pokožky, ktorá neostáva mastná ani lepkavá
  • zmatňuje, hydratuje pleť, vhodný aj pod make up, nekomedogénny
Mínusy:
  • fluidum zmatní pokožku na tých 7-8 hodín, niekomu sa to môže zdať dlho, niekomu menej. Ak sa lesknem, použijem zmatňujúci papierik a problém je vyriešený
Fluidum kúpite v lekárni alebo na stránke http://www.naturprodukt.sk/, kde stojí 8,22.

Máte radi Dolivu? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak toto ma veľmi zaujalo! na moju mastnú pleť vždy rada skúšam nové krémy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto fluidum je super, premýšľala som aj nad nočným

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe