Nový čistiaci gél Sebo Végétal

19:20

Ak ste fanúšikom Yves Rocher, možno ste zaregistrovali novú radu na mastnú pleť - Sebo Végétal. Sú v nej krásne kúsky, krém, gél, maska, peeling, micelárna voda, sérum a zmatňujúca starostlivosť. Z rady Sebo Specific som mala všetky výrobky a boli super, niektoré som si kúpila opätovne. Preto som bola zvedavá, aká bude táto rada. Rada obsahuje, ako som už spomenua,  7 výrobkov, ktoré sú určené na zmiešanú a mastnú pleť. Prášok zo šišiaka bajkalského, ktorý obsahujú, je extrahovaný z koreňa tejto rastliny a je známy pre nespočetne blahodarné účinky. K dokonalej pleti vedie niekoľko krokov: vyčistiť, tonizovať a zmatniť. Zatiaľ mám doma krém na nedostatky pleti a čistiaci gél, ale po skúsenosti s nimi si svoju zbierku kozmetiky tejto rady rozšírim.

Čistiaci gél


Má 125 ml



O géle si môžete prečítať:

     "Prvý krok pre čistú a sviežu pleť.
- Skvele čistí. 
- Zbaví póry nečistôt bez toho, aby vysušoval pleť. 
- Nemastná textúra. 
Pleť je vyčistená a je zbavená nadmerného kožného mazu."

Pleťový gél je nevyhnutnou súčasťou mojej kozmetickej taštičky. Používam ho dva razy denne, ráno aj večer, aby som moju pleť zbavila nečistôt a zbytočnej mastnoty. Niekedy k nemu pridám aj peeling, v poslednej dobe častejšie, aj každý druhý deň, pretože mám pocit, že moja pleť ho v zime potrebuje viac. Už ho používa aj moja mamina a tak, keď je ho už takmer menej ako polovica, premýšľam nad tým, kde si ho schovám :) Balenie má 125 ml. Gél je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Vrchnák drží výborne, pri prvom otváraní som si zlomila necht :) To úžasné na ňom je vôňa. Je nádherná! Ani ju neviem popísať, je sladká, svieža a mne neskutočne pripomína kivi. Ocinovi ovocie, len nevedel aké a mamina povedala, že je to k sežrání. Vôňu cítiť aj pri umývaní, vznáša sa okolo mňa a vždy mi zlepší náladu. Konzistencia je redšia, gélová. Na jedno použitie ho stačí trocha, dobre pení. Niektoré produkty na problematickú pleť ju dosť vysušujú a po ich použití je nepríjemne napnutá a citlivá, kým ju nenakrémujem. Tu som žiadny podobný problém nemala, pleť nie je vysušovaná a niekedy si ju ani hneď nenatriem, až keď idem v noci spať. Gél šetrne čistí pokožku, jemne, bez podráždenia, môže sa použiť aj n aodličovanie, odstráni aj make up. S čiernymi bodkami si neporadí, ale to väčšina gélov nedokáže, mne pomáha len peeling alebo len pleťová maska. Nič to však nemení na tom, ako rada tento gél používam nielen ja, ale aj moja mamina, ktorú tiež trápi mastná pleť.

Plusy:
  • nádherná vôňa
  • ľahká, gélová štruktúra
  • je výborný aj na čistenie, aj na odlíčenie make upu 
  • pleť šetrne čistí bez vysušenie, po jeho použití je čistá, svieža, matná, nie je lepkavá
Mínusy:
  • s čiernymi bodkami si neporadí, ale s tými má problém niekedy aj peeling či maska
Túto novinku kúpite v kamenných predajniach alebo u svojej poradkyni krásy, stojí 7,4.

Skúsili ste už niečo z tejto novej rady?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Videla som že majú nové výrobky, láka ma niečo vyskúšať

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som vyskúšala čistiaci gél a krém proti nedokonalostiam, dnes do mojej zbierky pribudla aj pleťová voda a peeling, takže sa teším a zatiaľ som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe