Pasta s trojitým účinkom

17:17

Zubná pasta sa v našich životoch objavuje skoro. Rodičia nás od malička vedú k tomu, aby sme sa o zúbky starali, aby sme si ich dôkladne a pravidelne umývali. Ako sa rokmi menia zuby, menia sa aj pasty. Detské ovocné príchute vystriedajú dospelácke pasty, ktoré sa tiež líšia podľa potrieb zubov. Tie „obyčajné“ som vymenila za pasty na citlivé zuby a proti krvácaniu ďasien. Nechcela som, musela som. A potom to prišlo. Klasické drogériové som vymenila za prírodné s rôznymi zaujímavými zložkami. Nikdy predtým som si neuvedomila, aké obyčajné pasty som používala :) Lebo tie terajšie sú skvostom.

Zubná pasta s trojitým účinkom od Ecodenta
Zubná pasta s trojitým účinkom od Ecodenta zloženie

 Ecodenta


Zubná pasta s trojitým účinkom od Ecodenta

Zubná pasta s trojitým účinkom od Ecodenta ma dlho nelákala. Kupovala som si na striedačku čiernu a tú proti zubnému kameňu. Vo wishliste bola škoricová a na tú som sa tešila najviac. Keď mi doma dochádzali zásoby, rozhodla som sa, že je na čase skúsiť niečo nové. Prečo s trojitým účinkom? Lebo obsahuje tri látky: biely íl obsahujúci  minerálne látky na obnovu  zubnej skloviny, propolis na minimalizovanie krvácavosti ďasien a zníženie citlivosti zubov a nakoniec  Teavigo , ktorý zabraňuje tvorbe zubného plaku a dodáva dlhodobý pocit čistoty. Tieto tri látky vytvárajú vzácnu harmóniu potrebnú pre zdravé zuby. 

V bielej krabičke je biela plastová tuba s objemom 100 ml. Jednoduchá, pekná a dobre sa z tej vytláča obsah, lebo je mäkšia a vracia sa späť do pôvodného tvaru. Pasta vonia mentolovo, klasicky, vôbec by som nepovedala, že obsahuje napríklad propolis, lebo nič podobné nie je cítiť. Po ovoňaní som sa trochu bála chuti, lebo predsa, nie všetko mentolové je nevyhnutne chutné. Našťastie, pasta má síce zvláštnu, ale veľmi príjemnú chuť. Už vo veľkosti hrášku vytvorí bohatú penu, ktorá chutí a vonia. 

Pasta je naozaj šetrná k ďasnám a zlepšuje citlivosť zubov, už ma studené veci netrápia tak, ako pred tým. Dobre čistí, nevzniká na zuboch povlak ani zubný kameň a výborne osviežuje dych. Ďalšie skvelá pasta od Ecodenty ma iba utvrdila v tom, že by som rada skúsila asi každú jednu od tejto značky. Bez problémov.

Plusy:
  • Pekná tuba
  • Zaujímavé zloženie
  • Mentolová vôňa
  • Príjemne chutí
  • Dobre pení
  • čistí, upokojuje citlivé zuby, nekrvácajú ďasná, osviežuje dych, nevzniká zubný kameň ani povlak
Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete v eshope Notino.

Ktorú pastu od Ecodenty ste vyskúšali? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Túto značku som ešte neskúšala, ale tiež ma momentálne trápi krvácanie z ďasien, takže asi sa po nej popozerám :) Ďakujem za skvelý typ :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ecodentu ti odporúčam všetkými desiatimi :) Ešte som od nej nemala zlú pastu a už nemám žiaden zubný kameň :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe