Spoznajte Soulmatte, make-up, ktorý naozaj poteší

13:38

Už je to nejaký ten piatok, čo som si urobila kávičku, otvorila balíček karameliek,a písala článok na blogu. Veľmi ma nedostatok času mrzí, ale zasa som si zvolila prácu, kam musím dochádzať a musím denne stíhať mnoho ďalších vecí. Potom som taká unavená, že na písanie ani nepomyslím a je mi to veľmi ľúto. Verím v nejaké svetlejšie zajtrajšky, ale teraz musím len zaťať zuby a bojovať. Sama som sa vybrala do neznámych vôd, sama im čelím a časom príde tá vytúžená zmena k lepšiemu :) No a teraz sa poďme pozrieť na dva skvelé produkty, ktoré som dostala z Elnina. Nečakala som, aký super make up dostanem do rúk a že sa vyrovná aj mojim topkám. 


Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation hydratačný a zmatňujúci make-up

Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation hydratačný a zmatňujúci make-up zloženie

Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation

Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation hydratačný a zmatňujúci make-up

Už roky používam tekutý make-up Bourjois 123 Perfect a  dlhotrvajúci make-up Catrice HD Liquid Coverage, ktoré sú na moju zmiešanú problematickú, občas červenú pleť skvelé. Obmieňam ich len zriedka a väčšinou len na chvíľu, potom sa k nim zasa vrátim. Asi aj preto som si povedala, že skúsim Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation v odtieni 03 Beige Neutral. Priznám sa, podľa popisu som nečakala, že moja pleť si ho zamiluje, ale stalo sa.

Balenie je veľmi pekné, hranaté, elegantné, trošku mi pripomína niektoré drahé ikonické make upy, ktoré chodím obdivovať do parfumérií alebo eshopov. Má jemnú ľahkú vôňu a jeho konzistencia je super. Nie je veľmi hustý, vynikajúco sa rozotiera štetcom aj hubkou a nerobí fľaky ani mapy. Vždy ho aplikujem na podkladovú bázu (najčastejšie zmatňujúcu, ale zvykám si už aj na hydratačné) a nezachádza ani do pórov, ani do vrások. 

Jeho krycia schopnosť je taká slabšia stredná, ak vás trápia kruhy pod očami, červené fľaky alebo vyrážky, budete musieť siahnuť po korektore (teraz mám zelený na červené fľaky a klasický, ktorým to dolaďujem). Ostáva po ňom krásny matný finiš, bola som nadšená, keď som sa na seba pozrela v zrkadle. Počas dňa je pleť hydratovaná a jemná, v kombinácii s podkladovou bázou, púdrom a fixačným  sprejom vydrží make up v rovnakom stave ako po nanesení celé hodiny. Líčenie je prirodzené, občas mám pocit, akoby sa z neho stala druhá koža. 

Som z neho úplne nadšená! Zmatňuje, ale nevysušuje, naopak, pleť je hydratovaná. Keď sa mi konečne zahojí pleť, nebudem potrebovať korektor a  Gabriella Salvete Soulmatte Hyaluronic Foundation make-up ju len prirodzene zjednotí. Vydrží dlhé hodiny bez akýchkoľvek úprav a je celkom prirodzený, žiaden efekt masky. Ak ho uvidíte, neváhajte. Vybrať si môžete z piatich odtieňov a na leto si ho kúpim v tmavšej verzii. V eshope Elnino ho kúpite za necelých 13 eur. 

Duo Contour Stick kontúrovacia a zvýrazňovacia tyčinka

Gabriella Salvete Duo Contour Stick

Gabriella Salvete Duo Contour Stick kontúrovacia a zvýrazňovacia tyčinka

Gabriella Salvete Duo Contour Stick kontúrovacia a zvýrazňovacia tyčinka

Druhým kúskom v balíčku je Duo Contour Stick kontúrovacia a zvýrazňovacia tyčinka, ktorú vďaka svojmu praktickému baleniu môžete hodiť do kozmetickej taštičky alebo ruksaku a vyraziť kamkoľvek na cesty. Vysúva sa ako klasický balzam na pery a skladá sa z dvoch farieb. Polovica tyčinky funguje ako krémová kontúrka, druhá polovica je zasa nádherný highlighter (v ponuke je aj verzia, kde tá svetlejšia časť nie je lesklá, takže sa hodí napríklad aj ako korektor).

Musím povedať, že farba oboch častí je naozaj sýta, tyčinka je výborne pigmentovaná a s farbami sa teda dá čarovať, môžu byť jemné a nenápadné, ale rovnako tak aj výrazné. Na pleť nanesiete tyčinku priamo a rozotrieť sa dá dobre prstami, štetcom i hubkou. Mojou obľúbenejšou časťou je ten nádherný highlighter, lebo ráno na kontúrovanie čas nemám. 

S týmito kúskami sa dá dosiahnuť pekné líčenie, ktoré vydrží celý pracovný deň bez problémov a ide to ľahko a rýchlo. Gabriella Salvete je jednou z mojich obľúbených značiek už pár rokov a tento make-up sa okamžite stal jedným z mojich najobľúbenejších kúskov. Asi budem musieť na nákupy popozerať nejaké jej novinky :)


Skúsili ste už tento nový make-up a tyčinku? Máte svoj obľúbený zmatňujúci make-up, ktorý by ste mi odporučili? :)













You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tiež som testovala tento set od GS a som tiež spokojná. Mne však príde makeup hutný dosť a čo sa týka krytia príde mi, že je až vysoké ak ho aplikujem štetcom takže možno skús takto. Avšak skôr vklepať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, je síce hutnejší, ale nezdá sa mi nejak moc, výborne sa aplikuje :) Skúšala som aj štetcom, aj hubkou a vždy je to krytie rovnaké, ale nevadí, všetko ostatné dotiahne do dokonalosti korektor.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe