Skvelý dezodorant od Joik

17:34

Odkedy som sa začala zaujímať o prírodné dezodoranty, pretieklo už veľa vody v riekach. Za roky rokúce som ich skúsila veľa a zamilovala som sa do krémových verzií. Mnohé situácie ma ale donútili kupovať si aj iné dezodoranty. Spreje alebo guľôčky, ktoré sa ľahšie aplikujú aj v horších podmienkach. Nájsť prírodný dezodorant v spreji, s ktorým by som bola spokojná, ma ešte len čaká. Výborný guľôčkový vám ukážem dnes. Do vrecka strčí aj mnohé krémové a to je už čo povedať :)

Prírodný dezodorant Joik

Prírodný dezodorant

Joik
zloženie: aqua, aloe barbadensis leaf juice, potassium alum, salvia officinalis leaf extract, trehalose, sodium benzoate, potassium sorbate, xanthan gum

Prírodný dezodorant Joik

Prírodný dezodorant Joik obsahuje prírodné minerálne soli, extrakt zo šalvie a aloe vera. Práve šalvia je známym pohlcovač pachu, a preto som sa rozhodla vyskúšať práve tento. Je pravdou, že voči guľôčkovým dezodorantom mám stále akýsi rešpekt, ale už niekoľkokrát ma vedeli milo prekvapiť. Joik je značka prírodnej kozmetiky z Estónska, ktorú som už mala česť vyskúšať. Očarila ma jej sviečka zo sójového vosku, ktorá prevoňala celý dom okúzľujúcou vôňou jazmínu. 

Dezodorant sa stal suverénne najlepším guľôčkovým dezodorantom a pokojne nahradí aj krémové. A to som sa mu sprvu bránila. V sklenom obale je 50 ml dezodorantu. Je trochu ťažší a nepraktický do kabelky, ale nosím ho so sebou. Aplikuje sa ľahko pomocou veľkej guľôčky. Vôňa je veľmi jemná, trochu šalviová, krásna, nenápadná. Takmer ju necítiť, keď nanášam dezodorant do podpazušia. Nezanecháva lepkavý pocit a pomerne rýchlo uschne. Až potom sa obliekam, inak by mohol zanechať na oblečení fľak. Keď uschne, nefarbí oblečenie a netvorí ani fľaky pri možnom potení. 

Míňa sa pomaličky a stačí tenučká vrstva. Nedráždi pokožku, ani po holení. To najlepšie ešte len príde. Je to jeden z prvých mojich dezodorantov, ktoré dokážu vydržať celý deň. Od rána do večera ostáva pocit čistoty a sviežosti aj v prípade, že sa trochu spotím. Skúsila som ho pri cvičení, v poriadne vykúrenej miestnosti, pri prechodoch z tepla do zimy, pri motaní sa preplneným nákupným centrom. Dokonca raz som mala pocit sviežosti aj na druhý deň, keď sa mi neskoro večer nechcelo sprchovať - až na ďalší deň ráno. Doposiaľ sa mi stalo iba pár razy, že by nevydržal chrániť pred zápachom potu celý deň. Je jednoducho perfektný a rozhodne by som sa rada pozrela aj po inej variante, konkrétne tej s citrusom.

Plusy:

  • pekný sklený obal
  • ľahká aplikácia
  • nedráždi pokožku
  • rýchlo uschne, nelepí pokožku
  • nezanecháva fľaky na oblečení, vydrží chrániť pred zápachom celý deň, nebije sa s parfumom
  • nebráni poteniu
Mínusy:
  • nenašla som
Značku Joik a jej úžasný dezodorant (ten stojí 12 eur) nájdete v eshope Krásna každý den.

Skúsili ste niečo od Joik? :)





You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe