Čaro transparentného púdru

18:19

Transparentný púder je jedným z prvých produktov, ktoré som skúsila, keď som začínala kupovať púdre a korektory. Sprvu som nechápala, prečo je biely :) Myslela som si, že budem biela aj ja, tak som sa mu niekoľko mesiacov vyhýbala. Keď som si ale prečítala, že sa trochu dosť mýlim a púder nie je biely, ale transparentný, rozhodla som sa kúpiť ho. Odvtedy ubehlo niekoľko rokov a ja si ho kupujem pravidelne. Našla som ho aj tuhý, aj sypký a doteraz celkom presne neviem, ktorý je lepší. Alebo lepšie povedané, ktorý sa mi ľahšie aplikuje. Cestujem s tuhým, ale na poličke mám momentálne dva sypké. Najnovším úlovkom je ten od Dermacolu a keďže Invisible  fixing powder patrí k tým najlepším púdrom, bola to výzva.

Dermacol Invisible  fixing powder  

 Invisible  fixing powder

Dermacol púder

Dermacol Invisible  fixing powder  púder


Dermacol Invisible  fixing powder 

Púder má 13,50 gramu a je v peknom priehľadnom guľatom plastovom obale. Vyzerá pomerne masívne, ale nie je ťažký. Páči sa mi na ňom, že je naozaj dostatočne pevný a odolný voči pádom a nárazom. Už ho aj moja mačka Majka naháňala po kúpeľni a nič sa mi nestalo. Priložená je k nemu menšia a jemná labutienka. Zvykla som ich vyhadzovať, lebo labutienkou si púder neviem naniesť. Nevedela som to v osemnástke, dvadsaťpäťke, neviem to ani teraz. Stále mám pocit, že skvelému štetcu sa to jednoducho nevyrovná. 

Našla som jej ale iné využitie, zhodou náhod tiež pri produkte od Dermacolu. Make up Noblesse sa mi veľmi zle nanášal štetcom aj hubkou. Raz som to skúsila labutienkou a odvtedy nič iné na tento  tekutý make up nepoužívam. Častejšie ju musím oprať, ale nevadí. Na púder mi vyhovujú štetce a to sa asi nikdy nezmení. Preferujem  tie bohaté a husté. Sypký púder z neho neopadáva a dobre sa nanáša. 

Je biely a občas som sa stretla s názorom, že môže zanechávať biele fľaky. Nestretla som sa s tým osobne, lebo ak sa dôkladne zapracuje do pleti, úplne s ňou splynie a nie je ho vidno. Vôbec neviem, že som si ho naniesla, lebo nezachádza do vrások ani do pórov, nevytvára mapy, nič. Ostáva len matná pleť a zafixované líčenie. Odoláva oteru a na celé hodiny sa nemusím starať o to, či sa mi leskne T zóna alebo mi mizne z pleti korektor. Keďže je bezfarebný, používam ho na make up a korektor, ktoré ním len zafixujem. Následne ešte použijem fixačný sprej a obyčajne to celý môj pracovný deň vydrží. 

Dermacol Invisible  fixing powder je veľmi šikovný pomocník, ktorý dokáže zachrániť situáciu aj pri menej vydarenom make upe. Už som mala aj taký, na ktorý sa púder nedal naniesť, lebo do hodiny na ňom boli mapy a nedalo sa to opraviť. Transparentný ho tak nezaťažil, takže vydržal o niečo dlhšie a make up som nemusela hodiť do koša. Navyše, môže sa požívať celoročne, pretože nemení farbu make upu (za predpokladu, že sa ho nenanesie veľa, vtedy to pekné nie je).

Plusy:
  • Pekný a pevný obal
  • Labutienka ako bonus (ale ja ju používam inak)
  • Bez vône a farby
  • Ľahký, fixuje, zmatňuje, nie je ho na pleti vidno
  • Nemení farbu make upu
Mínusy:
  • nenašla som

Odporúčaná cena je 8,79 eur a nájdete ho na internete alebo v drogériách.


Používate biely púder? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. tyto pudry jsou mé oblíbené, od Dermacolu jsem však ještě nezkusila, poohlédnu se po něm :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som ich od Dermacolu niekoľko a tento patrí k tým najlepším :)

      Odstrániť
  2. Tenhle dermacol sypký pudr kupuji stále dokola, je skvělý :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Transparentní pudry mám ráda, ale ten od Dermacolu jsem ještě nezkoušela :)
    Pěkná recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tiež som ho mala prvý raz, ale rada sa k nemu zasa vrátim.

      Odstrániť
  4. Tento pudr mám také, používám ho chvíli, takže si ještě netroufám říct, jak jsem s ním spokojená nebo nespokojená. Ale souhlasím s tebou, že pudr vždy nanáším pomocí huňatého štětce a labutěnka/houbička uvnitř obalu je pro mě k nepoužití :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá labutienka je taká všelijaká, na púder nič moc, ale inak sa dá využiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe