Tak neuveriteľne veselé

16:48

Doteraz som pre väčší a krajší objem vlasov používala len laky alebo tužidlá. Mala som pocit, že je to postačujúce a po iných produktoch som sa ani nepozerala. Až do tohto roku. Vo výbere kozmetiky si rada nechám poradiť a keď mi bola opäť odporučená značka Tigi, celkom som sa potešila. Jej lak na vlasy sa mi veľmi páčil a bol nielen krásny, ale aj účinný. Keď som zbadala rozkošnú žltú guľôčku, neubránila som sa úsmevu a povedala som si, že do tohto idem v veľkou radosťou.












O Tigi Bed Head Motor Mouth si môžete prečítať:

       "Přípravek pro objem a lesk Tigi Bed Head Motor Mouth.
Přípravek Tigi Bed Head Motor Mouth okamžitě dodá vlasům objem a oslnivý lesk. Zároveň chrání a vyživuje vlasy.
Použití: Aplikujte 2 stlačení pumpičky na vlhké vlasy. Upravte jako obvykle."

Keď sa tak na to spätne pozriem, produkty na objem by som okrem tužidiel a lakov spočítala na prstoch jednej ruky. Kedysi dávno to bol sprej na objem od Avonu, ale tú kozmetiku som prestala používať (až na podkladový očný tieň a pár lakov na nechty) asi pred tromi rokmi. Ten sprej ani nejako extra neúčinkoval, ale tak som dúfala,  že pomáha, že som to prehliadala. Myslím, že tam niekde skončila moja snaha používať podobné produkty. Ako som už spomenula, tejto žltej guľôčke som nevedela odolať. Asi preto, že je taká veselá. Jarná. Farebná. Pomenujte si ju ako chcete. Žltá žiarivá spojená s fialovým vrchnáčikom na mňa pôsobí veľmi optimisticky a radostne. Ako stvorená na vítanie jari. Spolu s týmto výrobkom prišla do môjho života aj neskutočne žuvačková vôňa. Sladká, príjemná, nevtieravá a návyková. Občas to láka aj ochutnať, či to naozaj nie je sladkosť v podobe žuvačky alebo cukríkov. Trochu ma zarazila konzistencia. Do rúk sa vám dostane žltá mazľavá tekutina, ktorá vyzerá všelijako, len nie tak, že je určená na vlasy. Fakt som chvíľku pochybovala o tom, že by som to chcela naniesť na vlasy. Urobila som, neoľutovala som. Vlastne, rovno môžem povedať, že som nadšená! A použitie nie je vôbec komplikované. Po umytí vlasov ich jemne osuším. Dva razy stlačím pumpičku a dostanem postačujúce množstvo žltej voňavej hmoty. Vtieram ju len do vlasov, pokožke sa vyhýbam. Nie preto, že by sa vlasy mastili, ale preto, že ma potom svrbela hlava. Nielen mňa, ale aj maminu, preto ak máte citlivejšiu pokožku hlavy, môže to hroziť aj vám. Vtrieť tento prípravok do vlasov je naozaj umenie, lebo okrem mazľavého pocitu to aj chvíľku trvá, ale výsledok stojí za to. V prvom rade, vlasy nádherne voňajú a vôňu je cítiť aj pri pohybe alebo česaní. Majú viditeľný objem už pri schnutí, ale po použití natáčiek či spony na drdol som nadšená. Vlasov vyzerá byť podstatne viac a navyše, kučery si aj o niečo dlhšie držia tvar. Dva dni som s mojím účesom spokojná a vidno rozdiely. V prípade, ak použijem aj tužidlo, je to podobne skvelé. Úžasné je, že vlasy vôbec nezlepuje a nezaťažuje, sú ľahké a vzdušné ako by som nič nepoužila. Priznám sa, že keď som si guľôčku brala, nečakala som, že by ma mohla tak nadchnúť. Iste, bola veľkou výzvou, pretože som nič podobné dosiaľ nemala. Ale nedávala som jej veľkú šancu na úspech. Predčila  moje očakávania. A to som pôvodne chcela niečo iné. :)

Plusy:
  • Veselý obal
  • Krásna vôňa
  • zvláštna, ale nakoniec zaujímavá konzistencia
  • Ťažšie sa vtiera do vlasov, ale vôbec ich nezlepuje a nezaťažuje
  • Vlasom dodá viditeľný objem a lesk
  • Účes dobre drží tvar


Mínusy:
  • Vyhýbam sa vlasovej pokožke, tam svrbí


Za 7,68 eur kúpite v eshope Elnino.sk produkt s objemom 240 ml, ktorý rozhodne stojí za zmienku.


Máte obľúbenca na zväčšenie objemu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe