Roztomilo úžasný

15:39

Ak je niečo, čo v mojom kozmetickom svete mierne pokulháva, stále je to prírodná dekoratívna kozmetika. I keď si jej zbierku pomaly rozširujem, stále v nej mám dosť veľké medzery. Mnohé značky sú známe a poznáme ich vďaka blogom o niečo lepšie. Iste, aj tie ma veľmi lákajú, veď som o tom nie raz v článkoch písala. Priznám sa ale, že niekedy ma viac lákajú nové značky, ktoré som ešte nielenže neskúsila, ale som o nich ani toľko nečítala. Vytvára sa mi tak jedinečná príležitosť utvoriť si názor na niečo, čo je menej známe a nie som ešte ovplyvnená inými názormi. A je jedno, či sú tie názory negatívne alebo pozitívne. Je to krok do veľkého neznáma a mám pocit, že vždy ho robím s veľkou chuťou. Počuli ste už o značke KLEE Girls? Ja až teraz. A viete, čo si myslím? Že nie posledný raz.











      "Prečo si kaziť citlivú pokožku agresívnymi chemikáliami?
KLEE Girls očné tiene patria pod americkú značku Lunastar Naturals, ktorá sa špecializuje na prírodný minerálny makeup určený hlavne pre deti. Tradičný makeup je plný petrochemických zložiek, umelých farbív a konzervačných látok na parabénovej báze. KLEE Girls make up je netoxický a hypoalergénny, neobsahuje parabény, ftaláty, petrochemické zložky ani syntetické farbivá. Skladá sa iba z prírodných minerálnych látok a prírodných ingrediencií. Minerálny makeup môže vydržať niekoľko hodín, pretože minerály sa budú viazať s prírodnými olejmi v pokožke a poskytovať prirodzený vzhľad. Pre maximálne farby zmiešajte tieň s kvapkou vody do konzistencie pasty. Nové farby si môžete vytvoriť zmiešaním suchých tieňov a aplikovať potom suchým štetcom pre jemnejší look alebo pre dramatický efekt navlhčeným. KLEE Girls očné tiene sú ekologicky šetrné a nie sú testované na zvieratách. Farba: hnedá. Balenie: 2g
Zloženie
100% prírodný minerálny prášok, sľuda, kaolín, magnesium stearate. Môže obsahovať iron oxides (oxidy železa), chromium oxide green, carmine, manganese violet a ultramarine"

Tiene ma zaujali okamžite, ako som ich v eshope zbadala. Vedela som, že z toľkých nádherných farieb sa bude vyberať ťažšie. Len moja obľúbená fialová bola v troch prevedeniach. To nehovorím o striebornej a nádhernej zelenej. A na zelené tiene  by som sa inak nepozrela, nenosím ich. Ochkala som nad nimi zopár minút. Starostlivo som si prešla pre a proti farieb, ktoré milujem i farieb, ktoré by v mojom zozname boli nové. Nebol to ľahký výber, ale nakoniec som sa rozhodla pre hnedú. (áno, zasa) Prečo? Lebo ju nosím najčastejšie a myslím si, že k mojím hnedým očiam ide najviac. Teraz viem, že by som si pokojne vzala aj fialovú a tú zelenú. Prečo? Lebo tieň, hoci ma sprvu jedoval, som si zamilovala. Nie je to vždy 100% - né, ale je skvelý. Poďme ale pekne po poriadku, aby ste pochopili rozporuplnosť tých slov. Je rozkošný. Taký iný. Práškový tieň je v priesvitnej pekne tvarovanej fľaštičke s aplikátorom. Vnútri vidíte množstvo tieňa i neskreslenú farbu, ako sa to občas stáva, keď nevidíte tieň, ale len napríklad farbu na štítku obalu. Má 2 gramy, ale vyzerá to tak, že je ho podstatne viac. K tieňu je pribalený aplikátor držiaci na vrchnáčiku. Priznám sa, ani raz som ho nepoužila. Príde mi veľký a nepraktický, omnoho radšej mám štetec. Nevadí, je to prvá pomoc pri cestovaní, keby štetec zabudnem alebo sa mi nevmestí do taštičky. Keď balenie otvoríte, aplikátor okolo seba jemne rozpráši tieň, časť opadne na okraje. Pri prvom použití bol tieň v umývadle, na koberci aj na pyžame, lebo som nečakala, že sa takto rozvíri. Pri druhej aplikácii som už bola opatrnejšia a nič podobné sa nestalo. Mojím štetcom nanášam tieň na viečko. Takmer vôbec neopadáva, na štetci drží a potom sa pekne prichytí na viečko. Pigmentovaný je vynikajúco. Nádherná sýta farba obsahuje aj pár trblietok, no nie je ich moc, takže ligotať sa ako diskoguľa nebudem. Ak tieň použijete na mokro, docielite intenzívnu hnedú. Úplne mi vyhovuje aplikácia na sucho, oči sú krásne zvýraznené. Pri výdrži som bola skeptická, ale prešlo ma to. O šiestej ráno vychádzam namaľovaná a spokojná z kúpeľne. Z práce prichádzam okolo 15:30, niekedy trochu neskôr. Tieň je stále rovnako výrazný, len trochu zliaty. Bez ohľadu na to, či som použila podkladovú bázu alebo nie. Nie je to markantné, ale keď sa prizriem do zrkadla, vidno to. Ak ostávam doma, neprekáža mi to. Ak ešte niekam idem, pretriem si viečka vrstvou tieňa a je to v poriadku. Počas dňa sa otláča minimálne, občas si ho skontrolujem v zrkadle, aby som mala istotu, že nemám fliačik nad očami, väčšinou tam nie je.  Keď som si prešla počiatočným zoznámením a pochopila som, ako ho treba aplikovať najjednoduchšie, skamarátili sme sa.  Veľmi sa mi páči, momentálne ho nosím denne.

Plusy:
  • Pestrá ponuka farie
  • Krásne balenie
  • Dá sa použiť na mokro aj na sucho
  • Aplikátor je väčší a nepoužívam ho, no je to o zvyku, preto ho nepovažujem za mínus
  • Farba je sýta, dobre pigmentovaná
  • Štetcom sa nanáša dobre, takmer neopadáva, netrblieta sa celá tvár
  • Vydrží celý môj pracovný deň, pekne zvýrazní oči, minimálne sa otláča

Mínusy:
  • Po asi 8hodinách sa jemne zlieva

Očný tieň kúpite v eshope Copček za 8,90 eur.


Pozreli ste si ponuku tieňov? Ktorá farba sa vám zapáčila?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe