Čarovný peeling

16:58

Už roky opakujem, že peeling je jedným z krokov ku krajšej a zdravo vyzerajúcej pleti. Dokáže odstrániť odumreté bunky, čierne bodky a ďalšie nečistoty, ktoré môžu viesť k vzniku nových nedokonalostí. Vždy ich mám doma niekoľko a rada si vyberám podľa stavu pleti a nálady, ktorý mi padne vhod. Posledné týždne zdobí môj kozmetický kútik aj štramák od Living Nature.








O vyživujúcom exfoliante si môžete prečítať:

       „Novinka roku 2015 spoločnosti Living Nature – váš viacúčelový odličovač a exfoliant v jednom, teraz dostupný aj vo výhodnom 75ml balení!
Unikátna kombinácia prírodných mikročastíc a čistiacej zložky zlepšuje exfoliačný proces bez drsného brúsneho pôsobenia. Kumerahou jemne odstraňuje mejkap, mastnotu a nečistoty a účinnejšie vás zbaví odumretých kožných buniek šetrne pôsobiacou Jojobou a kozmetickým candellilovým voskom. Pokožka je oživená, zregenerovaná, má nové zdravé bunky. To všetko so sviežou mätovou vôňou pleť prebúdza a osviežuje.
INGREDIENTS: Aqua (water), Glycerin (vegetable glycerin)**, Cera alba (beeswax), Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Sorbitan olivate, Stearic acid, Stearyl stearate, Euphorbia cerifera (candelilla wax) wax, Jojoba esters, Decyl glucoside, Sucrose cocoate, Xanthan gum, Caprylic capric triglyceride, Glucose, Pomaderris kumerahou flower/leaf extract, Parfum (fragrance)*, Glucose oxidase, Lactoperoxidase. *From natural essential oils: Citronellol, Limonene. **Certified organic.“

Peeling považujem za prvý krok v čistení pleti. Teda, druhý, najprv odstránim make up, mliekom, micelárkou alebo gélom, podľa toho, čo doma mám. Potom použijem peeling, mydlo/gél/penu a čistiacu vodu, najradšej kvetovú. Dva tri razy do týždňa potom nasleduje maska. Nakoniec použijem pleťový krém/olej/sérum a spokojne môžem ísť spať. Zdá sa vám to dlhý proces? Áno, uznávam, trvá to dlhšie, ale nikdy som nemala krajšiu pleť ako teraz. Tento peeling mi k tomu výrazne pomáha. V peknej biele tube s čiernym kvietkom sa skrýva malý poklad. Aj ten je biely. A príjemne voňavý. Tak sladko a jemne, ťažšie definovateľne, ale pekne. Je redší, ale nerozteká sa. Peelingové čiastočky sú jemné a pri používaní ich nie je veľmi cítiť. Trochu ma to pri prvom použití rozladilo, ale rýchlo mi to prestalo vadiť. Lebo po použití je pleť úžasná. Hodvábne jemná, tak neskutočne jemná, až sa mi nechce veriť, že je moja :) Perfektne ju vyhladzuje a zanecháva príjemný pocit. Odstraňuje odumreté bunky a nečistoty, takže pomáha odstraňovať čierne bodky (tých ale odstráni menej, na nose len veľmi málo) a zabraňuje vzniku nových nedostatkov. Zmatňuje problematickú T zónu, takže pleť je matná a chvíľu sa nemastí. Je rozžiarená a pôsobí oddýchnuto. Na to, že nepeelinguje výrazne, čistí úžasne. Pomáha aj pri zapálených vyrážkach, lebo zjemňuje zápal. Je menší, takže so mnou aj cestuje a teším sa, keď ho idem večer použiť.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Svieža, jemná vôňa
  • Nie je veľmi hustý, skôr krémový
  • Peelingové čiastočky nie sú veľmi citeľné
  • Pokožku jemne čistí, pomáha odstraňovať čierne bodky, nádherne zjemňuje


Mínusy:
  • Nenašla som

Peeling kúpite za 31,50  eur v eshope www.livingnature.sk.

Používate peelingy pravidelne? Alebo sa im vyhýbate? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já používám teď peeling od Garnier :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedysi som ich aj ja veľmi rada používala :) Teraz už Garnier nekupujem.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe