Krajšie telo s Avonom

13:27

Pred pár dňami som písala o bahennom zábale proti celulitíde. Zaradila som ho medzi moje kozmetické rituály a musím povedať, že vďaka nemu sa do zrkadla pozerám oveľa spokojnejšia ako pred niekoľkými týždňami. Okrem neho patria k mojim pomocníkom telové peelingy. Kto číta môj blog častejšie, vie, ako veľmi ich mám rada, používam ich pravidelne 2 - 3 razy do týždňa. Okrem nich používam  aj kúpeľové oleje, ktoré sú na celulitídu tiež veľmi účinné. Po sprche či kúpeli je čas na krémy alebo oleje, podľa toho, na čo mám momentálne náladu. Dnes by som vám predstavila 3 výrobky od Avonu, ktoré sľubujú pevnejšie a krajšie telo. Dva sú super, jeden sklamal.




Zloženie sa veľmi odfotiť nedalo


Tento krém - intenzívna anticelulitídna kúra prišla do katalógu tento rok. Sprvu som nemala veľkú chuť ju kupovať, ale sestra mi pílila uši, že ju chce, tak som vzala domov tri balenia. Je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Veľmi príjemne vonia, je to ľahká, sladšia vôňa, ktorá nie je vtieravá. Je ju cítiť pri nanášaní krému, potom už nie. Konzistencia je ľahká, krémová. Krém nie je veľmi hustý ani mastný, vďaka čomu sa naozaj rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Nebudem klamať, nedávala som mu veľkú šancu na úspech. Mala som predsudky a ostala som veľmi milo prekvapená, ako výborne funguje. Minula som už dve balenia a možno si v budúcnosti kúpim ďalšie. Pokožku viditeľne spevňuje, je omnoho jemnejšia, krajšia, úspešne bojuje s celulitídou, príjemne chladí (sprvu som to cítila, po dlhšej dobe používania už menej) a pri pravidelnom civčení som mala pocit, že pomáha aj so zoštíhlením problematických partií. Klobúk dolu, naozaj som to nečakala.

Plusy:
  • tuba je v kúpeľni neprehliadnuteľná
  • príjemne vonia
  • je ľahký, nemastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • úspešne bojuje s celulitídou, spevňuje, zjemňuje a pomáha pri získaní krajších kriviek
Mínusy:
  • trošku mi prekáža malé balenie, má len 150 ml. Privítala by som niečo väčšie, lebo takto mi veľmi dlho nevydržal
  • zloženie som si radšej viac ako jeden raz nečítala
Bežná cena je 13,3, ale toľko by som zaň nedala. Radšej si vyčíham nejakú peknú akciu.





O spevňujúcej emulzii si môžete prečítať:

     "Ľahká Spevňujúca emulzia na oblasť zadočka sa rýchlo vstrebáva a podvihuje a tvaruje zadoček bez chirurgických zákrokov. Výsledky sú viditeľné už počas 3 dní*. 100% žien potvrdilo zlepšenie tvaru a pevnosti pokožky v oblasti zadočka**.Účinky:• podvihuje• tvaruje• spevňuje• zjemňujePokročilý komplex Lift & Tone zlepšuje cirkuláciu krvi v spodných vrstvách pokožky, vďaka čomu je pokožka pevnejšia a napnutejšia. Zloženie emulzie sa rýchlo vstrebáva a postupne podvihuje zadoček vďaka spevňovaniu pokožky.Použitie: Každé ráno a večer dôkladne vmasírujte do pokožky v oblasti zadočka.* založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie č. 02-048, ktorej sa zúčastnilo 143 žien** založené na výsledkoch 12-týždňovej spotrebiteľskej štúdie CRL40404, ktorej sa zúčastnilo 54 žien"

Emulziu som si kúpila viacmenej z recesie. Keď sa anticelulitídna kúra ukázala ako účinná, vzala som si aj ju. Ako Avon Lady si niektoré výrobky môžem kúpiť skôr ako sú v katalógu, čo občas urobím a potom skôr poradím zákazníčkam, keď sa ma pýtajú na môj názor. Emulzia je v podobnom obale, len modrom. Vôňa je tiež jemná, ľahká a nevtieravá. Konzistencia je o niečo redšia, je to také riedke, nemastné telové mliečko. Rýchlo sa vstrebe do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Po týždni používania som si všimla, že pokožka je omnoho pevnejšia a jemná, celulitída, ktorá ma trápi, bola tiež voľným okom takmer neviditeľná. Zatiaľ som minula jedno celé balenie a asi polovicu z druhého. Pokožka je pevná, pružná a hladká. Či je podvihnutý, som si doteraz nevšimla, ale vzhľad pokožky je omnoho lepší. 

Plusy:
  • opäť neprehliadnuteľný obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pokožku spevňuje, zjemňuje, hydratuje
Mínusy:
  • tu mi menšie balenie neprekáža, lebo emulzie miniem podstatne menej. Opäť môžem povedať len toľko, že je tu dosť chemických látok, ktoré sú chemické až príliš
Emulzia stojí 13,30 a má 150 ml. Rovnako ako aj pri anticelulitídnej kúre, aj tu by som si počkala na akciu.







 Toto telové mliečko na elimináciu strií mám doma už veľmi dlho. Kúpila som si ho niekedy minulý rok. Bola som zvedavá, či bude účinkovať. Je v plastovom obale, z ktorého sa vytláča. Vonia príjemne, je riedke, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne, hydratuje - ale so striami neurobil nič. Minula som pol balenia a žiadna zmena, preto som ho odložila sklamaná do poličky. Tento rok som sa rozhodla minúť ho, aby nevyšlo navnivoč, ale opäť sa žiadny zázrak nekonal a moje strie nebolo menej nápadné ako pred používaním mlieka. Čo už. 

Používali ste niektorý z týchto výrobkov?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. cellu break uz je na ceste ku mne :) tesim sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten je fakt supiš :) Keď bude zasa v nejakej akcii, asi si ho ešte kúpim :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe