Comme Une Evidene Intense a jej dokonalá vôňa

17:35

Keď som na vysokej spoznala Comme Une Evidene, netušila som, aká láska sa z toho vykľuje. Odvtedy mi v mojej parfémovej poličke nesmie chýbať, kupujem si ju v rôznych veľkostiach a vraciam sa k nej s veľkou láskou. Nie je totiž veľa vôní, pre ktoré by som išla aj na koniec sveta. V ponuke je aj parfum či parfumovaná voda Comme Une Evidene Intense. Asi nie je prekvapivé, že by som chcela mať doma všetko, ale nakoniec si vždy urobím radosť postupne. V decembri minulého roka som dostala práve Comme Une Evidene Intense a zistila som, že aj dokonalá vôňa sa dá ešte trochu zdokonaliť. 



Yves Rocher Comme Une Evidene Intense zloženie

parfumovaná voda Yves Rocher Comme Une Evidene Intense

parfumovaná voda Yves Rocher

Yves Rocher Comme Une Evidene Intense parfumovaná voda

Obyčajne si kupujem parfum každý mesiac. Niekedy veľké balenie, niekedy to najmenšie, podľa toho, koľko peňazí môžem minúť a koľko miesta ešte ostáva na poličke. Pred Vianocami sa ma svokra nenápadne opýtala, čo by som si chcela nájsť pod stromčekom. To sme ešte nevedeli, že koronavírus prekazí skoro mesiac nášho života a kým Richard bol doma s rodičmi chorí, ja s mojimi rodičmi sme boli doma zdraví. Darčeky sme si vymenili spoza dverí s vierou, že tento rok nás už nič nerozdelí.

Parfumovaná voda Yves Rocher Comme Une Evidene Intense očarí svojim flakónom. Ombré efekt a červená farba doslova kričia, že tu na vás čaká niečo intenzívne a výrazné. Je hranatý, možno trochu ťažší, ale neviem sa naň vynadívať. Dopĺňa ho guľatý vrchnáčik a právom sa radí k misskám poličky. Táto parfumovaná voda sa dá kúpiť vo veľkosti 50 ml, no pokojne by som si ju hneď kúpila aj vo väčšom balení. Je totiž prudko návyková.

Ako by som ju popísala? Dokonalý závan ruží. Inak ako dokonalosť to popísať neviem. Táto výrazná zmyselná, kvetinová vôňa so sladkým nádychom vydrží voňať dlhé hodiny. Ak hľadáte vôňu, ktorú cítiť celý deň, tak toto je ona. Výrobca uvádza, že v tomto flakóne sa ukrýva spojenie esenciálneho oleja z damašskej ruže a čistého výťažku z jazmínu Grandiflorum, nechýba ešte biele drevo. 

Oproti pôvodnej vôni je naozaj sýtejšia, výraznejšia a intenzívnejšia. Kým Comme Une Evidene je ako stvorená na každý deň, Comme Une Evidene Intense vás ozdobí ako šperk pri výnimočných udalostiach. Hoci ja v nej jazmín takmer necítim, tie ruže v nej ju robia neodolateľnou a ako som spomenula o pár riadkov vyššie, prudko návykovou. Trvám na tom, že vhodne zvolený parfém vám dokáže zlepšiť deň a vyčarovať úsmev na tvári. Poľahky sa vyrovná mnohým celosvetovo známym značkovým vôňam, niektoré poľahky preskočí. Ešte ten parfém do zbierky a budem spokojná.

Plusy:
  • veľmi pekne vyzerá
  • nádherná vôňa
  • intenzívne a dlho vydrží voňať
  • vhodná na špeciálne príležitosti
  •  super nápad na darček pre ženy, ktoré obľubujú vôňu ruží
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ju v predajni alebo v eshope Yves Rocher, kde stojí 52 eur.


Kupujte si parfémy v Yves Rocher? Máte svoj obľúbený?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe