Salónna starostlivosť o vlasy v pohodlí domova

16:16

Krásne a zdravé vlasy nie sú samozrejmosťou. Mala som deväť rokov, keď sa mi zo dňa na deň objavil vo vlasoch atopický ekzém. Niečo ho muselo spustiť, možno stres, možno nejaká významná udalosť alebo problém, neviem. Pravdou je, že si vlastne ani nepamätám, ako sa mi žilo bez neho. Viem, že ho vždy veľmi zhoršoval stres a tak som mala počas školského roka vždy boľavé rozškriabané rany. Cez prázdniny ekzém zmizol a takto sa to opakovalo rok čo rok. Zmenili sa aj moje vlasy, ostali omnoho suchšie, jemnejšie, takmer vôbec sa nemastia a ľahšie sa lámu. Keď som si ich začala navyše aj natáčať, vedela som, že sa o ne musím začať starať naozaj poriadne. Do svojej rutiny som pridala výživné masky, oleje, kondicionéry i bezoplachovú starostlivosť a zmeny k lepšiemu sa postupne dostavili. Dnes by som Vám rada povedala pár slov o hydratačnej starostlivosti Franck Provost Paris J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector, ktorá ma teda poriadne prekvapila.


Franck Provost Paris J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector zloženie

Franck Provost Paris J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector ingrediencie

hydratačná starostlivosť Franck Provost Paris

Franck Provost Paris J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector

Hydratačná starostlivosť pre suché vlasy od francúzskej značky Franck Provost Paris bola pre mňa úplná novinka. O tejto značke som ešte nepočula a dozvedela som sa, že ponúka kvalitnú salónnu starostlivosť za rozumnú cenu. S cenou musím naozaj súhlasiť, v akcii vás vyjde na pár eur a ani bez akcie nie je príliš drahá. Peňaženka tak rozhodne nezaplače a nevedela som sa tohto kúsku dočkať. Franck Provost Paris J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector vyzerá pomerne nenápadne, ale nenechajte sa oklamať jeho vzhľadom.

Tuba je jednoduchá, biela s výrazným srdiečkom. Hneď mi padla do oka, všetko v eshope vyzeralo dobre, ale hydratačná starostlivosť ma upútala asi najviac. Má 150 ml a je menšia, takže pokojne by som si vedela predstaviť ísť s ňou aj na dovolenku (snáď sa tento rok dočkáme). Otvára sa ľahko a mám rada, keď nemusím vrchnáčik hľadať kade tade po kúpeľni. 

J´Aime My... Oléo Supreme Fluid Thermoprotector má ľahkú a príjemnú vôňu, ktorá mi nepripomína nič. Konzistencia je redšia, ale hydratačná starostlivosť sa nerozteká a dobre sa s ňou pracuje. Obsahuje makadamiový, avokádový a olej z hroznových jadier, čo je skutočne dobrá kombinácia. Výrobca uvádza, že by sa nemal oplachovať, no mne sa potom vlasy zdajú také... neviem, iné a neupravujú sa mi dobre (a kučery mi potom ani nedržia). Preto ho používam ako klasickú masku na vlasy/kondicionér, ktorý nechám chvíľu pôsobiť a potom ho oplachujem.

Šampón používam najmä proti padaniu vlasov a potom také, ktoré sú určené na citlivú pokožku hlavy alebo lupiny. Striedam prírodné s bežnými a kombinujem ich s hydratačnou starostlivosťou. A hoci táto vyzerala nenápadne, vykľul sa z nej veľký pomocník. V prvom rade úžasne zjemňuje vlasy a češú sa celkom ľahko, žiadne trhanie ani šklbanie rozhodne nehrozí. Naopak, hrebeň či kefa po nich kĺže s úplnou ľahkosťou a očesaná som raz dva. Okrem toho sú lesklé a nespľasnú, majú ľahký prirodzený objem. Nie sú suché, menej sa mi lámu a končeky sa tiež menej štiepia. Sú zdravšie, krajšie, lesklejšie. Po prvom použití boli vyživenejšie, hydratované a pekné. 

Ak by ste túto hydratačnú starostlivosť používali tak, ako odporúča výrobca, možno by ste dosiahli ešte lepšie výsledky. Ja som spokojná, keď ju používam namiesto kondicionéru, tak sa osvedčila na jednotku s hviezdičkou. 

Plusy:
  • pekná tuba
  • jemná vôňa
  • príjemná konzistencia
  • odporúča sa ako bezoplachová starostlivosť, ja ju používam ako kondicionér
  • zmeny k lepšiemu už po prvom použití
  • priaznivá cena
  • hydratačná starostlivosť zjemňuje vlasy, uľahčuje ich rozčesávanie, sú lesklé, pevné, nelámu sa, majú prirodzený objem, pekne vyzerajú
Mínusy:
  • nenašla som
Hydratačnú starostlivosť nájdete v eshope Elnino, kde bežne stojí necelých 8 eur. 


Poznáte túto značku? Odporučili by ste mi od nej ďalší kúsok na vyskúšanie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe