Najšťavnatejšie peelingy, aké som mala

16:27

Dnes bude reč o asi najšťavnatejšom peelingu, aký som mala. A že ich málo nebude. Dostala som sa k nemu celkom náhodou. Keď nakupujem  na Notine, vždy si pozriem, aké majú aktuálne akcie a darčeky k nákupu. Nie raz som tak dostala úžasné veci ako kozmetickú taštičku Armani, minivoňavky, plné balenia produktov či krásne doplnky. Značku Farmona obľubujem a keď som videla, že k nákupu môžem dostať šampón (z ktorého sa vykľul môj miláčik) a pleťovú vodu (ktorú som už skoro minula), musela som nakúpiť. Telový peeling je môj must have kúsok a keďže som sa nevedela rozhodnúť, ktorý chcem, vzala som si hneď tri. Urobila som dobre.


Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti Blackberry & Raspberry

Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti Blackberry & Raspberry zloženie

Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti Blackberry & Raspberry ingredients

Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti

Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti Blackberry & Raspberry

Cukrový peeling Farmona Tutti Frutti Blackberry & Raspberry sa stal absolútne naobľúbenejším, najvoňavejším a najdokonalejším peelingom od tejto značky a je v mojej  top trojke peelingov. Neviem, kde začať, už obal je bezchybný. Možno si na prvý pohľad poviete, že nič moc, no má úžasný vrchnák. Otvoríte ho dvihnutím ako nejaké vyklápacie dvere do tajomnej komnaty a zavriete. Etiketa je výrazná, hravá a hneď viete, akú vôňu čakať.

Po otvorení sa na vás usmeje šmolková hmota, ktorá okamžite zlepší náladu. Vyzerá ako nejaký sorbet a chýba už len lyžička, aby som ochutnala. Sladký je, lebo je cukrový :) A je to aj patrične cítiť pri použití, no nie je drsný, skôr jemný. Jeho vôňa je rozprávková. Je černicovo malinový, no cítiť tam kadejaké drobné bobuľové ovocie. Vôňa je pohladením zmyslov, ani nemám chuť odísť z vane, keď to okolo mňa všetko tak krásne vonia. Mala som veľa voňavých peelingov, aj podstatne drahších... ale takto na mňa tuším nezapôsobil ani jeden.

Pokožku nádherne zjemňuje a po odstránení odumretých buniek je ako hodváb. Jemná, žiarivá a pevnejšia pokožka sa nedá prehliadnuť, zlepšuje aj stav celulitídy. Vďaka nemu menej zarastajú chĺpky, nerobia sa mi vyrážky na nohách či na rukách a cítim sa úplne super. Umývanie s ním je zábava, na pokožke neštípe (lebo je cukrový) a keď vidím výsledky, teším sa ako malá. A 300 gramové balenie je za úplne parádnu cenu!

Cukrový telový peeling Farmona Tutti Frutti Peach & Mango

Cukrový telový peeling Farmona Tutti Frutti Peach & Mango  zloženie

Cukrový telový peeling Farmona Tutti Frutti Peach & Mango  ingredients

Farmona Tutti Frutti Peach & Mango

Cukrový telový peeling Farmona Tutti Frutti Peach & Mango 

Cukrový telový peeling Farmona Tutti Frutti Peach & Mango je balený rovnako, ale etiketa je ozdobená mangom. Čakala som exotickú vôňu, pri ktorej dostanem chuť na drink niekde na Zanzibare, ale neoslnila ma tak, ako tá prvá. Cítite aj mango, aj broskyňu. Je sladká, ovocná, no nie taká šťavnatá. Samozrejme, toto je len o tom, aké vône preferujete, lebo účinky na pokožku sú rovnaké a ako zvyknem povedať, po použití je to radosť pohladkať sa.

Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon

Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon zloženie

telový peeling Farmona

Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon

Rozhodla som sa skúsiť aj menšie balenie, ktoré má 100 ml a je trochu iné. Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon nie je v kelímku, ale vyzerá ako bežný sprchový gél. Je zelený a výrazný, na poličke si ho vždy všimnem medzi prvými. Jeho vôňa je zvláštna. Som si istá, že cítim žltý melón, ktorý je došmrncnutý niečím sladkým. Vonia presne ako leto a teším sa naň. Zdá sa mi trochu redší, ale používa sa rovnako dobre ako jeho vyššie spomenutí súrodenci.


Netušila som, ako tieto Tutti Frutti peelingy od Farmona voňajú a najradšej by som ich mala doma hneď všetky! Nie je to celkom možné, ale postupne budem mať každý :) Na Notine nájdete viac lákavých peelingov tejto značky :)


Našli ste podobné krásne voňavé peelingy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe