Vyhladzujúce pleťové mlieko

17:21

Používate pleťové a odličujúce mlieka? Ja som si prešla rôznymi obdobiami, kedy som ich striedavo nakupovala a ignorovala. Vždy som si našla nejaký nový kúsok, ktorému som na okamih celkom prepadla - čistiace gély, mydlá, peny, emulzie. Chvíľu ma bavili a potom som sa zasa pozrela po niečom inom. Potom som si v mojom obľúbenom časopise Vogue prečítala, že pleťové mliečka hlásia svoj veľký návrat a nemali by doma chýbať žiadnej milovníčke kozmetiky. Tak som sa musela vybrať na nákup, aby som si doplnila zásoby. 


Vyhladzujúce odličovacie mlieko Yves Rocher   zloženie

Vyhladzujúce odličovacie mlieko

Vyhladzujúce odličovacie mlieko Yves Rocher  

Rozhodla som sa pre vyhladzujúce odličovacie mlieko Yves Rocher, pretože sa mi páčil obal a tiež preto, že má prispieť k vyhladeniu pleti. S pribúdajúcimi rokmi takýmto pekným slovám uverím čoraz radšej a hoci nie vždy dostanem, čo očakávam, nemusí to byť nevyhnutne zlé :) Koniec koncov, to je aj dnešný prípad. 

Vyhladzujúce odličovacie mlieko má 200 ml a pekný červený obal. Je taký guľatý, neprehliadnem ho a rovnako si ho ani s ničím iným nepomýlim. Momentálne mám dve mliečka, jedno je určené na problematickú pleť a toto a len ťažko by som povedala, ktoré je lepšie. Tomuto však do karát nahráva aj fakt, že príjemne sladko vonia a má hustejšiu konzistenciu. Páči sa mi to, lebo aspoň nesteká kade tade. 

Používam ho väčšinou večer a ak stíham, aj ráno:
  • večer z pleti odstráni make up aj nečistoty, ktoré sa na nej počas dňa nahromadia. Pleť je jemná, čistá, nepotrebuje oplachovať. Napriek tomu ešte vždy používam na dôkladné vyčistenie gél a sonickú kefku, vďaka čomu sú výsledky výborné. Na odlíčenie očí som ho neskúšala, ale na pleť ho odporúčam rada. Či naozaj podporuje aktiváciu bunkových mechanizmov v boji proti vráskam posúdiť neviem, ale na to mám predsa pleťové séra a krémy
  • ráno ho používam na čistenie pleti, potom nasleduje kvetová voda a sérum, krém a očný krém. Pleť je čistá, v priebehu dňa nebadať vznik nových nedokonalostí, proste spokojnosť
Ak by som to mala zhrnúť do jednej vety, je to fajn pleťové a odličovacie mlieko, ktoré nijako neurazí. Vyhovuje mi aj vôňa a konzistencia, takže by som sa k nemu spokojne vrátila zasa. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemne vonia
  • husté, nerozteká sa
  • pleť odličuje aj čistí
  • zanecháva ju jemnú, sviežu, čistú a nemastnú
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Yves Rocher za 8,99 eur. 


Aké pleťové mlieka si kupujete najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe